Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fistic

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasó, mit gondolsz, az ősember vajon mit csinált, ha kilukadtak a fogai, fogínysorvadása lett, vagy a bölcsességfoga  fájt, mert nem tudott kinőni? A kérdés becsapós, a válasz pedig érdekes. Az ősembernek ugyanis bizony igen ritkán volt lukas foga, nem volt fogínysorvadása, a bölcsességfoga…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    Nagyon szeretem olvasni ezt a blogot már évek óta, jó együtt elmélkedni egymás problémáin, hasznos, mert sokat lehet tanulni más történeteiből és a hozzászólásokból is. Jómagam írtam is már ide, és kommenteltem is sokat. Most megint…..
T. Cím!     Olvastam a mai napon a " Feleségem még élhetne" című cikket, és több év után most éreztem azt, hogy le kell írnom azt az esetet ami velünk történt meg. Ha én és az akkori, nagyon jó háziorvosunk nincs észen, a  huszonéves fiam nem él. Az 1990-es évek…..
Teljesítményőrült Forma1-es mérnökök csiszolták a motorjait, hogy a hétköznapok racionális választása lehessen. Szép is lett, jó is lett mindegyik Mégane, de azért az RS Az Egy, Ami Mindent Visz. Renault menetpróbán jártunk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
fistic 2012.01.20 09:59:28
@ORANGE6:
Nesze referencia:
Körülmények: 200 ló, 320 NM előlkaparós kocsi, 0 fok száraz út télen
Tünetek: Téli kerék 3. sebességfokozatban 60nál elpörgethető, nyárit max 2.ik sebességfokozatban 80 körül.

Ezzel nem keresztet vetek a télire de tisztázzunk valamit, száraz úton még fagyban is jobban tapad a nyári.
Latyak, víz, hó már fordít a gyermek fekvésén.
Nem vagyok téli gumi ellenes, de +7 fokos szabály egy marketinges bullshit ami pont arra jó, hogy 2 szezonra ossza meg az évet.
A "hol lehet jó kávét inni Budapesten/az országban" mindig hálás vitatéma. Vitaindítónak hadd mondjam el, Málnuska barátnőmmel pendülök egy húron e kérdésben. Ő lehúzott jópár évet a hazai vendéglátásban, és közösen gondoljuk úgy, a jó fekete levesért irány…..
fistic 2011.01.10 11:54:50
Itt ez a gép:
www.youtube.com/watch?v=mQUvZMlLlRw
34 ezer forintért van meghírdetve a kavekorzo-n. Eszpresszót csinál. Marhára nem nagy ügy jó kv-t csinálni, csak kicsit igényesnek kell lenni.
fistic 2011.01.10 11:59:43
@liebmanndini:
Elégg vicces fiú vagy te. Elég sokan művelik az otthoni KV, +tárcsás daráló * tamper műfajt. Kb 60. ezerből használtan hozzá lehet jutni olyan készlethez, amivel a kávézók 90% -ának minőségét egy 6 éves gyerek is überelni tudná. A kapszula minőségét meg aztán pláne meghaladja. Kapszulát dicsőíteni....totál szánalmas. Akkor már inkább ESE Pod.
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
fistic 2010.12.09 02:46:45
@Szűcslaci:
-3 fok:
téligumi 7 mm profil: 3. sebességfokozatban 60 nál elpörög
nyárigumi 4 mm profil: max 2-esben képes erre.

A cikkírónak igaza van. Más kérdés, hogy ez vastagon ellentmond pár korábbi totálcáros okos cikknek. Írtam is korábban a cikkírónak hogy baromságokat írt a téli gumi ajnározással. A válasz: Igen tudja, de mégse írhatja a magyarnak, hogy ne vegyen téligumit. Vicces...
Aki ennél jobb hírt mond ma, az festi magát: a SyFy vett egy nagy levegőt, és belátta, hogy amilyen jó kis dráma lett a Capricából, pont annyira hiányzik belőle a klasszikus űroperai jelleg, az űrcsaták, a küzdelem, a (valahol) agyatlan szórakoztató faktor, mert azt azért lássuk…..
fistic 2010.10.25 12:57:41
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
fistic 2010.03.11 14:09:50
@Krinyo: a benzint lehet vizezni. Csak az emulzió nem túl tartós. Ha jól elkeveredve megmaradna akkor hatékonyabban mennének a benzinmotorok.Kísérleteztek ilyennel, csak az a probléma hogy az emulzió ideig óráig müxik, utána szétválik...
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
fistic 2010.02.17 20:52:21
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
fistic 2010.01.07 14:55:47
  Az ökoterror nem kívánt mellékhatása, hogy ha sok vezetőt sikerül megtéríteni az energiatakarékos vezetésnek, megfordul a trend, és egyre kevesebb lesz az udvarias sofőr. Vélemények azonos című írásunkról...
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
A CSI utolérhetetlen. Wile E. Coyote beküldése:Tegnap esti CSI: Miami rész. Laborosfiú a nyomozólánynak: "...és lék van a laborban!"Miiiii? Télen halásznának Miamiban? A következő néhány mondatból aztán kiderül, hogy valaki információkat szivárogtat a nyomozócsoport…..
fistic 2009.09.19 13:43:25
@seth_greven:
nah ezen jót röhögtem. Télen síelni járok oda, tavasztól őszig raftingolni. Talán többen ismerik az angolt mint szlovákiában. de a 4ből három elég vicces. Pedig nem az öregek otthonába járok hanem turizmusba...
fistic 2009.09.19 13:44:34
@ineralisi:
ott az igazság...
  Tudom, a Mercedesnél arra fejlesztették ki, hogy az autópálya belső sávjában is jól láthatóan közölje: takarodj. Csakhogy már zavaróan sokan koppintják. Vélemények az azonos című írásunkról...
Drága Olvasóim, elérkeztünk a fináléhoz. A másfél órás finálé gigahogyvoltja következik, és ezzel elbúcsúzunk a Battlestar Galacticától. Véget ér hőseink epikus utazása, és egy időre lezárulnak a hogyvoltok is. Köszönöm, hogy olvastatok, remélem, a The Plannél vagy a…..
Bosszantó lehet mikor az ember békésen autózik és egyszer csak kőzápor zúdúl a kocsira. Még bosszantóbb ha ennek nyoma is marad, ám szerencse ha a vétkes elismerően aláírja a papírokat. Ami azonban ezután következik annak már lehúzás szaga van. Paulee kéri segítségetek a…..