Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinohefe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bukócső és a kartervédő leszerelése zsibbasztó művelet, mert néhány csavar a tank alatt van Ha jól számolom, már nyolc éve okom lett volna írni az emberről, aki miatt mégsem utáltam meg a motorozással járó állandó szerelést és szereltetést, a…..
Dübörgő hang, normális testhelyzet, bütykös gumi és laza, de klasszikus forma? Persze, hogy a trackerekről beszélünk, a motorépítés egyik legszórakoztatóbb és legolcsóbb csemegéiről. Amellett, hogy a végeredmény jól néz ki, még használható is marad – nem csoda, hogy…..
dinohefe 2011.10.07 07:26:56
Sziasztok!

A neten megtaláltam egy angolnyelvű leírást ami pontosan leírja mit hogy csináltak, ha nem is részletes.

motorivista.com/honda-nx650-dominator/

A photoshop-os összehasonlítás szerintem azért nem volt tökéletes mert itt a felnik elöl és hátul is 18"-osak míg az eredetiek 21" és 17", így a motor a felni cserének köszönhetően kicsit orra is vann "buktatva", hegyesebb lett a villa szöge.

Forgalomba meg szerintem úgy lehet helyezni hogy veszel egy magyar papíros dominátor vizsgával átépítet aztán a jolbevélt pár ezer helyett nekem van egy ismerősöm aki 12 000.- ért simán levízsgáztatja mert minden van rajta amit a kresz előír és ugysem ismerik fel hogy átalkított a gép.

Ugyhogy csak rajta építésre föl remélem jövőre én is egy ilyennel nyomulok már!
Az egyik szemünk sír, a másik pedig az örömtől homályos: a Német Nagydíjon 16. helyről rajtoló Talmácsi Gábor utolsóként, de a bukásokat kihasználva pontszerző, tizenötödik helyen ért célba. Jól indult a futam: Talma az utolsó előttinek kijáró kockából indult. Az…..
Fölényesen, végig uralva a mezőnyt, John McGuinness tizenötödik alkalommal nyerte meg a man-szigeti TT-t. A HM Plant Honda versenyzője hat körön át dominált, egyetlen ellenfele csapattársa, Steve Plater volt. A bronzérmet Guy Martin szerezte meg. Velük együtt ünnepelt a Honda is: ez…..