Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anubisz (törölt)

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
Az alábbi ügy a fizetési meghagyásos eljárások állatorvosi lova. A kézbesítési vélelem a jogrendszerünk talán egyik legabszurdabb intézményévé kezd válni.Tisztelt Zugügyvéd!2008 szeptember elején egy végrehajtó letiltotta a bankszámlámra érkezett fizetésem, internet…..
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Szia Vivien! Láttalak az iWiW-enÚgy megjelölnélek úgy megjelölnénekHa merném lehetnél a havernémHa verném könnyebben kihevernémA hátad szép a lábad jó ó VivienNincs senki hozzád fogható ó didibenBámullak naphosszat csak kicsibenÁlmomban megtoszlak kezem a bilibenÓ Vivien…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
A mai nappal egy nem rendszeresen jelentkező hogyvolt indul: egy-egy általunk szánalmasnak ítélt tv- műsor összefoglalója. Nem titkolt célunk az ilyen műsorok osztása mellet egy kis közösség-építés is itt, a hogyvolt blogon. Mindenkinek jó szórakozást és savazást! Mai hogyvolt:…..
Ezt a csodálatos nőnapot egy tanulságos novellával zárjuk, amiben a szabad párkapcsolatban élő nő behajtja a szexet, nem problémázik, vár, éli életét. Persze a férfi a pöcs a történetben, mert néha hazautazik, és ennyi. Hmm… Hetek óta gondolkodom, mit lehetne ide…..
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
Egy kedves olvasóm küldte az alábbi saját történetet, mert szeretné feldobni pozitív példájával a kissé pesszimistának tűnő blogomat. :-) Bizonyítéként szolgál, hogy a netes ismerkedés igenis lehet jó, sikeres és örömteli. Na, akkor az én sztorim.. Hogy legyen valami…..
Anubisz (törölt) 2008.03.03 07:57:23
Jó reggelt..:) Én vagyok a levél írója, és hozzátennék pár tisztázandó tényt a hozzászólásokhoz:
Párom 3 éve már elvált az asszonytól, csak a gyerekek miatt próbálták meg újra, hátha.. Volt annyi esze, hogy nem vette újra feleségül, így 5 hónappal ezelőtt simán kipenderítette a kapcsolatból, mikor a nő bepasizott.. Se újabb válás, se újabb vagyonmegosztás, se újabb gyerekelhelyezés.. Vagyis anyu már nem lakott otthon, mikor én képbe kerültem.. Tiszta lapokkal indultunk mindketten.

Másik: már voltam lent náluk vidéken, be vagyok mutatva szülőknek, gyerekeknek, és fordítva is, vagyis nem "játszásiból" vagyunk együtt..:D

Harmadik: a saját lakás igenis szükséges.. Én még sosem rohadtam bele a magam kuckójába, mert imádom, és igenis néha kell, hogy egyedül lehessek.. A másik, hogy bármi történik egy kapcsolattal, nem árt, ha van egy hátország, ami mindennemű biztonságot jelent.. Ettől függetlenül bármikor lakhatunk a másiknál, a külön lakás nem jelenti a külön élést.. Éppen most beszéltük, hogy kezdjük keresni neki Pesten a megfelelő lakást, hogy felköltözhessen..:)És úgy gondolom, ha egy férfi feladja az eddigi életét, házát, vidéken, persze nemcsak miattam, de én is szempont vagyok, akkor az jelent valamit.::)

Egyébként köszönöm a keves hozzászólásokat, jól esett..:)

Janomano: sajnálom, ami Veled történt, és elhiszem, hogy szkeptikus, és óvatos vagy, de remélem, a nejed bűneit nem vitted tovább a következő kapcsolatokra. Hidd el, van annyi eszem, hogy én sem tervezek fél évnél továbbra, csak örülök annak, ami van, és igyekszem megtenni, amit lehet, hogy sokkal tovább tartson..:)
Talán én vagyok olyan szerencsés, hogy nem akadtam még össze olyan csajjal, akinek csak a pénzem kell, mivel akkor soha nem lenne nőm. Pedig a haverok mindig mesélnek ilyen nőkről, de akkor is hihetetlen, hogy kocsikulcsot pörgetve lehet csajozni manapság. Kemény történet, aminek a…..
Ha ez egy film lenne, akkor minden idők legmagányosabb, legkegyetlenebb és legfájdalmasabb roadmovie-ja kerekedhetne ki belőle. Csak autózna egy Brad Pitt-szerű, nyúzott arcú hős keresztül az országon, közben lassan kiderülne, hogyan baszta át a csaj. Gyönyörű film lenne a…..
A fájdalmat nem lehet mérni - tartja a népszokás, pedig egy szakításban hirtelen el tudjuk veszíteni a súlyunk jelentős százalékát. Múlt héten DG kérdezte, hogy mennyire viselt meg az a szakítás. Mondtam 10 kiló. Volt honnan - jegyezte meg, de mivel ő is hirtelen dobott le…..
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
Lassan két éve már, hogy eltávozott körünkből Magyarország kedvenc szexológusa, de hála az égnek úgy tűnik, szellemisége és öröksége még nem kopott ki teljesen a színes magazinok oldalairól. A Kiskegyedből kiemelt alábbi olvasói levél is őt idézi elénk, a szakszerű…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..