Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madárijesztő

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már kevesebb mint két hónap van hátra a hazai premierig, s most egy új poszter készült a Silent Hill: Revelation 3D thrillerhez. ..
madárijesztő 2012.09.06 10:42:57
@FayeFaye: Nem értek egyet. Egy-egy posztnál még csak-csak előfordult ez a dolog, de azért egymás után többször...? Ráadásul ez a poszter is több napja kinn van a neten. Kár, hogy ez lett a filmdroidból, ezentúl nem ajánlom senkinek.
Filmdroid CSAJOS TÉMÁK 2012.05.29 09:46:00
 Sziasztok!Egy ideje gondolkodom azon, hogy vajon mennyi nő olvassa a Filmdroidot...? Időnként ugyanis azt a kritikát kapjuk, hogy túlságosan maszkulin az oldal: tele van akció- és sci-filmmel, thrillerrel, számokkal és csupa cool, zúzós, kemény dologgal.Ez vajon csak a drága,…..
madárijesztő 2012.07.01 12:02:36
A norvég thrillerről Frog küldött egy kritikát, köszönet érte! Imádom a skandináv filmeket. Ennek a legfőbb oka az, hogy a nagyszerű fényképezéssel amúgy is meglehet fogni, északi kollégáink pedig szinte minden filmjüknél baromi jól alkalmazzák a hideg színtónusokat. Mai…..
Ez az a film, ha még nem hallottál esetleg róla, ami Európa szerte a közönség kedvence lett, az elsöprő többség egyszerűen imádta, én konkrétan azt hittem, hogy kizavarnak a moziból, mert végig vinnyogva nevettem rajta. Ritka madár ez, olyan vígjáték, aminek az alkotói nem…..
Filmdroid Fogadom (The Vow, 2012) 2012.02.25 15:23:00
A Fogadom receptje borzalmasan egyszerű. Csináljunk egy teljesen átlagos romantikus filmet - manapság nincs velük tele a mozi -, datáljuk Valentin-nap környékére és szeretni fogják. Legalább arra az egy hétre. Őszintén megmondom, ha meg kell magam erőszakoljam sem tudok hosszasan…..
  Hmm… ezt most nem tudom hova tenni, gondolkodnom kell! Valami ilyesmi fogalmazódott meg szürkeállományomban a Shame megtekintése után. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a filmmel. Ültem bambán, néztem magam elé és egy bizonyos időnek el kellett telnie, hogy…..
Filmdroid Martha Marcy May Marlene 2012.01.30 10:00:00
  A tavalyi év egyik meglepetése most jutott el hozzánk a mozikba: akit nem riaszt el a béna cím, fogékony a lélektani drámákra, és kiváncsi az Olsen-ikrek kishúgára, csak az nézze meg a filmet. Igaz, hogy a tengerentúli kritikusok az egekbe magasztalják Elizabeth Olsen és Sean…..
Filmdroid Another Earth 2011.12.13 21:51:00
Az alábbi kritikát ante.drome írta, aki a videodrome társulat egyik szerzője.Nem, nem scifi. Jobb, ha ezt az elején leszögezzük, elkerülendő a félreértéseket ezzel a filmmel kapcsolatban. Viszont nagyon jó. Az elsőfilmes és meglehetősen fiatal Mike Cahill meglepő érettséggel és…..
madárijesztő 2011.12.14 22:04:38
@szabiaki: Nem akart egy egyszerű filmnek látszani, hanem inkább egy olyannak, amit a filmszakosok sokáig tudnak elemezni:)
Szerintem jó lett, de azért kíváncsi lennék, hogy a faszi miért vállalta be a cserét, mégis mit akart a másik Földön.
Nem tudom, említettem-e már, de odavagyok a '80-as évek csillámporos, különös hangulatú fantasy-filmjeiért, amelyekben még CGI helyett szinte mindent bábokkal, lenyűgöző díszletekkel és határtalan kreativitással oldottak meg. A mai napig nagy kedvencem a Végtelen történet…..
Filmdroid A segítség (The Help) 2011.12.10 12:01:00
  Nikodémus ismét beküldött egy kritikát, sokadjára is köszönöm neki. Kicsit unom már a diszkriminációval foglalkozó filmeket, ám mivel a rasszizmus – úgy tűnik – örökké kibeszélendő probléma marad, nem ússzuk meg az évenkénti parabolát Hollywoodból. Amely most…..
