Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Equilibrant

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amanita Design ismét maradandót alkotott, nagyjából fél perc kellett, hogy beleszeressek legújabb játékukba. A Machinarium világát kézzel rajzolták, minden egyes apró részletet kidolgozva, sokkal szebb, mint a Samorost sorozat volt. Maga a játék a point'n'click vonalat…..
Equilibrant 2009.11.11 09:18:13
@gibson: sokkal kevésbé bűn? ugyanannyi, sőt! Nagyobb, mert te az új 12 ezret érő játékait lopod és értékben nagyobb a lopás. Szerintem te csak akkor parasztozzál, ha nem áll ki az eke a szádból és elfelejted ezt az állszent felfogást. Köszönöm, én ELLOPTAM ezt a játékot, de ettől még nem leszek emberileg kevesebb, te viszont az lettél ezzel a hsz-el.

Maga a játék tetszett.
Ha a Contra volt a Rambo és a Kommandó NES-reinkarnációja, akkor a KUNG FU flash verzója maga a tömény '80-as évek-koncentrátum: a grafika és a zene éppen olyan, mint az igazi joystick-killer C64-es játékoké, a sztorija meg egy komplett Van Damme-életmű. A főgonosz elrabolja a…..
Hogy lássátok, nem egymás között sorsoljuk ki itt a szerkesztőségben a príma nyereményeket, álljon itt a 10 éves Kincses Domonkos fotója. Ő volt a szerencsés a múlt heti nyereményjátékon, anyukája kíséretében az előbb vette át a nyereményét, de mielőtt elporzott volna…..
Equilibrant 2009.07.15 05:32:15
Equilibrant 2009.07.16 07:28:00
@Ki Domi: Tényleg? sokat változtattak akkor benne xD

Nekem a worms armageddon kéne, az tényleg nagyot ütött régen is és most is, a rajzfilmszerű grafika miatt sose lesz csúnya és a multiplayer része 100% a legjobb, sztem a 3d-vel szúrták el legjobban, de asszem nem regélek többet :)
Lehet, hogy elfogult vagyok, de az egyik legtetszetősebb point-n-click játéknak tartom a Ghostscape című horrort. Egy bátor tudós bőrébe bújhatunk, aki egy szellemjárta házban ragad. A fő cél természetesen a házból való kijutás, de ha akarjuk, a tudományos éhségünket is…..
Equilibrant 2009.07.10 15:51:19
Remek darab az Ultimate Assasin 2 nevű játék, amiben egy merénylő bőrébe bújva kell megölnünk a főnököt anélkül, hogy a testőrei észrevennének, majd ezután a kijáraton elhagyni a terepet. Csak két képesség van segítségünkre, a láthatatlanság és a gyorsabb futás,…..
Régen volt már rendes stratégiai játék a blogon. A Hex Empire se tegnapi darab, de itt eddig nem találkoztam vele. A hatszögekre osztott pályán különböző, valós nevű városok találhatóak (sajnos magyarral nem találkoztam). Kétféle van belőlük: a kikötővárosokon keresztül…..
Nagyon kevés időm van ma munkát kerülni, ezért a The Arrow of Time-ról csak az első két pálya alapján írok. Várvédős-nyilazgatós játékról van szó, sok fejlesztési lehetőséggel és szép grafikával. Láttunk már ilyet eleget, de ezt kiemeli az átlagból a külcsín, illetve…..