Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kötsög

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
kötsög 2010.07.07 13:38:17
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
kötsög 2010.06.10 09:25:28
Illedelmes lány, izgalmas horror, igazi sznob, makogás, globális rálátású ember. Ezek Hybrid szomorú történetének kulcsszavai. Olvasónk barátnője a moziülésben hagyta két lehalkított mobilját, emlékeik szerint utolsónak hagyták el a termet, pár perccel később mégsem voltak…..
kötsög 2010.06.01 08:50:01
@nukleotid: persze, h a kezébe vitte végig. hadd lássák öket.
és igen, tipikus sznoboid poszt.
kötsög 2010.06.01 08:57:25
@tocibacsi: igen. az a hülye.
inkább miért nem tanitsa meg neki, hogy telot nem rakunk magunk mellé az ülésre a moziba, telokat (lehetöleg többet) nem rakunk ki az asztalra a kv/fagyi-zoban.
még akkor sem, vagyis főleg akkor nem ha drágák. ok értem én, hogy mutogatni kell de akkor vagy nagyon vigyázunk rá vagy nem homárolunk a saját vagy csajunk hülyeségével. föleg ha személyesen hagytuk el a teloinkat.
ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hülye
kötsög 2010.06.01 08:58:30
@Rosszindulatú Vászka: lehet, hogy nem is horror film volt csak a telok elvesztése után tünik annak...
Nincs kecmec, a robotok teljesen átvették az irányítást a közüzemek számlázórendszerei felett. Ki tudja, mikor állnak át másodperc alapú számlázásra?Más fogyasztók "okulására" küldöm a csatolt számlát és a "szolgáltató" részére erre írt…..
kötsög 2010.05.19 16:06:32
@Neménvótam: nem, hogy rámehet, rá is megy. hiszen pont erre megy ki a játék. ezért állitották e anomália elé a kedves fogyasztot. alig várták már, h késsen legalább 1-2 napot
Subba Kutyaranglista 2010.05.12 12:05:00
Összegyűjtötték a legokosabb és legügyesebb kutyákat egy listába. Érdemes átfutni, nagyon érdekes! Szerkesztőségünk állatállománya a második, és utolsó csoportban található. Pontosan ott, ahol bennünket is megtalálhatnátok ha készülne hasonló lista. ..
Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi…..
kötsög 2010.04.28 17:46:06
@Kulics: na meg hosszu is
JF több ponton is kritizálja a Gödör biztonsági szolgáltatát és az újonnan bevezetett szabályokat. Szerinte a táskák átkutatásával eleve tolvajnak bélyegeznek minden szórakozni vágyót a bunkó és köszönni, magázódni nem tudó biztonságiak. Aztán elmesél egy esetet, amikor…..
kötsög 2010.04.23 10:59:45
Norbert nem érti, hogy a Saxoo eladója miért nem jött rá, hogy ő egy eladó, aki azért van ott, hogy Norbertnek segítsen a vásárlásban. Talán nem volt egészen pontos a munkaköri leírása, mindenesetre sem köszönni, sem eligazítani nem tudott, így a vásárló máshol költötte el…..
kötsög 2010.04.12 11:27:19
@reunalla: keresd meg :D
kötsög 2010.04.12 11:52:53
@akikaztmondjákni: ne, isten ments.
még ma. h legyen kit bacctatni...
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
kötsög 2010.02.12 11:47:29
@tarkamarha: én ismerem ezeket a fogalmakat, de ha egy "hires", na jo hallottam már rola, de annyi jot nem, hogy sürün látogassam.
de a lényeg most nem az.
ha egy étterem meghirdet egy ilyen akciot valoszinüleg 1 napra, akkor elötte döntse már el, hogy finanszirozni tudja-e azt a veszteséget amit az akciójával vállat.
ha nem, ne hirdessen ilyen akciot.
hirdessen a tv-ben, az joval drágább
A karácsonyi konzumrohamban Zebulon jóvoltából pár perc önfeledt szórakozást kínálunk a megtört olvasóknak, aranyóra tematikában. Az alant olvasható szórólap csodálatos olvasmány, hiszen maga a termék is az: egy speciálisan a Szombathely melletti apró falucska lakóinak szánt…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
kötsög 2009.12.17 13:36:34
kötsög 2009.12.17 13:37:45
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
kötsög 2009.12.07 15:57:09
még téma a mikulás és a webvizionista?
ha igen, vettem a fáradtságot és megnéztem mi az a Mesterképző.
az elsö riportalany:
eletrevalogyerek.hu/
a weboldal minden csak nem modern és stratégia benn < 0.
a második oldal (ua. szerkesztö) már jobb, de csak mert Lightbox-ot nyomtak alá. csodasuli.hu/
a marketing commandos néni: "alkalmaz valamilyen webfotot, webvideot"
ettöl a parasztvakitástol eldobom magam
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
V.Zs. külföldi vendégének nem csak a minket felszabadító szovjet katonát, vagy  Osztapenko kapitányt kellett elmagyarázni a szoborparkban, hanem hogy miért is nem vásárolhatóak meg a shopban azok az emléktárgyak, amik kint vannak a kirakatban. Ugyan ő nem értette, de V.Zs.…..
