Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Met-al

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint 2x09: FPS-sek 2016.05.09 22:36:09
Próbálom utolérni magam, de nem nagyon megy; megint késtem egy napot a múlt heti podcastadással, de a héten már tényleg visszatér a Checkpoint a rendes kerékvágásba. Ami azt jelenti, hogy hét végén is lesz egy adás, hiszen a most élesített az még a múlt heti. Reméljük, úgy gondoljátok majd, hogy…..
A kórházi osztály betegszállítást rendelt a délelőtti órákban haza szállításához, a Borsod Mentőtől. A betegszállítók délutánra igérték a szállítást. 17 óra körül meg is jelentek, de miután kiderült, hogy a betegnek húgyúti fertőzése van megtagadták a…..
Met-al 2015.05.29 13:54:19
Sziasztok!
Régóta olvasom a blogot, de csak most szántam rá magam, hogy kommenteljek, azért mert megint sikerült az egymásnak esés, véleményem szerint teljesen feleslegesen.
A posztban szereplő probléma, (ami leszögezem tényleg borzasztó és biztos nagy megterhelést jelentett a betegnek) sajnos a mai állapotokat tükrözi.
Először is a Borsod Mentő a neve ellenére nem az OMSZ-hoz tartozik, hanem betegszállítást végez. Mint ilyen szervezet, megtagadhatja a szállítást, ha véleményük szerint a beteg nincs olyan állapotban, hogy ők felügyelni tudjanak rá, nehogy olyan komplikációk lépjenek fel, amit nem tudnak kezelni. Ebben az esetben mentőszállítást igényel és itt jön a csavar. Mivel az orvos betegszállítót kért, ezért az OMSZ nem szívesen veszi fel, mivel véleményük szerint betegszállító is el tudná vinni és nem akarják, hogy emiatt kiessen egy mentőautó, ami esetlegesen máshova kellene.
Nagyon sok esetben hiába kér az orvos mentőszállítást, a beteg valójában nem igényelné azt, ez csak amiatt van, hogy minél hamarabb meg tudjanak szabadulni tőle, a mentőápoló pedig nem bírálhatja felül az orvost, ezért ezeket a betegeket elszállítják, hiába tudja mindenki, hogy igazából nem indokolt a mentővel szállítás.
Általában azért ez a rendszer szokott működni, a fent említett esetben sajnos pont az az állapot történt meg, amikor senki nem "akarta" a beteget a magáénak és ez okozta azt, hogy szegény embernek ennyit kellett várnia. De azért higgyétek el, a mentősök és a betegszállítók is igyekeznek azért, csak sajnos ez mindig időbe telik. A mentőknél maximum két óra, míg a betegszállítóknál sajnos akár 6-7 órákat is ott ülhet a beteg, mire sorra kerül.
Hosszú idő után itt az év első komolyabb csomagja telis-tele klasszikus Star Wars játékokkal. Az 1 dolláros pakk kötelező, de a másik két szintet (jelenleg 10.28 dollár és 12 dollár) is hasonlóan csak ajánlani tudom, mivel egytől egyig minőségibb SW játékok. A Jedi Outcast-ot,…..
A GOG-on elkezdődött a nagy őszi vásár, amelyen a sok mega akció mellett ingyen játékokat is be lehet szerezni. Ehhez nem kell sokat tenni, csak nagyjából a kezdőoldal közepéig görgetni és ott lesz egy nagy banner Mount & Blade Free felirattal. Az akció a következő 48 óráig…..
Met-al 2014.11.13 15:16:33
@Met-al: Közben egy relog megoldotta a problémát, és megvan a két pecsét, a tegnapi és a mai is. (bocs a duplázásért, csak nem tudom hogy kell kommentet szerkeszteni)
Indul a mandula, és bár már tudjuk, mi lesz a mai rész nagy fordulata, mert a Blikk volt olyan rendes, és elspoilerezte, de reméljük, hogy ez még közel sem minden. Ma is jön új kihívó, őt Péternek hívják, és természetgyógyász, aki hisz az ételek gyógyító erejében. Az ő…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..