Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehoako

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
lehoako 2011.04.09 07:21:02
@Slaydo: Eredeti dokumentumot ne adj ki. Az a bírónak kell majd. Egyébként meg minek érdeklik őket a dokumentumok? Hogy jó magyar módra ismét bebizonyosodjon (mint a sztoriban eddig legalább kétszer), hogy itt egyetemi professzorok a kidobók, a részeg huligánok meg rendbontani akarnak.

Kíváncsi vagyok a Corvintető coming-outjára. De, nyilván elsimlizik.
Nem vesztegetném az időt a nyílt levél elképesztő magyartalanságaira, csak egy gyöngyszem: „kritikus gondolkodásra pedig nagyobb szükség látszik lenni a mai Magyarországon, mint bármikor a közelmúltban”. Látszik lenni magyar tudós, nyelvtankönyv asztalon nem lenni,…..
Ez a sorozat többnyire arról szól, hogy miként lehet egy város nevezetességeit, hangulatát belesűríteni egyetlen napba: írtunk már Lisszabonról, Dublinról, részletes összefoglalónk volt arról, hogyan lehet 25 ezer forintból úgy megnézni London legmenőbb helyeit, hogy reggel…..
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
lehoako 2011.01.21 10:48:40
@Letícia: Szívemből szólsz.

Kicsit későn jött a poszt, kicsit későn jött a fénykép. Kicsit olyan érzésem van, mintha

1.) a tegnapi újságot olvasnám,
2.) mintha TG VÁRT volna, hogy milyen lesz az Alcsúti Cimbalmos jópofáskodásának visszhangja.

A poszttal egyetértek, a folytonosan és kényszeresen buzgó "most van kétharmadunk, most csináljunk meg mindent"-mentalitás ide vezet. Falnak rohanásokhoz, lepattanásokhoz és elhiteltelenüléshez. szíjártó volt zabálnivaló, amikor 10 db magyar zászló előtt állva kifejtette, hogy a Cimbalmos MEGVÉDTE A HAZÁT :-))))))))))))))))))) az európaiaktól.

Ő, a VEZÉR aki szerint övé az ország, a hatalom és a dicsőség... Kezd túl messzire gurulni az a gyógyszer.
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
lehoako 2011.01.21 10:22:56
@deflorator: Gyönyörűűűűűűű!!!

Sajnos a posztot ez a riposzt is erősen túlpozicionálta. Hogyúgymondjam, ekkora hüjeségre művészet ilyet válaszolni.

Másrészt meg a posztoló 28 évesen asziszi, hogy attól, hogy 1 hónapig kábé teljesít, meg "be van mutatva" pár havernek, attól máris menyasszony... Ez a gond sok csajjal, nem azért csinálják, mert JÓ, hanem, mert "lesz belőle valami".

Úgy kell neked, posztíró.

KÖSZÖNÖM ZEATAX!
lehoako 2011.01.21 10:32:03
@Kool Kitty Kat: Mater semper certa est.

Nattyon buta vagy. Sajnos Alekosz nem hívhat ki téged párbajra.
A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap az Európai Parlamentben a…..
Az elmúlt hetekben folyton ugyanabba a hirdetésbe botlottam a 47-es villamoson. Erre gondolok: Hogy lélekmelengető-e, azt nem tudom, szerintem a hatályos jogszabályok nem is engedélyezik ennek a szónak a használatát, de tény, hogy karácsony környékén az osztrák főváros a legjobb…..
"Kitűnő thriller. Nagyszabású, ám hihető történet, amely eszeveszett tempóban, meggyőző díszletek között bontakozik ki, a megfelelő arányban kevert szeretetreméltó és gyűlöletes résztvevők szerepeltetésével. Akció és ármány finoman megmunkált…..
Ha a magyar gazdaság úgy fog teljesíteni, ahogyan azt Orbán és Matolcsy ígérik, ők, valamint az egész ország kétszeresen is megdicsőül. Ám ha mégsem leszünk sikeresek, az európai fősodorral való szembefordulásunkat is kétszeresen fogják büntetni. (Fotó: MTI) Nagyon sok…..
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
törökgáborelemez 304. Vagy-vagy 2010.12.27 20:06:21
Az előző bejegyzést azzal fejeztem be, hogy mindenkinek van valamekkora kormányzati felelőssége, aki akár háttéremberként, akár mezei parlamenti képviselőként részt vesz a politikai döntéshozatalban. Mégis, kormánypárti politikusokkal beszélgetve gyakran találkozom a…..
lehoako 2010.12.27 21:42:37
@MartyMcFly: 9.975 pont oda. A maradék 0.025-ért leülsz TG-vel és elmagyarázza Neked, hogy a "KÖZJÓ" megközelítése és pláne érvényre juttatása, mint a pol. hatalom birtokosainak "megbízatása" mióta nem hagyja nyugodni azon "tudós kollégáit", mint pl. Platón és Arisztotelész.
21:20 helyett csak este tizenegy előtt tíz perccel kezdi a Való világ beszavazóshow-ját az RTL Klub, a hivatalos indoklást szerint azért, mert az 1996-os Drágám, add az életed! című filmmel emlékeznek Leslie Nielsenre. Persze a fingós, gereblyébe lépő poénok utolsó nagy öregje…..
lehoako 2010.12.02 10:37:24
@malefijo: IGAZ! Aki fikázza Leslie Nielsent, abba szárdjon bele a tüdő.

