Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Livic

26 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Livic blogja Második év: pipa. 2013.06.17 12:55:45
Felkeltett a postás, úgyhogy akkor már írok egy bejegyzést arról, hogy mi folyik itt. Szerencsére a napot mostanában többször is láttam, pedig kezdtem azt hinni, hogy a létezése már csak egy legenda errefelé.  Két év semmit tevés után pedig neki álltam sportolni,…..
Livic blogja MZ/X.. 2013.03.12 03:10:30
..jelentkezem. Sok minden történt, összefoglalás következik. Elköltöztünk. Ez talán a legfontosabb. Sokkal jobban érzem magam, körülbelül háromszor nagyobb a szobánk, mindkettőnknek van íróasztala, bár az enyémen soha nem férek el, mert mindig telepakolom mindennel. Van…..
Livic blogja Második kör. 2012.10.12 17:14:07
Végre ismét koptatom az iskolapadot az egyetemen és minden várakozásomat felülmúlni látszik ez az év: A tantárgyaim szenzációsak és elképesztően élvezem őket. Négy darab tantárgyam van: Studio Production 2, Music Production 2, Work Based Learning és Event Planning and…..
Livic blogja Nyárvégi összegzés 2012.08.26 15:49:23
Elérkeztünk a nyár végéhez és a 10-es listámat meg sem merem nézni. Sajnos ez a nyár most nem kedvezett a kis álmaimnak, de előbb-utóbb ezeket akkor is bevasalom magamon (legalább is, amit még lehet). Nem sok izgalomról számolhatok be, ami ezt a nyarat illeti. Dolgoztunk,…..
Régóta próbálom fejben tartani, hogy mennyi mindent szeretnék csinálni, de aztán mindig történik valami, ami fontosabb, mint a listám, úgyhogy leírom, hogy szem előtt legyen.(Legyen a 0. pont a 'leállamvizsgázni otthon sikeresen' projekt. 0.5. pont: szemvizsgálatra menni otthon, mert…..
Livic 2012.06.01 12:26:33
@ArrinSinas: Hát figyelj, elrepülsz valami 8ezres oda-vissza jeggyel fapadossal Londonba és ráadásul a fapadosos reptérhez (Luton) van közel a stúdió. Na? :D Egy augusztushoz mit szólsz? :D
Livic 2012.06.01 12:43:21
@ArrinSinas: Isteni! :D Akkor júliusban megvesszük a jegyeket! :D Jaj, de jó, jaj, de jóóóóó! :DDDD <3
Livic blogja 2012.05.07 01:01:00
Most azért írok ide, mert tanulnom kellene, de rábeszéltem magam, hogy ezzel a bejegyzéssel már nagyon tartozom és fontos megírni, mielőtt elfelejtek mindent. Az elmúlt pár hónapban sok minden is történt meg nem is. Meglátogatott az én Apukám és nővérem, úgyhogy volt öröm…..
Livic blogja Jelentkezem 2012.03.31 14:48:00
Egészen kedvelem már az angol időjárást. Pláne mostanában. Nagyon sokat süt a nap és egészen meleg van. Na jó, az elmúlt napokra, hetekre igaz ez, most egy kicsit hűvös van, de belefér. Emlékszem amikor itt voltam kisiskolás koromban, akkor szörnyülködtem, hogy hogyan lehet ilyen…..
Livic blogja 24 éves lettem én.. 2012.02.20 12:42:00
Tizenegy óra van és nem kaptunk smst, hogy menjünk délután háromra dolgozni, úgyhogy írok, mert ha hihetem, akkor bizony van időm. :DAz elmúlt pár hónap nagyon tanulságos volt - saját magammal kapcsolatos megfigyelések alapján.Kezdtem türelmetlen lenni, sokkal könnyebben hoztak ki…..
Livic blogja 2012 - röviden 2012.02.06 20:32:00
Mivel nincs internetünk és a telefonomból csináltam wifit, ezért rövid leszek.Aki kíváncsi a 2012-ben eddig történtekre, ajánlom az icram.blog.hu címet. :) Ez Marci blogja, sokan ismeritek is, sokan meg nem. Igazándiból nem lustultam ám el írni, csak mindig elolvasom, amit…..
