Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3m1

20 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AzEmigrátor Mi lett veled emi? 2010.03.13 23:23:10
 Mostantól nevezzetek ürgenagyikának! – szóltOk, rendben, helyes! – mondták barátai –Miért is ne?..
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
3m1 2009.12.18 12:03:21
AzEmigrátor Út a gyűjteménybe 2009.12.16 00:00:00
  János megmerítette kanalát a bablevesben, sikerült elsőre, egy jó csülkös kolbászos falatot kiemelnie. Friss fehér kenyeret tört hozzá majd kiürítette az első kupica barackpálinkát. A hajnali nap fényei most pásztázták tempós nyugalommal az étkező hatalmas ablakai…..
Szemptember végétől hivatalosan is biciklizhető a Lánchíd, a kerékpárosok hamarosan már nem kényszerülnek a szűk járdára. A Városházát a Kerékpáros Klub kereste meg a régi problémával, amely a Margit híd lezárása miatt vált égetővé.   Nappal az autók, éjszaka a…..
tó partján az elmúlt napokban jelentek meg azok a táblák, amelyek az embereket arra figyelmeztetik, hogy szennyezett a tó vize ezért csak saját felelősségükre menjenek a vízbe. A tavat kezelő állami vállalat azt közölte, hogy a vízben fekáliából származó baktériumok…..
AzEmigrátor Az utolsó reggeli 2009.07.09 12:49:00
      A kis konyhában teszek-veszek, reggelit készítek. Pirítós vörös áfonyalekvárral. Állítólag jók az élettani hatásai, nekem pedig kezd megjönni a kedvem az élethez. Valami egyszerűre vágyom, a világtól távol, bár az utóbbi hetek tapasztalatai azt…..
Futóblog Gombóc run 2009.07.08 08:10:00
Olyannak kéne futnia, aki rendes író, és van benne rutinja, hogy dramaturgiailag vállalhatóan fogjon össze egy több szálon futó cselekményt. Én sajnos csak úgy lineárisan tudom, de igyekszem tarantinósan összezagyválni az idősíkokat. Például most jöttem meg a futásból, de…..
3m1 2009.07.09 00:08:10
Futóblog Merre futtok? 2009.07.06 09:00:00
Nekem például a Margit-sziget messze van. Meló után még dugóznom is kell, hogy odakeveredjem, így elég ritkán jutok el oda. Ráadásul a sziget tele van emberekkel, akiket kerülgetni kell. Szasza ezzel ellentétben 2 kili felvezető futással egyből odaér például. Hozzám közel van a…..
    Most látszik igazán milyen is egy jó főnök. Áll középen, mutogat, int, vezényel, az események pedig történnek. A fejeket megfelelő, nyilván erre a célra rendszeresített dobozokba teszik, de elpakolják a karóra tűzött koponyákat is. Két katona gödröt ás.…..
    Egy tó partján ücsörgök, csicseregnek a madarak és gőzölög a föld. A Nap perzselő sugarai elől az árnyékba húzódtam, csak pihegek, és az jár a fejemben, hogy mi ez az egész, de tényleg, hova keveredtem és hogyan lehetne meglépni innen. Anna megint dolgozik…..
    Egy evezős csónakban visznek, valahol talán a karib tengeren, olyan igazi feka bennszülöttek, csont az orrban, fülben, pucérok, és baromira tudnak evezni. Naná, hogy egy kis szigeten kötünk ki. Kilökdösnek a derékig érő vízbe, arccal zuhanok bele, följövök,…..
      Négyrét hajtottam a papírt és betettem új felsőruházatom, a kenderkabátka zsebébe. Volt még ott valami. Igen, a pici eldobható mobil, fasza kis japán darab, el is feledkeztem róla. Egyszerű kijelzőjén a kandzsik, de amolyan ismerős elrendezésben, talán…..
AzEmigrátor Mikorsodródszki? 2009.06.08 12:12:00
  Az utolsó lépcsőfok embermagasságban van a zöldre mázolt acélpallók fölött. Sikerül úgy leugranom, hogy nem csapok neszt. Leguggolok a víz mellé, kis bögrét formálok a két tenyeremből és belemerítem az óceánba. Megszagolom, jó sós, kicsit a nyelvem hegyét is…..
AzEmigrátor A bejárat 2009.05.28 18:42:00
 - ok, kész vagyok, indulhatunk – mondtam, nem kis várakozással a hangomban, amint kiértem az előtérbe, de nem volt sehol senki. Rendben, gondoltam, biztos elszaladt még valahová a csaj, dolga támadt. Úgyhogy most én telepedtem le egy székre fontos komótosan, amúgy…..
