Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadaj

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, akivel ritkábban, van akivel gyakran előfordul, hogy elfelejt tankolni. Ők ismerik azt a kellemetlen érzést, amikor a dadogó autóval jobbra húzódnak, megvárják az első segítőkész sofőrt, aztán némi fejvakarás mellett elkezdenek gondolkodni, hogyan juttasson üzemanyagot a…..
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
Belsőség Csak kép és hang 2009.12.01 17:09:00
Tóth Zolitól kaptuk a videót, mondanom sem kell, hogy pár percre teljes lett a csend a szerkesztőségben, csak innen-onnan hangzott fel egy halk bammeg. Csikós látott már ezt-azt életében, de még ő is fátyolos szemmel nézte az alábbi videót. Nem is lehet máshogy, még akkor sem, ha…..
Autófília A Straight Story 2009.06.24 13:30:00
Talán látták páran a címben szereplő filmet. Egy öregemberről szól, aki elindul meglátogatni haldokló testvérét egy fűnyíróval. Kedves, szomorkás, de mindenképpen elgondolkodtató történet, ki más, mint David Lynch tolmácsolásában. Azt hiszem a korral jön, de van valami…..
Igazából, mást is lttam azon az ominózus Porsche találkozón...úgy volt, hogy megérkeztem, elindultam a helyszín felé - az út szélén álló kocsik mellett - és amint kiléptem egy Transporter mögül, elakadt a lélegzetem. Elakadt, megfogott, 20 percig nyálaztam - pedig esküszöm -…..
 „Megvan a nap elmebetege!” - kurjantotta Winkler. Láttam szemében az őszinte tiszteletet és lelkesedést, ahogy sorolta a kulcsszavakat: robogó, Magyarország átszelése, terepen. Pillanatokkal később megérkezett Csóka Attila levele a postámba. Olvassák önök is, itt a…..
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
Kedves barátaim! Pár napja olvashattatok itt előkészületeinkről. A történetet ott fejeztem be, hogy már csak egy próbaút és pénteken indulás. Ami ezután történt, az alább olvasható. A próbaút reménykeltően indult. Kedden délután ötkor nyeregbe pattantunk és elindultunk…..