Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indakukac

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Péntektől már nem lehet zenélni a budapesti tereken, parkokban és aluljárókban. Közterület-használati engedélyhez köti ugyanis a főváros ezt a tevékenységet, és lejár a türelmi idő. Tehát ha valaki úgy zenél, hogy nincs engedélye, azt megbüntetik. A…..
Olvasónk a minap Veszprémből akart eljutni a Miskolc Tiszai pályaudvarra. Útját az Elvirával előre megtervezve, 1 átszállással szerette volna megoldani, ám akadt egy kis probléma. A Veszprémből érkező vonat Székesfehérvárnál megállt (bár addig menetrend szerint közlekedett),…..
Modorosblog Az ideális főnök 2009.06.24 12:47:00
Természetesen nem célunk az ideális főnök tulajdonságainak felsorolása, inkább csak bemutatunk pár típust, a többit pedig majd ti eldöntitek. Állásinterúkból ismerős lehet persze: -Mit jelent az Ön számára az ideális vezető?-Mindenképpen azt, hogy bármikor lehessen rá…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..