Hát elérkeztünk ehhez a naphoz.. Azt hiszem pár perce esett le igazából, hogy én tényleg nem leszek otthon karácsonykor. Pityergek is most, főleg, hogy a nővérem gyurmázott egy boldog karácsony feliratot és... <3 nekem meg nincs gyurmám.. :)Félek ám, vagy hát nem tudom…..
Livic 2011.12.24 13:57:17
@foriti:
Bizony, hogy ott vagy! :)
Nagyon boldog karácsonyt neked is!!! :) Hiányzol ám Te is ám! :)

(Megyek hópihét terelgetni.Köszi érte!!!) :D

Puszillak!!! :)
Livic blogja Párámm, párámm 2011.12.07 01:38:00
Most nyugidő van. :) Találtam egy nagyon finom teát: mangós, narancsos, fahéjas és elképesztően jó hangulata van, amennyiben egy teának lehet olyan. :) Közben ezt a dalt hallgatom, bedugtam a fülem, élvezem és szeretem az életem.Elég nehéz időszakon vagyok túl, azt hiszem, hogy…..
Ezt most muszáj leírnom, mielőtt elfelejtem.Olyan szépet és egyben elég furcsát álmodtam az éjjel.Visszamentem az időben Kaposfüredre és 9 éves voltam. Éppen beálltunk a hídra a kocsival, benne apával, anyával és tesómmal. Mindenki bepakolta a cuccokat a csomagtartóból a…..
Mivel sokan rágtátok a fülem, hogy na már, mi van már, írok pár sort. :D Fogalmam sincs már, hogy mi minden történt a legutóbbi bejegyzésem óta, úgyhogy ezeket nem is írom le. :D Összességében minden rendben és jól vagyok. Beköszöntött a hideg, úgyhogy néha nagyon…..
Livic blogja Internet nélkül 2011.10.22 22:39:50
Azért nem jelentkeztem mostanság, mert nincs netem. Most sincs. És csak remélhetem, hogy hétfőn már lesz. A szakemberek szerint rossz a vonal. Ma reggel annyira megszerelték, hogy tíz percig működött, aztán azóta se. Kicsit zabos vagyok.Kedden vizsgázom Sound Wave Theory-ból…..
Livic blogja ?! 2011.10.12 20:24:22
Fene se érti az angolokat..Azt hogy a fürdőszobában és a mosogatónál 2 külön(!) csap van a hideg és a meleg vízre, kezdem megszokni, bár sosem fogom megérteni. De komolyan.. valaki tudja, hogy mi értelme van? Mi nem jöttünk rá Marcival és az angol lakótársunk sem tudta…..
Livic blogja Tetszett ez nap (is) 2011.10.07 01:14:00
Ez a harmadik hét, ha jól számolom. Kezdem nyitogatni a csipáimat. :) Gondolom azzal nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy eddig bennem volt egy kisebbségi érzés, amióta itt vagyunk. Úgy éreztem, hogy nem tudok angolul, legalábbis nem úgy, ahogy a helyiek (furcsán hangzik,…..
Voltunk ám kirándulni szerdán a városban, 2 hét után sikerült megejteni ezt is. Marci már írt erről bővebben, úgyhogy annyira nem fejteném ki, viszont mellékelnék pár képet Manchesterről. (mobillal készültek) Ez a Cathedral of Manchester. Csodaszép a körülötte lévő…..
Livic blogja Az egyetemen 2011.09.29 14:26:00
Kicsivel előbb elengedtek a 180 perces óráról, van egy szabad órám még a következőig. Angol billentyűzetről pötyögök, előbb-utóbb elfogy a türelmem, hogy ékezettel irjak. (nincs meg a hosszu i...se az u.)Az egyetemből egyre többet látok, egyre jobban tetszik. Most épp Live…..
Livic 2011.09.29 18:08:05
@vakond: Hát még én milyen kíváncsi vagyok. :D Alig várom, tényleg.
