Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enterprise

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy kérdés, mi is történt az MTVA Kunigunda utcában található székhelyén 2018. december 16. késő estétől egészen 17. késő estig, közel 20 óra leforgása alatt. (amúgy tegye fel a kezét az, aki valaha is 20 órát várt valakire, akitől tanácsot/intézkedést/engedélyt/támogatást várt. -jelen esetben…..
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
A címben megfogalmazott gondolat nem tőlem származik, hanem maguktól a hollandoktól, és folytatása is van, ami így hangzik: „a hollandok pedig Hollandiát”. Ma tehát ide látogatunk, és megpróbáljuk körbejárni, mire is érdemes figyelni, milyen meglepetésekre készüljön fel az,…..
Ma egy igazán nehéz témáról lesz szó, amely nem más mint a német Panzerkampfwagen VIII Maus, Egér 188 tonnás szuper nehéz harckocsi! A páncélos mellett álló katona jól szemlélteti annak méreteit! (Kép forrása)..
Valahol Budapest külterületén szinte vadonatúj, 0-km-es Roverek sorakoznak egymás mellett, amiket az idők során benőtt az elburjánzott növényzet...
Enterprise 2015.11.26 08:51:22
Gondolom nem csak én izgultam magam halálra a napokban a moziban a Mentőexpedíció történetén, büszkén dagadt a honleányi kebel, hogy milyen jó filmet hozott össze nálunk Ridley Scott és Matt Damon. Talán azért szólhatott ekkorát ez a remek alkotás, mert senki nem várt tőle…..
Enterprise 2015.10.10 20:52:43
A videojáték-ipar legnagyobb ellensége a demo verzió. Míg huszonévvel ezelőtt a gamer újságok CD-mellékletei dugig voltak a hónap megjelenéseinek kipróbálható változataival, a kiadók időközben rájöttek arra, hogy a félkész, gagyi és ötlettelen játékok eladási mutatóira…..
Nem kapott hitelt a bankoktól az új fővárosi midibuszokra az Orangeways. Így harmadszor is bukják a BKK tenderét. Hat éve próbálkozik a BKV és a BKK lecserélni a rossz állapotban lévő Ikarus 405-ös midibuszokat. A Budai Vár új buszai már megérkeztek, azonban más budai vonalakra…..
Sokan talán még szépnek sem találják a leghíresebb ausztrál épületet. története azonban nekik is érdekes lehet...
Enterprise 2015.09.08 19:28:33
Enterprise 2015.09.04 19:55:25
www.youtube.com/watch?v=j7o2Ho6bes8
ez a legjobb a magyar labdarúgásról :-)
Enterprise 2015.09.04 20:38:55
Ezt tényleg nem vettem volna észre, ha nincs rajta az a bazi nagy EV-matricázás. Á, valaki csak hülyéskedett, ez egy legkorábbi fajta Toyota RAV-4, ilyenből sose volt elektromos. Aztán leszálltam a bicikliről és alaposabban körbejártam. Oppá, hol is van a kipufogó? Mi ez a…..
A fél internet háborgott, amikor kijött a CBS új szuperhősös sorozatának, a Supergirlnek az első több mint ötperces részlete. Abszolút érthető, hiszen az a kisfilm konkrétan a délutáni tini tévésorozatok legsötétebb időit idézte, ráadásául mindezt egy ikonikus…..
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
Valahol Lengyelországban, Varsó közelében egy erdő tele van régebbinél régebbi, többségében a '70-es és '80-as évekből származó járművekkel, amik nem mindennapi látványt nyújtanak a kíváncsiskodóknak...
Valami pikáns perverzitás övezi a szépséges amerikai nőt. Sok férfi csurgatja a nyálát, amikor a nő fut. Mert azt nem is akárhogyan teszi! Lindsey Pelasnak nincsek különleges képességei, sem extra tulajdonságai. Mégis egy olyan képességével kápráztatja el a világ…..
Enterprise 2015.05.09 20:28:57
Teszt: Volvo 7700 helyközi csuklós   Mi lenne ebben az őrültség? Eleve nem nekem kell vezetni, ez már önmagában el kell hogy adja a helyközi autóbuszt. Ennek ellenére mindenki, akinek megemlítem, hogy busszal megyek, úgy néz rám, mintha legalábbis az Iszlám Államhoz…..
Igenis jó a vasárnapi zárva tartás! Nem tudom megérteni a sok fanyalgót. Az a baj, hogy olyan kevés érv jut az ember eszébe, amikor meg akarja védeni, ezt a nagyszerű intézkedést. De nem baj, segítségére szeretnék segíteni nektek, így összegyűjtöttem egy csokorra valót, hogy…..
Moped blog Felhívás! 2014.12.08 01:54:00
Ha van mopeded Budapest vonzáskörzetében, és örömmel látnád viszont képes és szöveges formában, akkor ezt itt a blogon tudod jelezni, akár ez alatt a poszt alatt kommentben, akár pedig bármelyik poszt tetején a nicknevemre, majd az üzenetküldésre kattintva. A Facebookkal…..
Tavaly a Comment:com elsőként írta meg, hogy egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni az ünnepek kötelező kellékét, a Reszkessetek, betörők!-et. A tragikus hír hallatán akkor azonnal megalakult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek…..
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
2014 július 14-én, hétfőn a BKK lakossági fórumot tartott az 1-es villamosról. Az alábbiakat sikerült rögzíteni, a rettenetes nyugdíjasok performanszait nem számítva. Térkép 2014 áprilisából (forrás: BKK) 1. Az új CAF villamosok, amelyek 35 és 56 méteresek lesznek (külső…..
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..