Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rókuci

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sztoriban sokszor felbukkanó SEO kifejezés Search Engine Optimizationt, vagyis keresőoptimalizálást jelent. Ez egy igen praktikus marketingterület. Azzal foglalkozik, hogy jól megmondja, hogyan lehet egy cég honlapját a gugli találati lista első oldalára, azon belül is minél…..
Az elmúlt években sokakat elgondolkoztatott a fővárosban élő újságírók és civilek közül, hogy miért ilyen összehasonlíthatatlanul koszos Budapest más európai fővárosokhoz képest. Aki sétált már fővárosunk bármelyik részén, általában olyan utcaképekbe fut, mintha…..
Azért érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy emellett a színvonal mellett miért is fizetjük a tb-t. Tisztelt Praxis!   Az a helyzet, hogy évek óta nem voltam tb által finanszírozott nőgyógyászati ellátáson, vizsgálaton, de a közelmúltban úgy alakult, hogy az orvosom, akihez…..
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..
rókuci 2013.08.28 22:15:19
@becks87: Nincs DE...az van, amit az őr mond, először mondta, másodszorra már mutatta...elvégre mikor mondta nem sikerült felfogni.
rókuci 2013.08.28 22:35:35
@becks87: a haverod viselkedésén persze jókat röhögtél gondolom, mikor a pincérnőt piszkálta. Igen sokat buliztam, de nem sok olyat láttam, hogy a pultos kimegy a pultból szólni az őröknek...
Nyugi, engem is dobtak már ki biztonsági őrök szórakozóhelyről, igaz engem azért, mert túl nagy volt szerintük a táskám. Akkor én is megtanultam, hogy nincs de és valójában semmit nem tehetsz ellenük. Az eljárások hossza meg...nyugdíjas leszel mire lesz ítélet...
rókuci 2013.08.28 22:56:37
@becks87: Mondtátok, nem fejezte be, akkor nem jutott eszedbe, hogy te húzol be neki egyet vagy kirángatod, hanem rendeltetek még egy kör koktélt...:(((
rokano.blogspot.hu/
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
Kedves Munkahelyi (T)error,   Nem mindennapi történetet szeretnék megosztani a plebsszel. Időm hiányában sajnos nem lesz teljesen részletes, csak egy gyors flashback a sérelmeimmel. Jelentkeztem anno egy álláshirdetésre, ahol hálózati mérnököt kerestek, és mivel ez tökéletes…..
Fülke Okos lányok 2012.02.03 07:00:00
Olvasd a Sárdobálót is!A fogamzásgátlástól okosabbak lesznek a lányok, ha tetszik, ha nem, és akinek nem tetszik, az jól tenné, ha erről beszélne. Mert lehet a fogamzásgátlást mindenféle erkölcsi szempontból is megközelíteni, de vaknak lenni a mérhető eredményre…..
Szociális munkások próbálják meggyőzni a fedél nélkül maradtakat, hogy hajléktalanszállón húzzák meg magukat, ne a csillagos ég alatt. A Máltai Szeretetszolgálat krízisautójával jártuk Budapest utcáit. A 24 órában működő krízisautó elsősorban élelemmel és ruházattal…..
Tisztelt Szerkesztő!     43 éves, 42%-osan egészségkárosodott, egyedülálló nő vagyok. Eredeti szakmám szerint tanítónő, de mivel elvesztettem a bal oldali hallásomat, a jobb oldalon pedig mintegy 60%-os beszédértés csökkenést diagnosztizáltak, eredeti munkakörömet…..
rókuci 2012.01.21 23:58:22
@corleone63: te aztán jól lenyúlod a tájékozatlan népet:))
Kis híja, hogy nem történt vérontás, miután naiv vásárló véletlenül kipróbált egy nem teszter szempillaspirált az Árkád Rossmannban, de a teljes személyzet így is felvonult. A kiskereskedelmi áron 1200 forintért árult spirál akár 5-600 forintra is visszavághatta volna az…..
Két hetes túránk végére értünk, a legjobb budapesti gyros nyomában ezalatt 14 gyrost, dönert, shawarmát ettünk, én még a húsmentességemet is megszakítottam, hogy megtaláljuk nektek a legjobb helyeket. A hamburgeres sorozatban már megismert módszert alkalmaztuk, először az…..
