Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacka929

0 bejegyzést írt és 758 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A görög szigetvilágról elsőre az olyan elturistásodott helyek jutnak az utazók eszébe, mint Rodosz, Kréta, Zakintosz vagy Korfu: szépek, szépek, de borzasztóan sok az ember, a városok büdösek és zajosak, sok mindent lehet, de a turistaközpontokban nyugodtan pihenni elég nehéz. Aki szereti a…..
Lacka929 2018.05.22 21:56:28
@Hell-Ász: Kefalónia az eptaniszia egyik tagja. A cikk a kikládeszről szól.
Kiadná a lakását? Azt számolgatja, hogy hosszútávon tegye vagy inkább csak szállást kínálna az Airbnb oldalon?Nem mer belevágni, mert nem tudja milyen adózási, adatszolgáltatási és nyilvántartási kötelezettséggel jár? Most segítünk! A cikk második részében a nem szálláshely-szolgáltatásként…..
Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit...
Lacka929 2016.12.06 13:32:30
Az én kínzó kérdéseim:

Arnold élő ember volt, és mikor meghalt (megölette magát Doloressel), akkor Ford robotként újra teremtette (Bernardként), vagy Arnold eredetileg is robot volt, speciális feladattal, mintegy Ford segédje?

Wyatt tulajdonképpen milyen szereppel bír? Miért keresi MiB? Miért fontos őt megtalálnia? Amíg ki nem derült, hogy Dolores = Wyatt, addig mit gondolt, mit nyer azzal, hogymegismeri, és most, hogy kiderült az azonosság, most akkor mi van?

Mi a pálya az egymás ellen harcoló katonákkal? Az egyik társaság legyak egy másik kisebb csapatot, és ezzel annyi? Mi van a többi katonával, a hadseregekkel?

Mi pálya a fehérre meszelt bennszülöttekkel?

Nem lehet, hogy valójában Ford is egy robot, akiben az öntudatra ébredés abban nyilvánul meg, hogy újabb robotokat készít, akikbe bele programozza az öntudatra ébredés lehetőségét, akik aztán megint csak öntudatra ébrednek, és készítenek újabb robotokat, akik majd öntudatra tudnak ébredni, és így tovább? Nem lehet, hogy a robotoknak ez az evolúció, a törzsfejlődés, ahogy az embereknél az, hogy gyereket nemzenek, azt felnevelik, majd azok is gyereket nemzenek és felnevelik, és így tovább? A sokat hangsúlyozott "mindig minden újra és újra megtörténik" ilyen értelmet is nyerhetne...

A végén történt mészárlás - már ha az volt és nem csak egy "hostok lövöldöznek hiába élő emberekre" adrenalin-növelő mutatvány - inkább vallana MiB-re, mintsem Fordra - habár ő is eltett láb alól egy-két embert, de nem tömegével -, nem lehet, hogy valójában MiB tartotta/tartja kézben a dolgokat, és Ford csak az ő eszköze (volt), a többiek meg Ford eszközei? Olyan elégedetten vigyorgott a legvégén, pedig még meg is lőtték...

Na, hát ezek a kérdések bosszantanak engem mostanság...
Lacka929 2016.12.07 13:15:12
@Phxmike: "A tabortuznel mikor a szef folott veszekednek ugy tunt a neger kurva tudja hogy le fogjak loni egymast mivel ez a megirt sztori."