SzabóZ, leülhetsz, nullás.

Neked, előszörre, megbocsátásként csak a segged duguljon be 2 hétre, hogy fing@ni se tudj, oszt majd könyörögj egy kiadós kipókhálózásért.

Szégyelld magad, te utolsó sz@r.
Elkészült az új alkotmány koncepciója – írják a lapok. A tervezet hozzám is eljutott, és bár több újdonságot is tartalmaz, ha valóban ennek szellemében készül el az új alaptörvény, akkor két jövendölést (egy félelmet és egy reményt) biztosan nem teljesít majd be.…..
„Szerintem jobban jár, ha magára és néhány pornófilmre hagyatkozik, nem élő nőkre, mert ezt mások is észre fogják venni. Hacsak nem talál egy született lotyót” – a lány belepistul egy srácba, ám ő nem sokra tartja az érzelmeket. Szerencsére nem keletkeznek…..
Más Tészta Fausto's Osteria 2010.11.22 09:00:00
Szokott valaki egyedül étterembe járni? Én most megtettem. Szörnyű unalmas, pláne ha az ember kettesben marad egy feszült pincérrel.Ismét a Fausto volt a végcél, de mivel egyedül kellett mennem, szerényebbre vettem a formát és a Fausto leányvállalatába, a Fausto Osteriába mentem…..
Nehéz évjárat van a hátunk mögött a szőlőben, de a pincében sokaknak még csak most jön a neheze. Miközben a híradásokban megbízhatónak gondolt emberek verik át a nézőket az idei év termelési mutatóival, addig a szőlőkben egyre nagyobb a tanácstalanság. Hiszen azt hallják a…..
lehoako 2010.11.19 13:10:46
@MTFUN: Uccsó szóig igazad van.

Majd Viktor megáldja a termést, és attól jó lesz. Lehet majd dotálva vinni határon túli kiállításokra promózni, meg kiönteni, ha nem látják.

Majd jönnek a kínai borok, hőzöngjön aki csak akar. Aki borból él és nem tud kibekkelni 2-3 rossz szezont, ilyen agrártámogatások mellett (az EU költségvetésének több, mint fele meg agrárszubvencióra), az vessen komlót.

Megint a romantikus múltbarévedés uralkodik. Hol van az megírva, hogy a magyar bor mindig jó?
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
Már régen foglalkoztam a közvélemény-kutatókkal, s most sem tenném, ha a vasárnapi eredmények ismeretében nem néztem volna meg újra a voksolás előtt közzétett utolsó beszámolókat. Lehetne persze viccesen azt állítani, hogy a győztes kilétét mindenki eltalálta, de azért…..
Jó magyarok nem kölcsönözhetik ki könyveiket egy olyan intézményből, melynek nevét egy kommunista adja. Szabó Ervint felejtsük el. Bűnös. Pontosan miért, nem tudom, de legyen annyi elég, kommunista. Nem érdekel, hogy ő építette ki a közkönyvtár-hálózatot vagy ő honosította…..