3m1 2009.06.02 15:38:00
@Benzedrin Szeda: megyünk lejjebb, jössz?
két éve lakom ott, ahol, gondolom, körbefutom már az erdőt, talicskába hajintom hát a sörpocakot s futok utána, imígyen megyünk, poroszkálunk, hát egyszer csak ott motoz valami a bozótosban: balról [akarom mondani, ő van balra] futok el egy Sün mellett - s ő ott áll fegyelmezetten…..
3m1 2009.05.27 17:25:17
AzEmigrátor Éljen május elseje! 2009.05.27 15:48:00
  - De hisz ez egy koszos, zsíros olajfúró platform itt az öböl közepén. Ide jöttünk? - Igen, ez a cég főhadiszállása, úgy is mondhatnám a központ. Malajzia és Szingapur között. Nemzetközi vizeken. Először egy szerverfarmnak indult, de mostanra belaktuk. Nem szállsz…..
AzEmigrátor A világ végén 2009.05.22 16:25:00
 - Csak egy pillanat, licsi magot kell vennem, egy barátnőm megkért. – kicsit feszélyez ez a szoros emberfogás, amit persze szabad akaratomból vállaltam. Menekülnék, de hamar lehűt a katona.- Ez a Japán Légierő irumai légibázisa, nem hiszem, hogy itt kapna, de…..
AzEmigrátor WHO: Hatos fokozat! 2009.05.20 16:12:00
  Boldog voltam, hogy végre Japánban lehetek. Eddig csupán egy különleges japán munkáscipővel bírtam, amit a Baross utca elején lévő kis japán ajándékboltot vezető bácsikától vettem, aki tisztességgel teljesítette a rendelést. Ja, meg ott volt még egy iskolatáska,…..
AzEmigrátor Perpatvar a Blahán! 2009.05.15 17:41:00
 Péntek csüggedten bandukolt a Rákóczi úton. Gazdája távollétében egyszerűen fogalma sem volt arról, hogy mit csináljon. Igazából azt sem tudta az Emigrátor hol van, mert ugye az nem szólt neki hová megy és mikor tér vissza, nyilván szokás szerint gőze sem volt neki sem.…..
AzEmigrátor Cirmos cica haj! 2009.05.13 17:52:00
 A repülőterek mindig lenyűgöztek. Még ez a Budapesti is. Sci-fi, időkapu, teleportálás, a váró legalábbis, meg, hogy egy ponton túl már nem tud elkísérni senki, aztán amilyen hirtelen, oly menthetetlenül egy másik világban találom magamat.   Tranzitban vagyok és…..
Greenr - A zöld objektív Kárvíz 2009.05.08 14:32:00
Rosszat, drágán - de legalább lassan Balogh Péter cikke az Indexen. De teljes terjedelmében ide másolva, mert fontos ügy.- De jó, hogy lassan megyek! - mondja a csiga. - Miért? - kérdezik tőle. - Mert rossz irányba."Kár. Azért mégiscsak kár.…..
 Mi ez a fékeveszett dörömbölés? Az ajtómon? Kitörlöm az álmot a szememből, igaz, igaz már majdnem tizenegy óra, de akkor is, valami megveszekedett őrült van a lépcsőházban. Mit is csináltam tegnap? Nagyjából semmit, egy KFC-ben csípős csirke szárnyak fölött…..
AzEmigrátor Aki bújt, aki nem! 2009.05.11 17:23:00
 Kitartó csöngetésre ébredek, a postás az, ami meglepő, soha nem jön föl, sőt levelet sem hoz nekem soha. Alá is kell írni. Átvettem, nyugtázom, igen én vagyok bizonyosan. Elképesztően gyönyörű kis csomag, a csillogó fekete lakk kartonon narancssárga betűk és valami…..
  Egyre jobban tisztelem ezt az embert, elképesztő szorgalommal dolgozik és nagyon meglepő dolgokat tesz társaságban...tegnap például a buli végén elkezdte az üres csalamádés üvegekbe tölteni a megmaradt palacsintatésztát, mire valami ideges kis pöcs kivette a keze alól…..
Pénteknek neveztem, azt mondta tetszik neki, bár csütörtökön találkoztunk. - Az irodalmi vonatkozás miatt, tudod, Péntek én szeretem az irodalmat - Én is - válaszolta, és olyan arcot vágott hozzá, hogy elhittem. - Miket szoktál olvasni? – reméltem, hogy olyat mond, amit…..