Nagyon gyorsan és nagyon sokat haladunk egy órán, de mégis közben mindenki érti..zseniális módszerük van..és ami a legjobb, baromi élvezhetően is adják elő.. egyébként ma mértem multiméterrel áramocskát is.. :D (Earth to Neutral, Earth to Live and Live to Neutral) :D Örültem a fejemnek. :D
Livic 2011.09.29 20:09:53
@foriti: :D :D :D :D :D
Egyre jobban szeretek itt lenni/élni. Az egyetembe meg lassan bele is szeretek. Már van egyetemi logóval ellátott naptáram is, meg pendrive-om ugye, és még pályázom egy pulcsira is. (Ez a sablon csak ideiglenes, de sajnos az én Livis hátterem betegeskedik és nem lehetett…..
Livic 2011.09.29 18:10:34
@foriti: Az a baj, hogy nincs almás eszközöm. :D De legalább ezt is megtudtam..hátha lesz még olyanom. :D
Livic 2011.09.29 18:18:20
@Mekka: Az idő csodás itt. Én imádom. Az elmúlt napokban hetedhét ágra sütött a nap, ahogy ma is. Melegem van igazából. :D Egyébként az a jellemző, hogy süt a nap, aztán beúszik egy felhő, csepereg pár percet, aztán tovább áll. 5 percnél sosem esik tovább, de ha esik is, akkor is csak éppen hogy, meg sem érzed. Legtöbbször nincs se meleg, se hideg. Nagyon ideális időjárás van itt. :)
A levegőváltozás meg..mint egy falat kenyér. Sokkal jobb a közérzetem itt, mint otthon volt. Megkönnyebbültem egyszerűen..
Ráéreztél a macska kérdésre nagyon. :D Az egyik lakótárs novemberben hoz egyet a házikóóóóba. :D :D :D Wihiiiiiiiii! :D
Livic 2011.09.29 18:19:37
@GANDHI: Hát hallod..nem volt nehéz kitalálni a Kóbor Grimbuszt ezek után.. Egy az egyben ugyanúgy közlekednek ezek.. :D :D :D
Livic blogja Olyan jó. 2011.09.21 12:25:00
A ma reggelem is azzal kezdődött, hogy bevágtam a buksim a plafonba. Már nem számolom. Egyszer majd csak megtanulom már, hogy reggel óvatosan kell kelni. :DTegnap voltam az egyetemen. Nagyon elgondolkoztam. Elindultam ugyebár a google.maps-szel a kezemben az iskola felé. Persze…..
Livic blogja Ma megyek az isibe. 2011.09.20 10:38:00
Azt ígértem magamnak, hogy ha lesz 5 bejegyzésem már, akkor közzé teszem a blogom. Na, ezt még nem tettem meg. :DMa először hagyott Marci aludni 9 utánig. Ennek ellenére nem érzem magam kipihentnek. Hiába szeretném az otthoni rohangálást kialudni, szaladgálhatok itt is mindenfélét…..
Livic blogja Itt vagyunk. 2011.09.19 11:11:23
Három napja már, hogy Manchesterbe érkeztünk.A repülés egészen tetszett, bár a felszállást kihagynám, nagyon rosszul viseltem, viszont a leszállás az zseniális volt, azt bizony nagyon élveztem. :D Pest gyönyörű éjjel a magasból, csodaszép látvány volt. Utána viszont nem…..
Sírdogál a kicsiny szívem. Eljutottam a "ha ráülök se csukódik be" fázishoz, ahol már olyan ruhadaraboknak kell búcsút intenem, amiktől nem akarok megválni. A macska rúgja meg...
Holnap utazunk, vagyis ma már mindennel készen kellene lennünk. Ehelyett még temérdek sor van az elintézendő feladatok listámon és csak egyre több lesz. Folyamatosan eszembe jut valami, amit eddig elfelejtettem. Wáááá. Kipukkad a fejem a sok megjegyezendő információtól. :D…..
Eltelt egy újabb remek hét és elkezdődött az indulás hete. Azt kell mondanom, hogy szép kerek történet lett a Magyarország c. fejezet az életemben így a végére. Jó sok baráttal, ismerőssel találkoztam és rengeteg kellemes emléket gyűjtöttem össze magamnak, ami egy darabig most…..