Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóninéni

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…..
tóninéni 2019.01.06 10:53:15
A turbópropaganda naponta szedi az áldozatait. Nem csupán azok szenvednek tőle, akiknek nekiugrik a Fidesz kommunikációs kivégző osztaga, de azok is, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének rajongótáborába tartoztak eddig. Ma már ugyanis a belső fegyelem legalább olyan fontos, mint a külső…..
tóninéni 2018.11.26 21:33:28
@1papa: Nekem is pont ez jutott eszembe :)
MENETSZÉL2016 Csodálatos Nógrád 2018.11.06 14:25:18
  A Nógrádi vár látképe Bár az ország egyik legkisebb megyéje, mégis az egyik leggazdagabb látnivalókban, történelmi emlékekben, természeti szépségekben. Igen kedvelt kiránduló célpontunk, s a blog oldalain is számot adtunk már itteni portyáinkról. ( Itt és itt) Nógráddal betelni nem lehet, hiszen…..
tóninéni 2018.11.08 08:41:44
@Hungarian Geographic: Annyi látnivaló azért nincs. Max. 1hét.
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
tóninéni 2018.08.10 07:54:23
@ebella: A fogyasztóvédelem egy kalap szart ér. Tudom, próbáltam. Mikor a döntésükre felebeztem, a felsőbb fok azt írta vissza, hogy nem érveltem náluk elég meggyőzően. Én meg jis hülye, azt hittem, hogy kivizsgálják. :)
A „Módszer” „Method acting az, amit minden színész alkalmazott mindannyiszor, amikor jól játszott el egy szerepet” – vallotta Lee Strasberg, a modern színjátszás és színészpedagógia kiemelkedő alakja. Strasbergnek köszönhető a Sztanyiszlavszkij módszer megreformálása, ami által új alapokra helyezte…..
tóninéni 2018.07.24 11:49:30
@Periodista: Én Ez-t nem látom szánalmasnak, inkább maximalizmusnak nevezném. Bennem abszolút tiszteletet kelt. Ezektől a színészektől senki nem várja el, hogy így viselkedjenek, nem a pénzért teszik. Persze lehet túlzásokba esni, de a szándék valszeg nem az.
Milyen jó lenne ilyen viselkedést pl. egy politikustól vagy orvostól látni!
tóninéni 2018.07.24 12:35:34
@Terézágyú: És milyen igazad van! :))
Szólj anyának! Eladtam a lelkem 2018.07.20 05:55:00
Két éve. Az ördögnek. Elhatároztam, hogy a Mammonnal randizom. Megpályáztam egy állást egy népszerű multinacionális cégnél. Elérkezett az idő, amikor az évekig tartó pelenkázás után ellenállhatatlan vágyat éreztem újra, hogy a felnőtt világhoz kapcsolódjak. Eljátszottam…..
tóninéni 2018.07.21 09:15:06
@rozsomák: Hát, te aztán szereted a világot!
Én pont ellentétesen gondolkodom. Amíg meg nem bizonyosodok az ellenkezőjéről, addig igaznak fogadom el. Persze, értelmes keretek között.
Az állandó gyanakvás csak energiát von el, a bizalom inspirál.
Ahogy a hajó a brooklyni öböl kikötője felé közeledett és az utasok az utolsó ingyenes pezsgőjüket kortyolgatták, a kapitány egyszer csak feltűnt a hídon, mert túl magas volt a vízállás és a hajó nem tudott kikötni. „Szólok, ha ki tudunk kötni. Addig is szeressétek tovább egymást és folytassátok a…..
tóninéni 2018.04.12 07:17:33
@parazita666: Nem hinném hogy a sznobok szexpartira járnak, de egyébként, igen.
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Őszintén szólva erős kételyek fogalmazódnak meg bennem, amikor meglátom Hegedűs Zsuzsát, a miniszterelnök főtanácsadóját. Tudom, hogy ránézésre nem szabad ítélkezni. Igyekszem is ehhez tartani magam. De sajnos, a megítélésén a róla szóló hírek sem segítenek. Egy női portál szinte magasztalja…..
