Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Sötétség Hercege

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
A Sötétség Hercege 2009.12.20 00:14:34
@Ahmedov:
Teljesen egyetértek tettestársammal. Egyébként ti is felfoghatnátok, az iskoláslányok megerőszakolása és a kettős gyilkosságok között kell egy kis kikapcsolódás még a hozzánk hasonló martalócoknak is. Hozzátenném, hogy nekem elrontották a fényképezőgépemet a rendőrök, amit csak akkor vettem észre, mikor már elvittük a lefoglalt tárgyakat.
Hell Yeah! Lufik, olaj és pötty 2009.11.29 18:42:00
Mit mond a diplomás mérnök a diplomás bölcsésznek?- Két kólát és egy krumplit kérek.         Szerintem ez igenis vicces. Még akkor is, ha én is BTK-ra járok. Vannak azonban olyan arcok akik tényleg és véresen komolyan utálva…..
Hell Yeah! Tejbesült mogyorólé 2009.11.26 21:31:00
Egy dolgot mindenki jól jegyezzen meg, SOHA ne menjetek be nyelvészeti előadásra!Ez nem tartozik ide, de elég dúrva a cucc.Nem tudsz vele mit kezdeni. Egyszerűen van. Ülsz és történik, állsz és ott van. A legrosszabb pedig, hogy ezen változtathatsz ugyan, de akkor megszívod.…..
Hell Yeah! Most mi van? 2009.10.28 15:50:00
Üdwözlet! Ez a blog kihalóban van, ezt mindenki érzékeli. Utolsó próbálkozásokat azért még lehet tenni. De ebben Marcira is szükség volna. Hallod Marci? Szóval lényeg a lényeg, hogy most egy tök érdekes módját próbálom ki ennek az egésznek mégpedig azt, hogy a West Endben…..
A Sötétség Hercege 2009.11.01 18:20:19
@A Sötétség Hercege:
Micsodaaa? Ide csak úgy irkálhat mindenféle zsidó? A Bácsfi Diána is mondta, hogy az internet a Sátán gyermeke, de eddig nem hittem...
A Sötétség Hercege 2009.11.01 18:21:22
@A Sötétség Hercege:
Hát az ilyet tegyék is közzé, lássák csak a félrevezetett hithű MAGYAR internetezők, mi folyik ebben a világban!
A Sötétség Hercege 2009.11.16 15:05:04
Hell Yeah! De most tényleg? 2009.08.25 12:28:00
Köszöntés. Nincs mit szépíteni és elodázni, illetve ülni még rajta, hogy nem lesz baj, igenis lesz: A Nyárnak sajna vége. Szomorú, de ne aggódjatok az érdeklődésre való tekintettel jövőre is megtartják. Igaz, hogy nem szabad hátra tekinteni mert akkor orra bukunk abban ami…..
Hell Yeah! Mekkora bögöly... 2009.07.22 13:22:00
„Úristen, de nehéz a fejem! Nem bírom felemelni. Vizet..!!” Heteken át másnaposnak lenni minden reggel, és részegnek minden este… Hát, nyár, és fesztivál! Például ott volt a VOLT. Kellemes 4 nap volt, idén is: kultúráltan szórakoztunk, koncertekre jártunk,…..
Ned Ludd és követői, a ludditák a 19. század elején a géprombolásban látták a kiutat: hitték, hogy ha a szövőipari berendezéseket szétzúzzák, a betanított munkások széles körének megmarad az állása. Gyárakat és műhelyeket rohantak meg, a rombolás eszközeivel próbálták…..
A Sötétség Hercege 2009.08.03 17:25:53
@aribazsy:
A művészekhez, mint a társadalom egy csoportjához való hozzáállásod nekem egy kissé erős, de az biztos, hogy ez az ember tényleg egy beteg gyökér. Egyszerűen nincs magyarázat, mi értelme volt ennek, és szerintem ezt semmilyen motor nem érdemli. Még a Riga sem.
Mindenképpen feketét akartam, de a fényvisszaverő betétek ellen nincs kifogásom: a lábamat védik Mezítlábas magyarok - mondják ránk gyakran külföldön, de ha a hazai motorosokat nézzük, sajnos szintén igaz. Milliós motorok durrannak el mellettünk, villog a sok fehér boka:…..
Belsőség Lószart, Mama! 2009.07.20 15:13:00
Úgy véli, bioetanollal a legolcsóbb autózni? Azt hiszi, a hibridek mentik meg a Földet? Vagy hogy a hidrogénhajtás hoz majd megoldást a jövő problémáira? Lószart, Mama! A sümegi vár tövében, a váristálló udvarán akadtam erre a nagy vastartályra, s mellette a gyanúsan…..
Hell Yeah! Krakkó! Jeah. 2009.06.03 16:26:00
Krakkóban esett. De ezen kívül még közrejátszott néhány szerencsétlen tényező (…), hogy most itt írom ezt a szöveget erre a blogra, és piros az orrom, és hülye hangom van. Nem, nem bohóc. Most csak náthás. Hallottam már párszor, hogy Krakkó egy nagyon szép város.…..
