Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergẹrberger

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wizz Air régi vendég a Homáron, az Erstének meg mostanában, mintha bérelt helye lenne, ezúttal közös alkotás született. WizzAir-Erste hitelkártya csapda (gerinctelen reptéri üzletkötővel) Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség, A történetem egy születésnapi ajándék római repülőút okán…..
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
Kár, nagy kár, hogy a címben szereplő tag nem simán évadzáró lett, éljen nemi életet a keresztanyjával a Fox illetékese, akinek mindezt köszönhetjük. A nézettségi adatokat és a sorozat állítólagosan magas költségvetését elnézve persze nem csoda a kasza, hanem logikus…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Vicces lapokkal tele a magyar piac, olyan jókat semmin nem lehet röhögni, mint a Blikk és társai szenzációként tálalt hathónapos hírein vagy a színes heti pletykalapok képmellékletein az ad hoc összefotósoppolt sztárokkal. Egy olvasónk szemét majd kiverte a Blikk hétvégi…..
Kiefer, Kiefer, csak nem férsz a bőrödben, bazmeg. A 24 főszereplője ittas randalírozás miatt már lassan többször kerül címlapra, mint Amy Winehouse, pedig az a nő főállásban idióta. Történt ugyanis, hogy valami társasági eseményen, amire Kiefer is hivatalos volt, és ahol…..