Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hablabla

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki mostanában elvetődik a Bajcsy-Zsilinszky út Teréz körúti torkolatához, bizarr teremtménnyel találhatja magát szemben. Az Eiffel Palace névre keresztelt, nemrégiben átadott irodaházról nekem legalábbis az ókori görög mitológia rémítő szörnyszülöttje, az egyszerre oroszlán- és kecskefejű,…..
 Ismét egy olyan dolog, amihez nem feltétlenül pénz kell, inkább kitartás (jó, szerencséreis szükség van). És hát a hajléktalanoknak rengeteg idejük lenne (szerencséről sajnos nem beszélhetünk esetükben). Ezt az épületet ugyanis 33.000 sörösrekeszből legózták össze,…..
Boldog Új Évet Mindenkinek! Elkezdődött ez az év is. Az éjfél utáni másodperceket a Himnusz elhaló hangjai után Schmitt Pál a Magyar Köztársaság Elnöke uralta. Szó szerint. Ünnepi köszöntője igazi művészeti alkotásra sikerült. Tele van bonyolult szimbólumrendszerekkel,…..
Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni…..
Nemrég bemutattam néhány érdekes KRESZ-táblát. Most következzen még egy csokorra való.Csacsival behajtani tilos Marokkóból.Útirányjelző tábla Olaszországból.Ezt a francia táblát viszont nem sikerült értelmezni. Akinek mégis sikerülne, kérem írja be kommentbe.Végül egy…..
Szerintem nem jár könyörület a líbiai terroristának, aki a hülye ügye miatt felrobbantott egy Pan Am gépet húsz éve, ezzel 270 ártatlan ember halálát okozva.Most az egyetlen elítélt elkövető, Al Megrahi kegyelmet kért, tekintettel arra, hogy rákos és az utolsó stádiumban…..
hablabla 2009.08.23 18:20:21
@borovi: 10 milláért még az sem érdekelne ha nem ítélnek el senkit, mert nem mindig a bűnösökön verik el a port.
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
Mandiner blog Laborc lelép 2009.07.20 17:01:00
 Lemondott Laborc Sándor, az NBH főigazgatója, de ne örüljün senki: ahogy kinevezése, úgy a távozása sem fog bekerülni a magyar demokrácia legfényesebb pillanatai közé. Ellenkezőleg: a Gyurcsány-kormány hosszú árnyéka nyújtózik fölöttünk, és Labor lelépése sem fogja…..
Nyár végén indul a Tv2-n Vágó új vetélkedője, ami azt jelenti, hogy addig a műsorvezető bevándorolja a csatorna összes műsorát a Mokkától a Naplóig, talán még a 100 csodában is feltűnik, vagy az Időjárásjelentésben. Megmutatják mindenhol az arcát, ahol csak lehet, és…..
"Lakosainak száma 1.200 fő körüli (100 %-a magyar származású)." - küldte el a nézsai Tavirózsa Lakópark hirdetésének szövegét Balázs. Azt kár vitatni, hogy egy ingatlan árát és a vásárlók döntését befolyásolhatja a környék lakosságának etnikai összetétele.…..
hablabla 2009.07.16 15:49:15
@sutyerák: "Szerintem a romákok csibészebb rétegének túl sok lovat adtak a lábuk alá..."
:) Társadalom biztosításnak, TAJ számnak, szocpolnak és mi egyebeknek hívják. Bárki kaphat ilyet, az volt a gond hogy ingyé adták.

Lakópark esetén ahogy Riddick mondaná cinkes az etnikumra utalni. Budapesti belvárosi lakás esetén pedig alap kérdés.
Ezt a filmet és annak minőségét nézve sokat gondolkodtam rajta, vajon a Nagy Ferót szerepeltető, a Bosrsodi által támogatott fesztiválokat hirdető reklámnak a reklámszemle rovatban van-e a helye. Aztán eszembe jutott, hogy a Sziget fesztivál szpotjai is itt szerepeltek, márpedig itt…..
Inda gépház Blog.hu karbantartás 2009.07.14 13:11:00
A blog.hu új frontendjének élesítése miatt ma (kedden) több rövidebb szünet lesz a szolgáltatásban (igyekszünk öt perc alatti leállásokkal dolgozni). Elnézést a kényelmetlenségért, cserébe az új rendszer jóval strapabíróbb lesz, mint a régi volt!Naprakész infókért…..
Rájöttem! Tej 2009.07.10 17:02:00
Köztudott, hogy a tehén a legszexibb állat mind közül, bár ezt a mai anorexiás nők sajnos sértésnek érzik. Elhaladva egy rét mellett, ahol tehenek legelésznek, a ringó tőgyek látványa, a bámuló nagy barna szemek, ahogy a borjak tejért nyaggatják az anyjukat, bárkinek…..
"Mit hozott ma a postás?" nyitotta ki az egyik kedves olvasónk a postaládáját... És valami egészen furcsa dolog eset ki ... AdóManó, az Apeh új figurája ugrott elő, az Adókalauz aktuális számának részeként... "Az adóval kapcsolatos ismerkedést nem lehet elég…..
hablabla 2009.07.10 16:07:40
@Jason Bourne: nem lehet emós adómanó, mert azok feketében járnak, és ezt ma éppen nem szabad.

Várom a folytatást OffshoreManó, SorosManó és GordonkaManó, főszereplésével.
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
Vastagbőr Az év áfás számlája 2009.07.08 11:01:00
Emlékszünk, a pécsi buszparkot rafináltan eladták egy kft.-nek, majd egyből vissza is bérelték, ugyanannyiért. A Hírszerző kiderítette, hogy a buszokat megvásárló LL Bus Kft. tulajdonosa a máltai LIMATEC International Holding Ltd., mely egy kellemes offshore cég, egyenesen a…..
Nem Hagyó Miklós az első magyar politikus, aki étkezési zsírból és aktatáskákból igyekszik magának lovasszobrot emelni. És nem is ő az első, akinek "újságírók" segítenek a munka nehezének elvégzésében. Az viszont egészen biztos, hogy cikknek álcázott politikai…..
hablabla 2009.07.07 18:14:08
@bigvikingjoe:

"Demszky Gábor az ügyben az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy várja, Hagyó Miklós jövő héten szakítsa meg szabadságát, és a hétfői kabinetülésen tegyen javaslatot az ügy kezelésére, ami szerinte jogi és bizalmi kérdés is. Hozzátette, nem tartja helyesnek, hogy Hagyó Miklós nem konzultált vele korábban az ügyben."

Nem lesz olyan sokáig távol :)
2009. július 7.: Eldőlt, hogy a Strabag és a Hídépítő párosa végezheti el a Margit híd felújítását. Az évek óta húzódó beruházást a pályázók 20,8 milliárd forint plusz áfáért vállalták el. A többször megváltozott tervek és emiatt hat alkalommal újrakezdett…..
hablabla 2009.07.07 18:00:23