kötsög 2009.11.30 10:17:25
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
kötsög 2009.11.27 12:41:05
@Tökös Veréb:
csak mint érdekesség:
gondolod, hogy attol, h egy esetleg szimpatikus arc képviszel egy olyasmit mint SCN, attol rögrön megbizhato lesz és nem b@sz át?
csak mint tény: hogy legyen mint rágodni
www.lyoness.hu -> www.lyones.ag/hu
a .ag TLD (Top Level Domain) a Antigua és Barbuda internetes legfelső szintű tartomány kódja, melyet 1991-ben hoztak létre.
hu.wikipedia.org/wiki/.ag
next:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Antigua_és_Barbuda
ezt már nevezem biztositéknak!!!
ez fontosch azért a sok EDE
Tomi egy egészen új nettótömegnövelő eljárást fedezett fel egy Mogyi-pisztáciában. A héjában pörkölt magvak közé egy ólomplomba keveredett. Mit rinyál a naiv ügyfél, 80 gramm a zacskó vagy nem 80 gramm? A mai napon úgy gondoltam, hogy generálok pár pattanást a fejemre a jó…..
HZ megszokott édesítőjét valamivel finoman felütötte a Canderel, ugyanis egyik napról a másikra, minden figyelmeztetés nékül veszített édesítő hatásából. És bár a dobozon szerepel, hogy 5 grammról 4 grammra csökkentették az édesítő hatást, a neten még mindig az eredeti…..
Elgondolkott már azon, milyen lehet csecsemőipari kiállítónak enni? Hát ez sem fenékig sütőtökpüre! András például kibérelt egy apró standot a Baba Mama Expón, aztán elámult a szervezők merészen fogó ceruzáján. Levél alant. BabaMamaExpo 2009, béreltem egy kis standot,…..
kötsög 2009.11.05 11:36:26
@Sün‼: de egyben szopato-expo is :)
E.-vel elhitette az őr, hogy még időben, az 5 perces ráadáson belül érkezett az autójához, emiatt mikuláscsomagot sem adott neki, aztán egy hónap múlva kiderült, hogy régóta gyűlik a tartozása. A Centrum őreit a homározók sokmindennel gyanúsították nár, de  az igen…..
Manóka lekövette, ahogy a Pannon két tranzakció alatt 1-1 forintot tüntetett el a kártyájáról. Talán valami kerekítési dolog lesz a megoldás, de a kérdés így is az marad, hogy vajon hány ügyfélnél és milyen gyakran történik meg ez az apró levonás? A hét elején a Pannon…..
kötsög 2009.10.30 10:57:07
@Kitalátor feljegyzetei: én is megmondom. 2x1 forintért
kötsög 2009.10.30 10:58:16
@Sün‼: vagy ALDI-bol. ott somolyognak
Mééér bloggertől kaptuk a fenti képet, amit egy irodaházban fotózott. Már az eredeti, igényesen az ajtó üvegére kiírt üzenet is meglepő, hiszen nem éppen az irodaházak hivatalos-modoros nyelvén íródott, de az utólag fölé ragasztott üzenettel együtt pedig pláne hihetetlen,…..
Az előző esethez hasonló a mostani is: az MBT cipő lelkének nevezett szenzor Zsuzsa ötvenezres cipőjében is gyorsan tropára ment. A szerviztől másodszor is ugyanolyan hibásan kapta vissza, a cserére viszont nem hajlandóak. Úgy tűnik az MBT panaszkezelése nem túl gördülékeny,…..
kötsög 2009.10.29 17:25:14
@betépett felhasználó: kib@szott elektronyika van benne! ez fontosch. hétfö reggel, nagyivbe ki kell b@szni a kukába
kötsög 2009.10.29 17:30:13
@hehehehe: ne hiányold. meglesz.
télnyleg, lehet már bacctatni a posztolot?
Franky4fingers 10 kávé után sem lett szebb, de lehet hogy nem is ez a helyes használat. Talán a forró gőzzel szőrteleníthetünk, esetleg a zacc tesz szebbé, utóbbit anyám a paradicsompalánták alá szokta rakni, szóval lehet benne valami. Úgy látszik ma homáros napom van (lásd…..
kötsög 2009.10.28 13:19:48
kötsög 2009.10.28 13:21:25
@Secnir: lehet, de én még nem láttam a szememen (és nem üveg) ráncot.
rövidtávon sem, pedig közelhajoltam a tükörhöz.
szép sima és nedves volt :)
Ankarában tömegek indultak meg a váratlan Windows-szállítmányokért   A Homár pont ma hallott egy boldog ügyfélről, akinek a Királyi Posta seperc alatt kihozta Japánból érkezett csomagját dézsmálatlanul. Zsóti nem volt ilyen szerencsés, pedig neki a DHL szállította a…..
kötsög 2009.10.26 13:03:42
kötsög 2009.10.26 13:23:09
@Ronald: yah. és ha avas lenne, simán cserélik (Tesco Szines Oprendszer)