Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red wings

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drámai harcban verte a Flyers a Rangerst. Fontos meccset nyert a Los Angeles, elkerülte a Chicagót, a Vancouverrel játszik. Szerdán négy meccsel kezdődik a playoff, megvan a szereposztás. Kelet: Washington Capitals–Montreal Canadiens, New Jersey Devils–Philadelphia Flyers,…..
Az NHL-alapszakasz legjobbja szétlövésben verte a Pittsburghöt. A Rangers nyerte a New York-i rangadót. Henrik Zetterberg és Valtteri Filppula playoffba tolja a Detroitot. Henrik Sedin vagy Ovecskin lehet a szezon első százpontosa, előbbi 99-nél, utóbbi 98-nál tart. A nap rangadóján a…..
red wings 2010.03.25 15:13:31
Bár két harmadot is 2-0-ra veszített el a Detroit, a másodikban ötöt vágott Chicagóban, a mérkőzést tehát megnyerte. Ekképp a hazai Andrew Ladd triplája is kevés volt. Nyolc vereség után először nyert idegenben a Buffalo. Jarome Iginla mesterhármast lőtt a Minnesotának.…..
red wings 2010.03.08 15:03:47
Oroszországban nemzeti gyásznap van, Kanadában örömünnep. A két legutóbbi világbajnokság egyaránt orosz sikerrel véget ért visszavágóján a hazai csapat lemosta ellenfelét. Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány nagy erőkkel védi a játékosokat, de az össztűz intenzitása…..
red wings 2010.02.25 19:24:59
@Walmer: miért kell a politikát a sporttal keverni ???? nincs elég hülye ember a két ország parlamentjében azt hittem hogy itt sport rajongok vannak csak de látom az antiszemitizmus itt fel ütötte a fejét
Az első harmad első felét és a harmadik harmad második felét nagyon erős iramban és koncentráltan játszották le az amerikai NHL-esek, és ez elég volt ahhoz, hogy végül is fölényesen verjék a mindvégig kulturáltan küzdő norvégokat. A 6-1-es győzelem reális, még…..
Kiválóan helytállt első olimpiai mérkőzésén a német válogatott. A 2009-ben az A csoportban csak a sajátos szabályok miatt nbent maradt csapat mindössze 2-0-ra kapott ki a három topfavorit között számon tartott Svédországból. Ráadásul nem is arról volt szó, hogy az…..
red wings 2010.02.18 11:32:51
Jégkorong Jégbe zárt csoda 2010.02.18 09:13:00
A szapporói csoda és az A csoportos vb-szereplés megihlette a szegedi Boros Tamást, aki kedvenc sportágunkról 2009-ben elkészítette Jégbe zárt csoda című, 33 perces művét. Az alkotást a 2010-es filmszemlén is levetítették. Ott kevesen tudták megnézni a kisterem és a délelőtti…..
Elképesztő fölényben játszott a finn válogatott bemutatkozó mérkőzésén a vancouveri olimpián. A fehéroroszok alig jutottak lövéshez, nem is lehet kétséges, hogy az 5-1 több, mint megérdemelt, hogy nem lett nagyobb a különbség, az jórészt Koval kapus érdeme. Mikko Koivu 3…..
red wings 2010.02.18 01:29:28
@Mocsar: addig még sok viz lefolyik a Dunán
Három mérkőzés jut szerdára is az olimpiai programban. A finn–fehérorosz magyar idő szerint este kilenckor kezdődik, a svéd–német és a cseh–szlovák csütörtök hajnalban. A tv-program itt található. Megírjuk négy csapat kezdő sorait is. Finnország kapuját…..
Két meccsen 14-et lőtt a New a York Rangers, de megint képtelen betalálni, szurkolói 123 perce nem láttak gólt kedvenceiktől. Nagyszerű meccsen verte a Vancouver a Chicagót, Henrik Sedin 74 pontos. Hat meccs óta veretlen a Washington és az Ottawa. Tovább menetel az Ottawa, a Senators a…..
Először a fehéroroszok hozták nyilvánosságra olimpiai keretüket, majd karácsony első napján az oroszok is megtették ugyanezt. Két nappal ezelőtt a svéd csapattal  ismerkedhettünk meg, kedden a szlovákokon, a letteken és a norvégokon volt a sor. Némi meglepetésre az a…..
red wings 2009.12.30 07:29:44
Bengt-Ake Gustafsson szövetségi kapitány vasárnap kijelölte a svéd válogatott keretét a vancouveri olimpiára. Nagyobb meglepetésre bekerült a csapatba a MoDo centere, Peter Forsberg illetve Daniel Alfredsson, akinek szereplése legalábbis erősen kérdéses. Forsberg hosszú évek óta…..
red wings 2009.12.28 16:20:23
A fehéroroszok után az oroszok is nyilvánosságra hozták olimpiai csapatukat. Vjacseszlav Bikov az NHL-ből 14 játékost hívott be, a KHL-ből kilencet. Szergej Goncsar negyedik olimpiájára készül, Brizgalov, Markov, Afinogenov, Dacjuk, Fjodorov és Kovalcsuk harmadjára megy ötkarikás…..
red wings 2009.12.25 21:05:51
@kovacsistvan: nem de nem kell a neveket magyarorul irni olyan ez mint szlovákiában a szlovák nyelvtörvény pl Sergei Fedorov és nem Fjodorov
red wings 2009.12.25 21:11:20
@kovacsistvan: (Ovecskin, Kovalcsuk, nem igy irják a nevüket amugy neked sem tetszene ha ate neved másképp irnák le nem de????
red wings 2009.12.25 21:16:02
@kovacsistvan: nem szálok veled vitába csak én Szlovákiábol irok és ugyanezt élem hogy megmásitják a neveket meg mi egy más bocsesz
Magabiztosan nyert otthon a Detroit és a Boston. A bajnoki cím védője 1-2-es anaheimi vezetésről fordította meg a párharcot. A Bruins nullára verte a Carolinát, de még mindig a Hurricanes vezet 3-2-re. Henrik Zetterberg vezérletével nagyon simán győzte le a Detroit az Anaheimet, a…..
A svájci torna előtt már feltettük a fenti kérdést, és azt ígértük akkor, hogy később feltesszük újra. Első nekifutásra nyolc csapattal számoltunk, azóta kiderült, hogy nem pontosan mértük fel az esélyeket. Úgyhogy az alábbi szavazómodulban Szlovákia és Svájc helyére…..
red wings 2009.05.06 19:45:52
A svájci kapus 45 védésének köszönhetően az Anaheim 2-1-re vezet a címvédő ellen. A Chicago otthon bukott, abban a párharcban a Vancouver Canucks vette át vezetést.Nem sikerült átvennie a vezetést a Chicagónak, a Vancouver idegenben hozta vissza elbukott pályaelőnyét. Nem volt…..