Ehhez annyit tennék hozzá - ha már lúd, legyen kövér alapon -, hogy ha abba a történetbe bele tudott nézni, akkor a saját menekülő történetébe miért nem? ...
Saját fejlesztésű játékunkban tesztelheti a tudását, két fordulóban, és összesen öt percet kell rászánni, megéri.  Az első körben a férfi csapat válaszát kell kitalálni, és figyelem, nem a helyes válasz a kérdés, hanem az, hogy a két férfi mit tippel majd. Ehhez…..
A magyar gasztronómiában egy dolog biztos, a (ki)rántott hús (vagy sajt, gomba, stb.) a vasárnapi asztalon. A Panírozástól viszont sokan ódzkodnak, mert rendkívül időigényes. Ezek a lányok viszont kimaxolták a gyorsasági panírozást, le a kalappal előttük: A viccet félre…..
Lacka929 2015.10.14 12:46:45
Kit Harrington nem egészen egy hete kotyogta el egy interjúban, hogy a harmadik ikszben bőven benne lesz, mire végez a Trónok harcával, azaz hiába tűnt úgy az ötödik évad utolsó jelenetében, hogy csendesen elvérzett a Fal tövében, fel fog támadni. A hogyan is megvan már,…..
A Forbes 2015-ös, tévés kereseti listájának első 15 helyezettjéből 11 a tévés sitcomok világából érkezik, élükön Jim Parsonsszal, a The Big Bang Theory egyik főszereplőjével, aki 29 millió dolláros fizetést mondhat magáénak. Második helyen áll a szintén ebben a sorozatban…..
Lacka929 2015.08.26 16:28:15
@kerekes pereces: Nem, a népnek nem romkom kell. Csak hát azt kap.
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
Banánt gyakorlatilag egész évben lehet kapni - tárolni azonban már nem olyan egyszerű.Ha látok olcsó banánt - akár ilyenkor, nyáron is - én mindig veszek. Tökéletes desszert, egy kis joghurttal és mézzel, de turmixnak is isteni. Nem olyan egyszerű azonban tárolni: még a hűtőben…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra…..
Ez pár perccel ezelőtti kép, a lila felirat Fidesz-naracssárgra váltott, hoppácsak. UPDATE: a tumbler jelezte, hogy öt napja "koncepciózus színváltás történik" (nem magyarázza el, ez mit takar, de segítünk a felkészült mikrobloggernek, mert a kommentelőink rendesek: a Híradó…..
Lacka929 2015.03.19 07:12:31
1,6 millió eurós kockázati tőkét kapott egy holland start-up, hogy megvalósítsa a “robomadár” projektjét. A kísérleti modellek a keselyűk és sólymok repülését utánozzák, hogy elriasszák a termőföldekről, repülőterek közeléből és ipari létesítményektől a…..
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Lassan Trónok harca-napot tarthatunk, annyira pörög ma a Westeros-kontent: most épp attól őrül meg a fél világ, hogy az HBO a nagy sikerre való tekintettel több, mint 7 évadot akar az eddigi öt G.R.R. Martin-regényfolyamhoz egyre kevésbé kötődő, közönségkedvenc…..
Na, kérem szépen. Tessen eldönteni, hogy a pénteki Éden-adás hogyvótja mikor kerüljön ki a blogra. Két lehetőség van, szombat és hétfő. Szavazzon mindenki, MOST. ..
Lacka929 2015.02.24 22:11:31
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell,…..
Lacka929 2014.12.20 21:04:05
Éppenhogycsak megszokta az ember a menetrendet, október 6-tól megint teker rajta az RTL Klub, ezzel igencsak csúcsra járatva a nézettségkimaxoló gépezetet. Nem mintha most nem ez lenne a helyzet, márminthogy a hét hat napjának estéjét meggyőző fölénnyel nyeri az RTL Klub, de…..
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
Lacka929 2014.07.15 12:53:35
Azt gondolná az ember, hogy ott az a sok jó programozó meg elemző, tanácsadó meg tesztelő a projektben, hát mind micsoda nagy szakember, nyilván máson se jár az eszük, csak a hatalmas projektsikeren. A Derrick & Harry Projektmenedzsment Kutatólaboratórium szakértőinek azonban…..
Lacka929 2014.06.17 20:37:33
2013 nyarán az HBO és a Comment:com Napi kötelező Trónok harca-posztfelelőse (értsd: én) is rutinosan tért vissza Horvátországba, hiszen a 2. évad óta Dubrovnik és a környéke helyettesíti Westeros Hét Királyságának fővárosát, Királyvárat. A producerektől a…..
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..