Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rainse

244 bejegyzést írt és 1251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HUB nevü városban (vagyis inkább település) kezdtem, nos a legtöbb épület elég romos volt. Nincs itt más csak egy Shinobi Thief nevü banda tornya meg egy bár, ahol vettem kaját meg némi kötszert, és persze egy két könyvet, mert azok a gyengéim.  Nos így vágtam neki félmesztelenül szakadt…..
Üdv mindenkinek! Ez a kis digitális napló azt a célt szolgálja, hogy megörökítsem a fontosabb eseményeketamelyek a játékban történnek velem illetve a karakteremmel akit Greybosnak hívnak. A játékot nem ismertetném, ha itt vagy valószínűleg tudod miről van szó de ha mégsem, javaslom nézz fel steamre…..
A mai Lego katalógusos epizódban egy abszolút ismert és már-már klasszikus darabot, egy 1996-os Town insertet hoztam nektek, ami szerintem sokatoknak ismerős lesz a gyerekkorából. A főoldalon a kor mindenféle Town irányzata helyet kapott, így a rendőrös, versenyes és extrém sportos cuccok mellett…..
Legutóbb 2019 nyarán adtam nektek hírt a Starter Sets elnevezésű custom Lego projektről, amit egy kedves Lego bolond cimborám, Vörös Miklós indított. Nemrégiben szólt nekem, hogy a jól sikerült Rubin Commander után elkészült a második felvonással, ami persze szintén egy egyedi Lego Space figurát és…..
Muszáj volt egy kis szünetet tartanom a B-C-D-kategóriás sci-fi akciófilmek után egy méltán elfeledett, vérgáz vígjátékkal. De nem kell aggódni, a következőkben folytatódni fog a csillagközi sztorik inváziója!..
Rainse 2017.05.22 10:43:11
@Dawyds: Akit ugye megemlítenek a Bolgyó neve halál elején is. :)
Nagyban zajlik a születésnapi Sorter vs. BlackSheep különkiadás készítése, viszont sajnos tovább fog tartani mint vártuk, mert nagyon kaotikusak voltak az utóbbi hetek mindkettőnk számára, így nehezebb volt egy ilyen közös projektet összehozni. Ha minden jól megy, a jövő héten már el tudom kezdeni…..
Rainse 2017.03.19 14:50:28
@Agytörzsy Professzor: Vannak még csak nagyon ritkák. Sajnos ez van. Jó filmet nem lehet, üzletember felfogással készíteni. Értem én, hogy nagyon fontosak a pénzügyek, de érdekes módon régen is megtudott lenni az egyensúly. Ma már ez nagyon átbillent a "legyen minnél nagyobb a néző közönség, legyen jó a trailer és legyen látványos a cgi. Még néhány híresebb név és had jöjjön a pénz." Ha esetlege van egy két rendező aki bizonyítani akar akkór le fog rakni valamit az asztalra, amúgy meg csak megcsinálják a munkát, átveszik a csekket és kész.
A The Roller Blade széria Szent Bűnözője újult erővel támad.  ..
Rainse 2017.02.14 17:16:08
@DAud: Csak nézz meg még néhány Asylum filmet és azok elvégzik neked a munkát! :DD
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
Rainse 2017.02.13 11:06:16
@Anonymus-for-president: Bocsi de nem jól tudod, nézd újra az a Big Bang részt. Arra világítottak rá, hogy Indy tök felesleges volt a történet szempontjából, mert a Nácik nélküle is megtalálták volna a ládát és végűl kinyítják ugyan úgy meghaltak volna. Azért meg ne legyen rossz fiú mert az Amerikaiak berakták egy raktárban ahol nem használja senki...
Filmbook Körök 2017.02.08 06:00:00
Hosszú fekete haj, de sukár ez a csaj.....
A tavalyi utolsó – időrendben az első – videojáték-adaptáció, amelyről még nem értekeztem, a Ratchet és Clank volt, ami egy sikeres PlayStation-brand. Aki nem ismeri, amolyan Galaxis őrzőit képzeljen el, amelyben csak a mosómedve meg Groot szerepel. Az eredeti játék 2002-es, és ennek tavaly…..
Rainse 2017.02.07 08:35:18
Egy kis betekintés a 11. Évad első videójának kulisszái mögé.  ..
Rainse 2017.01.29 11:26:07
Filmbook Vakfolt 2017.01.24 06:00:00
Sokat elmond erről a filmről, hogy az IMDb oldalán megkapta a vígjáték címkét is, pedig a filmben nincsenek túlzottan humorosnak szánt jelenetek. De persze nem ez az első film, amelyben attól még, hogy egy jelenetet nem szántak humorosnak, még nem vált azzá. Pláne, hogy egy magyar filmről beszélünk.…..