Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tak.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
tak. 2010.08.09 13:57:48
@Kedves @PiaDia: te milyen zenét kedvelsz, áruld már el
tak. 2010.08.09 13:59:44
@Zenoni: Akkor miért érezted szükségét, hogy hozzászólj?
Vagy te mindenhez hozzászólsz, ahhoz is, amihez semmi közöd?
Subba WTF: Sztaki 2010.07.28 10:00:00
Mindig is tudtuk, hogy jófejek dolgoznak a Sztakinál...
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
tak. 2010.05.17 11:47:43
@Opinion: Ha te nem, akkor szerinted ki a rasszista?
Gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataimat. A fejvadász cégek még csak nem is ismerik a végzettségeimet, nem hogy azt hogy mit tanultam, mihez értek. Szerintem, ha valaki HR-es pályára adja a fejét, akkor az minimum, hogy legalább a felvi.hu-t megnézi és elolvassa, hogy melyik…..
"Évekig ment a titkolózás, és mindenki boldog volt. A lányok nem tudtak egymásról" Következő történetünk férfi főszereplője egy igazi gazember, aki a saját csapdájába esik. Két nőt hülyít be, ráadásul még azt a baklövést is elköveti, hogy az egyiket elveszi…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Van, akinek sikerül munkát találnia és szerencsés csillagzat alatt született, és van, akinek nem. Én két éve vagyok munkanélküli!!! Ami azért szomorú, mert anyuval élek és a nyugdíján kívül nem igen jutunk pénzhez. Dolgozik, de a cége 3-4 havi késéssel fizet és akkor is…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
tak. 2009.12.20 09:57:56
@Szabados79: miért számít? mert egy baromarcú vagy.