Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecskemét.blog

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónktól kaptuk a hírt, illetve az alábbi cikket, fogadjátok sok szeretettel.Napjainkban méltatlanul kevés szó esik Kecskemét egyik legrégebbi temetőjéről, a Szentháromság temetőről. Ezt a hiányt próbálom szerény eszközeimmel befoltozni, úgy hogy egy digitális…..
Kecskemét.blog 2009.06.17 23:27:10
@Msanyi: gratulálunk!
várjuk majd az új linket és módosítjuk a posztban is majd.
Érdemes lenne már-már saját domainen, saját tárhellyel futtatni, nem? vagy annyira azért nem akarod komolyan tolni?
Szórád Mónika Kecskeméten és Budapesten tanult, kiállításai Kecskeméthez kötik, ill. a városhoz közel lakik és alkot.Annak apropóján kérdeztük, hogy a Kecskeméttől alig pár km-re lévő hetényegyházi Művelődési Központban a napokban nyílt meg második kiállítása, mely…..
Romantikus vígjáték forgatása kezdődik június 23-án, Kecskeméten, "Igazából Apa" címmel. A film elkészítésében Kecskemét város önkormányzata is segítséget nyújt. A forgatás öt hétig fog tartani, a film bemutatója várhatóan 2010 februárjában lesz. - Mindezt…..
Kecskemét.blog 2009.05.24 18:12:43
@rviktor87: @kiskocsma: @vilaglato: természetesen, amint hírt kapunk a statiszta toborzásról, értesítünk mindenkit a Kecskemétblogon.
Ha valaki esetleg bennfentes révén hamarabb jutna infókhoz, ne kíméljen: kecskemetblog@index.hu :)
A mai napon részvettünk a volt KTE pályára tervezett EuroCenter lakossági fórumán. Részvett a tervező (Széll András), valamint a beruházó (Csillagh András), illetve a város polgármestere (Dr. Zombor Gábor) és a város lakosai. A Kecskemét blogon röviden összefoglaljuk az…..
Kecskemét.blog 2009.05.21 17:19:01
@whipy: Sajnos a Noszlopy parkról nem esett szó, az nem a mostani beruházó hatásköre, a város sem beszélt arról.

A KTE pálya helyéről volt végig szó (megemlítve a Rákóczi utcát is), de ezt mind beleírtuk a cikkbe.
Kecskemét.blog 2009.05.21 23:00:14
@ipike: ok-ok, valóban szó van a Rákóczi útról, Noszlopy G. parkról is, de ebben a cikkben, amire most kommentelünk, nem volt szó, mivel a befektető jelenleg csak a KTE pálya beépítésében érdekelt.
Szóval, valóban vannak revitalizációs tervek, de erről a jelen lakossági fórumon nem esett szó érdemben.
Ettől függetlenül azért beszélhetünk róla :)
Euro Center néven új bevásároló központ épülhet a Kurucz krt. és Rákóczi út kereszteződésében található egykori KTE pálya helyén, benne egy Intersparral és egyéb multikkal melyek nélkül a kecskemétiek nem tudnának létezniA Városházán a napokban lesz a beruházás…..
Magnum Hungaria Centrum Kft nyílt lakossági fórumon mutatja be a volt KTE pálya helyén tervezett Euro Center bevásárlóközpont terveit. A civil és a szakmai érdeklődők közvetlenül ismerhetik meg a beruházó terveit, véleményt alkothatnak és kérdéseiket is feltehetik.…..
Kecskemét.blog 2009.05.20 13:21:47
@centerem: köszönjük szépen a lehetőséget, összeszedjük a kérdéseinket és elküldjük a megadott e-mail címre, a sajtótájékoztató után.
Kecskemét Villamost Kecskemétnek! 2009.05.16 12:47:00
Nem tudom, tudtátok-e: "Az 1890-es évek végén, az 1900-as évek elején 3 villamosjáratot terveztek megvalósítani Kecskeméten. Ezekben az években hozták létre – teret hagyva a villamospályának – a Rákóczi utat, tervezték a Vásári utca (a mai Petőfi Sándor utca…..
Kecskemét.blog 2009.05.17 22:32:50
@ken: hmm, ez egy profi összefoglaló, lehet ki is emelnénk posztba pár kiegészítéssel. majd megbeszéljük mailben :)

@pilaf: ráadásul a villamosvonal 1-1 állomásáról is indulhatnának tovább a buszjáratok és akkor párhuzamos járatokra se volna szükség, gyorsan el lehetne jutni helyekre.

@mintir: az éjszakai járatok esetében annyira nem látok tisztán (mármint ami a kihasználtságot illeti), de szerintem próbaképp meg lehetne nézni egy járatot, ami körjáratként menne végig a városrészeken, érintve a fontosabb szórakozóhelyeket, természetesen.
Ma délelőtt szép napsütésben futottam egyet. Már 6. alkalommal lehetett lefutni a 3.4km-es távot az olimpiai futónapok keretében (nem tudom pontosan ez mi, de több városban is van). Könnyed 3.4km mindenki számára teljesíthető, ez majdnem igaz, de ezt később. 10kor bemelegítés…..
Kecskemét.blog 2009.05.10 17:55:44
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..
Kecskemét.blog 2009.05.09 15:15:37
@StopSzmog: igen, valóban tiéd volt a legelső komment, amit ezúton is köszönünk :) Bízunk benne, hogy még lesz több is, illetve sok érdekes témával szolgálhatunk Kecskemét polgárainak.
"A Hírös Sport Nonprofit Kft. vezetése úgy határozott, hogy a Fedett Uszoda további biztonságos üzemeltetése céljából a létesítményt 2009. július 1-e és augusztus 31-e között zárva tartja." "Bérlettel rendelkező vendégeink a kényszerű bezárás alatt…..
Kecskemét.blog 2009.05.09 15:13:13
@Tommm: köszönjük a kérdést, a következő posztban pár infó, amit eddig tudunk.
kecskemet.blog.hu/2009/05/09/magyarorszag_egyik_legnagyobb_furdokomplexuma_epul_kecskemeten

Egyébként mindezt a 100%-ban kecskeméti tulajdonban lévő Hírös Sport Nonprofit Kft. üzemelteti majd.

Hogy honnan a pénz? Befektetők, város, stb. Ha van valakinek infója, belinkelheti!