Tégla van a szabadalmi hivatalban: kiszivárogtak a Yamaha legújabb tervrajzai. Volt már ilyen, lesz is – ezúttal azonban nem egy régóta sejtett modellfrissítésről szerezhettünk bizonyosságot. A különlegesség a frissen megismert motorblokk működési elvében van. A Yamaha…..
Hell Yeah! Welcome to 2009! 2009.01.02 19:28:00
- Remélem, él… Fel kéne ébreszteni, hogy jöjjön ki a vécéből. Így nem lehet becsukni …- Á, húzzuk odébb. Lehet húzni. Megmutatom!És amíg Ahmedov elkezdte húzkodni Ádámot a padlón, én összeestem, és 5 percig szenvedtem a megújuló röhögés-rohamaimtól. És ez…..
Hell Yeah! Ragnarök's Aaskereia 2008.10.23 11:51:00
A Ragnarök, amikor a Valhalla harcosai, az Åsgard isteneivel az oldalukon a végső harcra indulnak a sötétség erőivel szemben, hétfőn kezdődött, úgy 6-7 körül, és éjfélre már véget is ért.Tudtam, hogy egy ilyen eseményt nem hagyhatok ki, így egy harcostársammal útnak is…..
A Sötétség Hercege 2009.07.09 20:25:10
@Marci - The - Best:
Ne feledd, mindíg lesznek utánad jövők, kik még ha emléked meg is fakul (bár zeng a lanton még) új kommentekkel blogot folyamát megállni nem engedik, hogy az ezredévek múltán is az éj üstököseként csillogjon a hipertér ónszürke bugyraiban!
Hell Yeah! Ukrán kalandokról! 2008.05.10 14:54:00
Túlzás lenne azt mondanom, hogy most tértem vissza, de még ezen a héten volt. Szóval csak egy kicsit késtem ezzel a bejegyzéssel…  De azért most lelkesen összedobtam, nincs gond.Ukrajnában nagyon laza szobrok és festmények maradtak az előző rendszerből!Érkezés után a…..
Hell Yeah! Ne igyál metilt! 2008.03.26 21:08:00
Tényleg ne, mert megvakulsz! A nevéből is látszik: M, mint mérgező. De ha muszály ilyet innod, igyál csak keveset! Az jobb, mint a sok...Vagy: Igyál inkább etilt! E, mint egészséges! Jó... Lehet, hogy nem annyira az... És drágább is, mint a metil... De legalább sokszor meg lehet…..
A gyerekeket nem lehet elég korán rászoktatni a motorozásra. Az olasz Chicco Toys játékgyártó most bemutatott terméke erre tökéletes: két távirányítós Ducati 999 köröz a versenypályán. Minden kötelező kellék ott van a dobozban: pilonok, szervizsarok, szalagkorlát és gumifal…..
A Sötétség Hercege 2009.06.25 17:35:40
A Szocialista Járműipar Gyöngyszemeinek nagy tavaszi seregszemléjén megjelent legelvetemültebb széria jármű az alább látható gép volt. Na ez vajon mi? A szovjet elvtársak alkotása bizony ez a kicsiny terepjáró jármű. Elég valószínűtlen volt, hogy ilyet is látni fogunk…..
A Sötétség Hercege 2009.05.20 15:27:54
Kedves barátaim! Pár napja olvashattatok itt előkészületeinkről. A történetet ott fejeztem be, hogy már csak egy próbaút és pénteken indulás. Ami ezután történt, az alább olvasható. A próbaút reménykeltően indult. Kedden délután ötkor nyeregbe pattantunk és elindultunk…..
A Sötétség Hercege 2009.05.07 19:31:35
Nekem is van egy hasonló kalandom. 2008 nyarán mentem Budepestről (Zugló) Balatonaligára egy Riga 4 tipusú 1969-es gyártású motoron. Jellegzetességei: gyönyörű, úgymond ,,patinás'' rigazöld fényezés, szigszalagos markolatok, rózsaszín géprongy a kormány és a felső villakifli közé tűrve (ezzel fogtam a kipuffogót, ha leesett és vissza kellett rakni), a bal oldali pedált egy flexszel átalakított szerszám, a féket a vastag cipőtalp helyettesítette. Az egyedi díszítés egy kukacos matrica a nyereg alatt két oldalon. Igen kalandos volt az út, különösen a 7-es út emelkedője, mikor mentem kifelé a városból, végig egyesben felfele, azt hiszem kisebb környezeti katasztrófát okoztam, mindenesetre volt olyan jó, mint mikor a T-72-esek ködösítenek. Nagyjából Székesfehérvár magasságában jöttem rá, hogy mivel csak a légszűrőm fele van meg, és a karburátor is elállítódott, a több levegőhöz több benzin is kellene, akkor lehet, hogy gyorsabban tudnék menni. Így hát nyomtam a szivatót menet közben, ezzel a módszerrel sikerült kb. 4 literes fogyasztást, és - óra szerinti - stabil 60 km/órás sebességet elérnem. Így visszagondolva, kissé veszélyesnek tűnik egy ilyen állapotú motorral egy ekkora útnak nekivágni. De király volt, még ebben a hónapban tervezem a visszautat! Külön köszönet jár két barátomnak, akik modern robogókkal jöttek velem, és tartották a sebességemet. Azután jól meglepődtek, mikor hatvannal elhúztam:)