Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RandomHunter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gayfish meztelen fotói 2010.10.29 19:31:06
Amikor még nem magazinokból válogatta a csajait, Kanye is részt vett a netes randalírozgatásban. Ezzel a képpel riogatta a csajokat. Hűűűha, egy fasz! DE AZ A TENISZLABDA NAGYON FORRÓ A LÁBA KÖZÖTT! Klikk a képre vagy a linkre a…..
Bekövetkezett az, amit múlt héten csak sejtettünk: a Microsoft csetalkalmazásának ma demózott új verziója immár mélyen integrálja a közösségi szájtokon zajló aktivitásokat is. Így a felhasználók egyenesen a Live Messenger csetablakából is cserélhetnek tartalmakat facebookos,…..
RandomHunter 2010.04.29 10:04:50
@Álmos: Meg nem működik a direct file transfer, azaz a fájlküldés szerveren keresztül megy, max 3 kb/sec sebességgel. Három, dolgok használok az msn/wlmben: üzenetkülddés, fájlküldés, webcam. Ebből gyakorlatilag egyet tud. A baj az ilyen külsős kliensekkel az, hogy a pidgin/libpurple még az előző msn protokolt próbálja lemásolni, mikor a ms már kiad egy újat. Mindig az ms után fognak kullogni egy lépéssel.
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
Feszült vagyok… Talán tudat alatti dolgok, amik előtörni kényszerülnek olykor pár pillanatra. Ma végeláthatatlannak tűnt minden perc. Teljesen elegem lett az iskolából. Valami szaros könyvet kellett volna elolvasni, bocs nem könyvet, hanem egy nyomtatott lapon rajta van annak a…..
RandomHunter 2010.01.08 09:41:10
Szia!

Olvasgatom egy ideje a blogodat, írni szeretnék egy szubjektív kommentet erre a szubjektív bejegyzésre.

Anno gimiben én elolvastam Az ember tragédiáját és veled ellentétben érdekesnek találtam. Számomra az irodalom szubjektív dolog, az agyamra ment a "mit akar ezzel mondani a költő?" kérdéssel a tanár…Mégis honnan tudjam? Ebben viszont az a jó hogy mindenkinek mást és mást jelenthet ugyanaz a mű.
Az én értelmezésemben Az ember tragédiája egy útkeresésről szól. Madách végigvezeti Ádámot a világtörténelmen, különböző korokon, helyszíneken ahol különböző életfelfogások, gondolkodásmódok voltak. Az élet értelmét keresi és az egyes korok válaszait vizsgálja. Talán azért tetszett nekem, mert amikor olvastam én is hasonló dolgokat kérdeztem magamtól: ki vagyok, mit akarok, mi az életem értelme.
Isten így, isten úgy. A kereszténység elég régi dolog és véletlenül a magyar kultúra és történelem része. Nem vagyok vallásos, de úgy érzem el kell ezt fogadni mint a múltunk (és sokaknak a jelen) részeként. Melegként különösen elszomorít, hogy pont egy olyan ember ítél el másokat a "mássága" miatt aki saját maga is egy kisebbséghez tartozik ennek minden hátrányával. De ezt sokfelé látom, a melegek toleranciát követelnek de még az átlagnál is kevésbé toleránsak másokkal szemben. (Egyébként én istent és az ördögöt nem létező lényként definiálom a műben aki pénzt varázsol a zsebembe, hanem inkább az emberi jellem kettősségeként, a bennünk levő jó és rossz örök ellentéteként.)

El sem olvastad ezt az egyébként nem hosszú drámát (tehát párbeszéd, 100 oldal drámában van annyi szöveg mint 50 oldal regényben) és így jelented ki róla hogy szar. (A magyar filmek minőségébe ne menjünk bele…) Legalább annyi bölcsesség lehetne benned hogy beismered: nem érted a művet. (én se mondom ezt, csak azt tudom hogy én hogy értelmeztem, számomra mi a mondanivalója). Kicsit fiatal vagy még ahhoz, hogy látatlanban véleményt alkoss mindenről, úgy hogy még alig ismered a világot.

Ne haragudj, ha túl durva vagyok, ez a véleményem, és tudom, nem muszáj olvasni, lehet menni máshova.
A Google ma jelentette be saját telefonját, a Nexus One-t. A hardvert a HTC hozza. Íme a végleges technikai specifikáció pár fontosabb eleme:  800 x 480 pixeles, 3.7 colos kijelző Video: 720x480 px, 20 fps vagy magasabb 5 megapixeles kamera, led vaku HSDPA…..
RandomHunter 2010.01.06 14:32:23
@schnee: én gps-re azaz műholdas helymeghatározásra gondoltam, nem gprs-re azaz adatkapcsolatra.
Több fórumon is kérdezik, eddig még nem világos. Elvileg az a-gps olyan gps ami szerveres segítséget is igénybe vesz adatkapcsolaton át, így a kezdeti pozícionálás több percről néhány másodpercre rövidül, ami nyilván hasznos volt az egyszerű, gyenge processzorú mobiloknál. Ha nincs adatkapcsolat akkor visszalép "standalone" módba és a mobil maga számolja ki a pozíciót teljes értékű gps-ként. Viszont van olyan a-gps mobil ami nem tud standalone módot, adatkapcsolat nélkül nincs gps.

Persze az is igaz hogy egy ilyen okostelefon már nem sokra lenne jó adatkapcsolat nélkül és ma már nem megabájt után fizetünk, tehát mindegy hogy az agps plusz forgalmat generál...