A Sony azt szeretné, ha a Nagyfiúkból (Grown Ups) lenne második rész, nem meglepő, a vígjáték 271 millió dollárt hozott csak a mozikban. Már felvették a kapcsolatot Adam Sandlerrel, aki eddig még nem vállalta be egyetlen folytatást sem, de talán ha egy zsíros csekket kap a kezébe…..
madárijesztő 2011.12.07 17:17:18
Filmdroid Cargo 2011.12.05 21:47:00
  Nem éppen vidám képet fest le a jövőről a Cargo svácji sci-fi, a Föld teljesen lakhatatlanná vált, az emberek Föld körüli űrállomásokra költöztek, amelyek leginkább úgy néznek ki, mint a túlzsúfolt menekülttáborok, a helyzetet ráadásul a terroristák is nehezítik.…..
madárijesztő 2011.12.07 17:16:37
Neil Jordan vezénylete alatt forog a Byzantium, Saoirse Ronan és Gemma Arterton vámpírokat játszanak, akik új városba költöznek, gy halálosan beteg srác (Caleb Landry Jones) és a vámpírlány közelebb került egymáshoz. Moira Buffini saját színdarabja alapján írta a…..
madárijesztő 2011.12.07 17:15:50
Filmdroid Melankólia 2011.10.31 21:26:00
A kritikát Swarm írta és a filmfreak freeblogon jelent meg először.Lars von Trier elég ellentmondásos személyiség. Mostanában inkább a „nácizós” nyilatkozatával botránkoztatta meg a népet, mintsem új filmjével. Ennek ellenére bizton állíthatjuk, hogy lehet szeretni,…..
Filmdroid 4 éves a Filmdroid!! 2011.10.30 19:50:00
Yippie-kay-yay. 2007 október 28-án köszöntünk be, ekkor indult el a Filmdroid, majd megindult a termelés.   Már jóval ezelőtt is megfordult a kobakomban, hogy meg kellene próbálni egy filmes oldal létrehozását, Miecs adta meg a végső lökést, aki egy msn beszélgetés alatt…..
... hogy az Ideglelés (The Blair Witch Project) egy túlértékelt kula.A blogger kérésére íme a kritikája a filmről:KATT IDE!..
Az alábbi írást A nép fia küldte, köszönet érte. Johnny English, az MI-7 fantázianevű (nyilvánvaló utalás az MI-6 nevű brit hírszerzésre) angol hírszerzés kiváló kémje - volt, egészen 6 évvel ezelőttig.Legutóbbi kalandja után, amikor John Malkovich-csal akasztotta…..
Filmdroid Expendables 2 pletykák 2011.09.05 10:57:00
A hivatalos megerősítés még várat magára, szóval eleddig nem sok minden biztos az Expendables folytatásával kapcsolatban. Úgy hírlik, hogy Jean-Claude Van Damme karaktere Stallone csapatának a tagja volt, de aztán rossz útra tért. Teljesen tele lesz tetoválva és saját zsoldosokkal…..
madárijesztő 2011.09.05 22:02:59
Filmdroid A hódkóros (2011) 2011.09.05 21:35:00
A színész és az ember két külön világ, de olykor akaratlanul is összefolyik, így születhetett (újjá) Aronofsky pankrátora, vagy éppen jelen alanyunk, Mel Gibson, aki mindent elkövetett, hogy Hollywood lejtőin szánkázva a legsötétebb gödrökbe csússzon, de Jodie Foster…..
 Annak ellenére, hogy az I Love You, Philip Morris meleg komédia nem teljesített valami fényesen a kasszáknál és még a film sem volt igazán szórakoztató a rendezőpárost megdobták laza 50 millió dollárral, kerítettek néhány ismert színészt és hagyták, hogy leforgassák az…..
Filmdroid Sorsvonalak előzetes 2011.08.15 10:43:00
Úgy 4 (de talán 5) éve hallhattunk először a Sorsvonalak magyar sci-firől, amely talán 2012-ben végre a mozikba kerül. Jól tükrözi a késedelmet, hogy még Szakácsi Sándor is felbukkan benne, aki 2007-ben elhunyt.  Az első magyar sci-fi, ráadásul 3D-ben élvezhetjük…..
Valahol, a tenger mélyén egy furcsa öltözékű, vörös loboncú tengeri mágus polipok, halak, rákok és egyéb vízi herkentyűk társaságában legújabb varázslatára koncentrál, miközben a háta mögött egy kedves kis lény elszökik társai közül, és egy medúza hátán a…..
Ismét csak egy animét ajánlok nektek megnézésre, ami kis hazánkban sajnos nem ismert oly mértékben, mint a felkapott sorozatok, de azt, hogy az egyik legszebb, garantálom! (S ide biggyesztenék is egy szmájlit, ha nem kötöttem volna ki már rögtön az elején, hogy semmiféle…..
Az oposszumok (Didelphimorphia), vagy ritkán erszényespatkányok, az emlősök (Mammalia) osztályának, azon belül az elevenszülő emlősök (Theria) alosztályának és az erszényesek  (Marsupialia) alosztályágának oposszumalakúak rendjét, és az egyetlen abba tartozó családot, az…..
Filmdroid Trust (2010) 2011.07.07 22:32:00
  Az egészséges, már-már kölcsönös bizalom az mindenkiben ott lapul legbelül - te benned, én bennem, úgy másokban, ahogy mindenkiben. Ez egy érzés, egy hozzáállás, egy viselkedés, ami velünk születik, kialakul. Van egy fejlődéstörténete, akár csak egy  filmes…..