Ha ez így folytatódik, nem sokára új listát kell írnom. Nekem pedig egy beutalót kell majd szereznem egy jó pszichiáterhez. Ezt a filmet úgy tessék elképzelni, hogy még a ReGOREgitated Sacrifice-nél is keményebb! Ez pedig nem egy naiv túlzás tőlem, nem-nem, higgyetek nekem! Aki…..
Èpp annyira tisztában vagyok az országunkban ezzel a témával kapcsolatban uralkodó viszonyokkal, mint ahogy azzal is, hogy nem én fogom megváltoztatni ezt az egyébként szomorú helyzetet. Abban is biztos vagyok, hogy bőven lesznek, akik hasonló tapasztalatokkal rendelkeznek, és lesz…..
T. Blog! Ismét tanultam hogy nem kell komolyan venni semmi komoly céget. Egy 21 éve az országban lévő majd 15ezer embert dolgoztató cég tett tanúbizonyságot arról hogy csakis a "legjobb" embereket alkalmazza. Én hülye fejemmel úgy gondoltam hogy sok éves külföldi…..
Nem emeltük ki, de szeretjük a sorozatot. A Fox tavalyi újonca Amerikában szerdán startolt el a 2. évaddal és ha valaki feelgood dologra vágyik mindenképpen ezt nézze. Még nem láttuk az új részt, de hamarosan pótoljuk ezt. ..
Subba Dopeman kiakad 2. 2010.09.17 11:33:00
Beszélgetés egy "torrentbetyárral". Dope már mindent tud, címet, nevet, telefonszámot, csak az msn hangot nem tudja kikapcsolni : A "torrentbetyárok" válasza, ha valakit nagyon érdekel: Dopemanék házhozszállítják az 500. megrendelt Tirpa CD-t. Dopenak ez…..
Az év feelgood újonca lett a sorozat, nem vitás. A Fox jól járt azzal, hogy szerződtette Ryan Murphyt és berendelte a Glee-t. A sorozat azért hullámzott rendesen, de a végére teljesen magára talált újra. Azt már megírtuk, hogy elvileg egy szereplő biztosan fog távozni a…..
rókuci 2010.08.31 11:09:53
@a mentalista: jó nézem, mert most nincs más a gépemen és nem éppen jó az idő sem, de szar úgy ahogy van...azt meg nem tudom ki az az R.M., nem vagyok sorozatos:P
rókuci 2010.08.31 19:55:55
@a mentalista: nem igazán vágyom sorozatokra, inkább egy állásra...
Kinek a fogát húzzák? Ha van hozzá türelmetek, akkor rávilágítanék néhány problémára az OEP finanszírozott fogorvosi ellátással kapcsolatban. Elképzelhető, hogy van néhány pontatlanság, de nem hiszem, hogy nagy hülyeségeket írnék. Előzetesen annyit, hogy én nem vagyok…..
Szia, Despota, sziasztok, kedves kommentelők! Ennyi dögvész és nyomor között kissé félve meg osztom Veletek kedvenc terrorélményemet, amely ugyan kis diákmunkás koromból származik, tehát lehet, hogy nem ér fel a nagyok sirámaival, de azért szórakoztató. Bár annak idején két…..
rókuci 2010.06.08 11:57:26
@MPL firstlady: ha háromnál több diák van a tescoban akkor kell lennie diákvezetőnek, aki elméletileg felügyeli a diákokat meg elméletileg neki kéne beosztani a diákokat és hasonlók. A lényeg, hogy a diákvezető nem dolgozik, csak felügyeli a diákokat és probléma esetén segít nekik, azért van ott, hogy a diákok jogai ne sérülhessenek.
Én voltam diákvezető, neki a legszarabb, az összes tescos vezető vele ordít, hogy miért nem dolgozik, mit járkál csak úgy össze vissza, semmi értelme és bla-bla és ezt így egész éjszaka, minden éjszaka. A szerződésben pedig az van, hogy neki nem szabad beállnia, a tesco pedig nem dobhatja ki, mert a szerződés szerinti munkáját végezte.
