Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eurokonform mobilwc

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekkel a kuponokkal mindig csak a baj van. Péter 20%-os vasárnapi kedvezményéről az Alleeban található Guru étteremben fizetéskor derült ki, hogy a palacsintára és a bagettszendvicsre vonatkozott. Biztos sokan ismerik az Allee vasárnapot, amikor az Allee bevásárlóközpontban…..
Folytatódtak Orsi eltűnt Nokia-telefonjának kalandjai. Azóta ugyanis megtalálták, de ettől persze semmi nem lett jobb vagy egyszerűbb. Mostanára a Nokia és a Telenor is feladta a javítgatást, cserélni próbálták, de ez sem megy:A készülék előkerült. Szoftvert frissítettek rajta…..
Tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, - sőt még azelőtt meg azelőtt is - gigantikus szervezéssel kezdődött az immár tradicionális karácsonyi Totalcar-képeslap fotózás. Ötleteink mindig vannak bőven, de a megvalósítás – hát annál olykor pereg a szervezés jól olajozott…..
Belsőség Papír? Pénz! 2010.07.04 07:00:00
Sarc. Ez a szó jut eszembe elsőként. Minden egyes autó megvételekor újra és újra megdöbbent, hogy micsoda elcseszett aratógép kapja el az ember lengedező kabátujját abban a pillanatban, amikor a nevét az adásvételi aljára karcolja. Egy teljesen mezei kétütemű Trabant, amelynek a…..
eurokonform mobilwc 2010.07.04 13:49:53
@Shawher: Na, valami érdekes újdonság. Ezek szerint jövőre a söralátét szabványmérete másfél méter lesz?
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Egy Névtelen Olvasó csinálta a fotót a kies borsodi városban, mi meg megveszünk, és elepedünk, hogy többet tudjunk arról, ki vadászna ott emberre és miért. A település melyik épülete előtt rendszeres a rablás és a rongálás? Edelényi olvasóink, segítsenek!..
Andrei külföldön vette a vírusos digitális képkeretet, de azt írta, Magyarországon is kapható a legtöbb trafikban, pár ezer forintos áron. Se száma, se neve, se gyártója nincs, de Andrei szerint az összes hasonló cucc ugyanez a használhatatlan szemét és nem érdemes szenvedni…..
eurokonform mobilwc 2009.11.04 15:40:04
Hm.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Speciális kettő-az-egyben ajánlattal kedveskedett Szilvinek a Lidl egy kukoricakonzervvel. Ha horgászni indult volna, lehet, jobban örül a kukoricaszemek között kommandozó csontiknak: Tavaszi salátámat fel szerettem volna dobni egy kis kukoricával, ezért betértem a közeli (Pest megye…..
Az Index végre pótolta nagy torrentalternatívás oknyomozó cikket, vagyishogy ha torrentezni illegális, milyen legális módszerrel szerezheti be az ember a napi sorozat/filmadagját. Röviden: semmilyennel. Kifejtve itt olvasható. A Magyarországon elérhető kettő darab online streamelő…..
eurokonform mobilwc 2009.05.06 21:46:09
@Pitypalatty úrfi: Persze, ha például a saját fényképeimet írom ki, akkor is jogdíjat fizetek. Közel van ahhoz a fogalomhoz, amit lenyúlásnak nevezek, de mindegy - a jogdíjat bevállalom, de hát azért kaphatnék is valamit, nem? Tehát néhány filmet már kiírtam, kövezzetek meg. De KIFIZETTEM VALAMI JOGDÍJAT.