Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlx 556

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú,copfba kötött haj, barátságtalan tekintet, kőből faragott arc, kamionsofőr bajusz és egy szombrérót viselő nőt ábrázoló tetoválás a mellkason. Ezek minden idők egyik legfoglalkoztatottabb hollywoodi színészének ismertetőjegyei. Ha nem láttad még egy filmben sem, akkor…..
mlx 556 2014.08.03 10:49:28
@PomberMaci: imdb is Mayor-t ír ;)
Eldar Murtazin ismét twittelt a következő Samsung zászlóshajóról, és azt állítja, hogy ennél pontosabb nem is lehetne már. A készülék kijelzője 5,25 hüvelykes QHD vagyis quad HD, ami 2560 x 1440 pixel felbontást takar. Ha ez igaz, akkor a Samsung lesz az első gyártó, aki…..
Harmadik hó harmadikán idén már harmadszorra látogattam Szegedre - de persze nem a számmágia miatt, hanem mert aznap volt az új 2-es villamos első üzemnapja (az ünnepségek, bevezető ingyenmenetek még előző nap megvoltak, azokról lemaradtam). Korábban már lelkesedtem egy…..
mlx 556 2012.03.04 22:17:47
@Rocko-: Ha lenne balról ajtó akkor is macerás lenne arról az oldalról felszállni, mivel minden megálló jobbról van... :)
Egy 17 éves srácnak sikerült, ami az Apple-nek nem. Miközben az Apple láthatóan tehetetlen, és rejtélyes okokból kifolyólag nem képes fehér iPhone 4-et szállítani, Fei Lam kitalálta, hogyan készítsen fehéret a feketéből.Az egyesült államokbeli Lam, aki folyékonyan beszél…..