És mivel ez nem csak a tesconál szabály, a többi munkaadónál, ahol volt egy halom diák ott hol voltak a diákvezetők? A diákvezető felelős azért, hogy a munkáltató és a munkavállaló diák között minden rendben legyen.
rókuci 2010.06.08 12:18:53
@Strici: én mondtam el a dolgokat a diákok első munkanapján, de mielőtt odamentek a diákszövetkezettől is kaptak olvasmányt...én szóltam, hogy legyen már mindig víz én intézkedtem, ha a vezetőség és a diákok nem értették meg egymást és egész éjszaka járkáltam és lestem a diákokat, kérdezgettem őket, hogy mindent értenek-e és nyugodtan hozzám fordultak, ha volt valami kérésük, ha nem tudták a választ, akkor megkerestem a részleghez tartozó vezetőjüket és odairányítottam a diákhoz.
A diákokat leszámítva mindenki utált, de én a diákokért voltam ott, azért hogy ne sérülhessenek a jogaik munkavállalásuk során. Ez a diákvezető dolga.
Én mindig egy becsületesen élni szerető ember voltam és vagyok. Mindig szerettem betartani a törvényeket , sőt katolikus révén a 10 parancsolatot. De sajnos eddigi tapasztalataim alapján rá kellett jönnöm , hogy olyan világot élünk , hogy az él meg benne , aki csal , lop , hazudik…..
rókuci 2010.05.17 11:02:07
@SassyGurl: járkálok, szoktak hívni motanság állásinterjúkra, de általában közlik, hogy mivel nincs szakmai tapasztalatom...
Én reménykedem, mindig felkészülök az állásinterjúkra, elolvasom a vállalatok weboldalait, kutatok kicsit neten, ha netán az interjúztatóról találok valamit annak is örülök...de mit tehetek, ha jelentkezik még 100 másik, akinek van szakmai tapasztalata.
Az utóbbi egy évben mástv sem csináltam csak nyelvet tanultam és gyakoroltam.
Nekem inkább az a bajom, hogy alig vannak álláshírdetések, ahová jelentkezhetnék, általában több éves szakmai gyakorlatot várnak, referenciákat.
Mekiben már dolgoztam, diákmunkaként, akkor már előbb fogok elmenni koldulni, mert az a munka megalázóbb a koldulásnál is szerintem. Ott nincs olyan, hogy jól végzed a munkád, mert 5 percenként másik főnök figyel és mindenki máshogy szereti, mindenki mást követel, lehetetle megfelelni. Az étteremvezető meg csodálkozik, hogy havonta 20-30 ember cserélődik az éttermében...talán csak a vezetőket kéne leváltani:)
rókuci 2010.05.17 11:08:20
@Tomasz_a_gozmozdony: még a pályakezdő álláshírdetésekbe is beírják az 1-2 éves szakmai tapasztalatot...egyáltalán nem is keresnek pályakezdőket vagy nagyon el vannak tévedve a fogalmakkal.
És nem, nem pályázom vezetői beosztásokra, azokra az álláshírdetésekre jelentkezem, ahol a leírás alapján megfelelek, így esélytelen, hogy havi 200 önéletrajzot küldhessek el, összejön úgy 30-40, abból 10re reagálnak és lesz belőle 3-4 állásinterjú, ahol kiderül, hogy hát ok, hogy pályakezdőket keresnek, de jelentkeztek nem pályakezdők is, így ők előnyben vannak...
rókuci 2010.05.17 11:38:08
@manyuska: nekem mind1 csak valahol kezdhessek már
Szerencsésnek tartom magam, mert az utóbbi években lehetőségem volt Magyarországról kimozdulni, és pihenni egy-egy hetet néhány idegen országban. Mondjuk ez számomra nem jelent nagy anyagi terhet, mert mellékállásban a General Motors második alelnöke vagyok, hétvégente Christiano…..
Praxis Feleslegesek a háziorvosok 2010.04.29 08:00:00
Jómagam harmincas éveim közepéig két háziorvost fogyasztottam. Soha szakmai kérdésben nem hallottam érdemileg megnyilvánulni egyiket sem. Velem kapcsolatban adminisztratív teendőket végeztek: gyógyszerfelírás, beutaló készítés. Ennyi. Mostani háziorvosommal való első…..
Komolyan mondom, zseniális az öreg! Tudom, hogy már több helyen is volt téma Klapka legújabb filmecskéje, amellyel a Reklámhét rendezvényét népszerűsíti, de hát hogy maradhatott volna ki éppen az addictról a Vámház körút 9. grállovagja. Talán furcsa lehet, hogy ezúttal nem…..