Noha rengeteget beszélünk arról, hogy az ingatlanpiac a ki tudja hányadik fénykorát éli, noha a lakásárak rég nem látott mértékben kúsznak az egek felé, noha a kínálat és a kereslet egyáltalán nincsen összhangban, nem árt arra is figyelmet fordítani, hogy lassan nem lesz mit eladni. Kicsit…..
tóninéni 2018.02.13 08:17:39
@Visceroid: Hogy jönnek ide az orvosok? Az egy egészen más kaszt. Mindenkinek a saját döntése, hogy mennyiért gályázik, előttük is ott áll a külföldi munka lehetősége, 4-5000 euroért.
Kritizátor Kedvenc Antihősömről 2017.11.29 12:00:00
Lám, lám, lám! Kiket látnak szemeim? Kik azok, kik ellátogatnak egy agressziótól bűzlő világ kapujába? Mindegy is, hisz a tudásvágy hajt, legalábbis remélem. Légy üdvözölve kedves olvasó, narrátorotok ezen apró utazás során szerény személyem, Ö. Könnyen lehet, hogy már…..
tóninéni 2017.12.01 06:45:49
@has: Annyit még meg is érne :)
A milliót is elérheti azoknak az egyetemistáknak a száma, akiket sugar daddy tart el. Egyikük most elmesélte, miért döntött úgy, hogy ezen a sokak számára megkérdőjelezhető módon finanszírozza tanulmányait...
tóninéni 2017.11.22 21:12:19
@Kard: Lebutítva a dolgot, a kurva az, aki pénzért dug. Vagy autóért. Vagy luxusért. Vagy tandíjért. Tehát, ellenszolgáltatásért. Hogy ezt milyen formában, nem mindegy?
Hannibal Lecter, Patrick Bateman, a Joker és számos további filmes karakteren túl nem vitás, a pszichopaták köztünk élnek. Mögöttünk állnak a közeli boltban, mellettünk ülnek a metrón, velünk szemben az irodában, rutinszerűen köszönnek, ha reggel összefutunk a lépcsőházban. De mit is jelent az, hogy…..
tóninéni 2017.10.06 19:35:44
@EU zászlót mindenhova!: Hasonló a hasonlónak örül :)
Utolsókat rúgja a nyár, kellett már a végére egy dögös kis limonádé, ami nem fekszi meg a gyomrunkat, viszont kellemesen elszórakozunk rajta a klimatizált moziban, amíg odakint az utolsó kánikulai hétvége teszi gajra a bioritmusunkat. Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson megbízhatóan szállította a…..
Legútóbbi hazalátogatásomkor olyat tettem, amire bár nem vagyok büszke, de külföldön bevett szokás: fizetés nélkül távoztam egy helyről, miután a pincér négyszeri kérésre, 20 perc után sem volt képes a pár italról szóló számlát kihozni...
tóninéni 2017.08.23 12:52:23
@telkoe: Egyrészt nem hülyeség, mert egy szóval sem mondtam, hogy ez hivatalos, csak bevett szokás. Másrészt, ha jól értettem a cikket, az az étel rendelésről szól, amiről én beszélek, az pedig a számla kihozataláról, azaz amiről a poszt is szól.
tóninéni 2017.08.23 15:01:29
@telkoe: Én csak leírtam egy 25 évvel ezelőtti tapasztalatomat. Te szakértőzöl, okostónizol. Ezek után azt mondod, hogy szövegértési problémáim vannak (hacsak nem a német szövegre gondolsz, mert akkor elfogadom). Nem vagy te helikopter?.
