Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Facecontroller

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bloghu mostantól kezdve alkalmat kínál arra, hogy bizonyos szavak használatát ne engedélyezzük, úgyhogy én most élek ezzel a lehetőséggel. A továbbiakban a következő szavak tiltottak itt a hángörienidioccon:1. Lenyilatkozta - na, ez az a szó, amit ha meghallok, vagy…..
Facecontroller 2009.10.18 12:47:35
@Bambano: Mér? Az illogikátlan az teljesen logikus...
B-oldalék is foglalkoztak már a témával, mi se maradhatunk ki. Zwilling kedves olvasónk volt olyan rosszindulatú, hogy pellengérre kívánja állítani Madonna egyik elkötelezett hazai rajongójának kommentárját, íme: Főnököm, Amolyan bréking nyúz jelleggel szertném megosztani…..
Facecontroller 2009.08.02 11:37:50
Madonna antirajongóként szeretnék néhány modoros közhelyet elsütni. A holnapi újságon levénkurváztam, ezért minden modoros és modortalan Madonna-fantól elnézést kérek. Madonna a hetvenes évek legvégén, de inkább a nyolcvanas évek elején csinált néhány dolgot, ami az átlagamerikai popfogyasztó prosztónak , abból is főleg a nőneműeknek baromira bejött. Az addig (töbnyire) jólfésült jófiús/jókislányos popattitűdbe bevezette az addig csak punk és metálkörökben dívó útszéli, mulatói, stb kurva stílusát. A szexet és a botrányt közvetlenül a termék részévé tette. Írt, vagy íratott néhány jó számot, illetve az akkor dívó fekete zenei divat- és zenei irányzatokból szemezgetett és a repertoárja részévé tette. Látványos és baromi jó sókat, igényes videoklippeket csinált és csináltatott. És mintegy mellesleg elfogadtatta néhány generációval, hogy a pasik pavlovi módon pinára nyálcsorgató cseretermékek, akikkel ha úgy tartja az ember lányának úri kedve még kezdeni is lehet valamit, és azt hogy a meztelenül fotózkodás, a ribancság, a pornó és a "szexmunka" rendes foglalkozás. E tekintetben tényleg sokat tett a hölgyek egyenjogúsága érdekében. De mi megvettük, és ő ebből művész, világsztár és milliomos. Tehát modorosan revideálom állításomat, amiért fentebb elnézést kértem: Madonna egy üres, érzelmekkel felszínesen játszó, időtlen büdös kurva, és hiányzik a fasznak, de nem az enyémnek. És még a zenéje sem olyan jó.
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..
Háromszög, majd négyszög, sok-sok monogrammal. A kép innen Sziasztok! Szóval, a történet. Adott a Nő (N.), Kissé Konzervatív Családfelfogású Férj (F.), Gaz Csábító (Cs.) - ez lennék én. N és F 11 éve házasok. A kapcsolatuk története és valódi jellege csakis általuk…..
Francis Ford Coppola egykori pártfogoltja, Steven Spielberg kebelbarátja, Harrison Ford karrierjének első számú egyengetője és az alkotói életművet önálló iparágra váltó filmművészek doyenje ma tölti be 65. életévét.1971 – George Lucas egy vékony, szakállas,…..