Manapság sokan gondolkodnak azon, hogy mi által lehet behatárolni azt a fogalmat, hogy kit is nevezzünk értelmiséginek, és sokan arra a következtetésre jutnak, hogy ez annak a függvénye, hogy az ember diplomát szerzett-e, és tartozik-e ehhez egy felső fokú nyelvvizsga. Azokra is rászokták aggatni…..
tóninéni 2017.08.16 09:57:33
@Willkommenskultur: Erdély aranykora :)
 Le vagytok ti írva Öt évvel ezelőtt Sas István, a Reklám és pszichológia c. könyvében az ötvenen felüli korosztályról megállapítja: “Ezt a korosztályt Magyarországon mintha teljesen leírták volna. A kifejezetten nekik hirdetett termékcsoportok száma alig két tucatra tehető, de ezt a helyzetet…..
tóninéni 2017.08.15 09:00:51
@Gerilgfx: Nyugodj már meg, Emese! Tényleg, te hány éves vagy?
Focker Blog Mechanikus narancs 2017.07.22 15:30:00
Régen is voltak botrányfilmek. Gondoljatok csak például a Cannibal Holocaust esetére a '80-as években. Azt a filmet nem elég, hogy több helyen rögtön évekre betiltották, a rendezőnek konkrétan bíróság elé kellett állnia mert többek szentül meg voltak győződve róla, hogy amit…..
   Fotó: Filep László   Srác koromban szinte megbabonázva és irigykedve néztem a lányokat. Miért? Irigyeltem a bájukat, titokzatosságukat, és mi fiúk már akkor az ő figyelmükért versengtünk. Szó sem volt szexualitásról - még szép! -, de mégis zsigerből tudtuk, tennünk kell a szép pofik elismerő…..
tóninéni 2017.05.04 09:39:08
@shitgun: Gondolom úgy érti, hogy az az ügyfél, akivel üzletet köt.
Számomra is ismerős a "trükkmester". Én ezt úgy oldom meg, hogy a kulcs információt mindig a tárgyalás végére hagyom. Itt mindig kibújik a szög a zsákból. Röhögök magamban, amikor látom, hogy frusztráltan, néha dühösen elviharzik, mert nem kapta meg ingyen, amit akart.
Jelentem, haladunk! A tavaly augusztusi beköltözés után hosszú hónapokig tartó vegetáció kezdődött nálunk lakberendezési szempontból. A legnagyobb lakszépítő törekvéseink kimerültek abban, hogy a dobozainkat egyik sarokból a másikba rendezgettük. De az utóbbi hetekben végre elindult valami. Bár…..
tóninéni 2017.05.02 07:24:49
Blogozine Madonna és a photoshop 2017.04.21 17:24:55
Madonna 58 éves. A lánya már felnőtt nő. Simán lehetne már nagyi is. A képeken pedig egy dögös max 30as nőt látunk mindig viszont. Ám nem ez a valóság. A volt férje szerint Madonnával egy ágyban aludni olyan volt, mintha egy múmiával élne. Itt most nem a korára, hanem a krémekre és az énekesnő esti…..
tóninéni 2017.04.23 12:48:38
@Stenonis: egy lemezborítón, vagy valamilyen képen, amivel a lemezét promotálják, nem nézhet ki úgy, mint egy nagyi. Nem is vagyok biztos benne hogy ez az ő akarata, lehet, hogy a menedzsere akarja. Valószínűleg simán számítható, hogy az adott kép mennyit ad hozzá, vagy von le az eladott darabszámból.
Több, mint egy éve rendszeresen itthon sütöm a kenyeret, mindezt kenyérsütőgéppel teszem. Nagyon egyszerű, így a kenyérkészítés, természetesen a recept kenyérsütőgép nélkül, sütőben is elkészíthető. Az eredeti receptet a géphez kapott receptfüzetben találtam, azonban az idő folyamán ezt teljesen…..
tóninéni 2017.03.11 22:22:46
@Janossz: "a recept kenyérsütőgép nélkül, sütőben is elkészíthető" Csak macerásabb.