Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manovsky

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wikipedia Méregtelenítő jégcsapretek diéta   A jégcsapretek enzimjei és kéntartalmú vegyületei segítik az emésztést. Magas a rost- és alacsony kalóriatartalma  (100 grammban csak 15 kcal).  Enyhe vízhajtó hatása miatt fogyókúrázóknak, diétázóknak kimondottan…..
  Ausztráliában született 1979. április 4-én. Egy franciatanárnő és egy autóversenyző-bányamérnök fia volt. Az Üvöltő szelek szereplőjéről kapta a nevét, tíz esztendősen már a Pán Péterben játszott az iskolai színpadon. Első jelentős szerepe a 10…..
Az tény, hogy a praktika és a divat sokszor elkerüli egymást, de a nagyik privilégiumának tekintett gurulós bevásárlókocsi tekintetében azért ez a helyzet változni látszik. Pár éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy valaki a buszon a piacról hazafelé igyekvő nénik kezéből…..
Volt egyszer egy fasor...platánfák, akik megélték a 90 évet...védett fasor volt Hajdúböszörményben, a Rákóczi utcán.Egy semmilyen utca, óriási fákkal, összeérő lombkoronával. Szép volt bejönni a városba, mert volt hangulata. Aztán tavaly (?) volt egy nagy vihar, és sok fa…..
manovsky 2011.09.02 15:23:22
:(
Nemcsak a gyönyörű hanggal megáldott tehetségeket fedezik fel a youtube-on, hanem bizony a szépségiparba is bekerülhet, aki tényleg istenadta teheséggel született, és akinek van is ahhoz kitartása, hogy több száz videót készítsen el. Lauren Luke egy egyszerű, egyedülálló, angol…..
manovsky 2011.08.09 15:47:33
@borovi: most nem tudom megnézni a videót, hogy ez az-e, de a lány a honlapján azt írja, hogy a kutyája horkol :)))
"I love going for long walks in the country with my son Jordan and our three dogs Mindy, Phoebe and Sooty. They are very cute but they also snore and fart a lot. Phoebe can usually be heard snoring in the background of my videos. "
 Máshol is komoly gondot okoz a hangos kurelés, még az A lépcsőházban is hallani!..
Kedvenc hollywoodi rosszfiunk, az ismert pinabubus és kurvapecér Charlie Sheen, akit a fater minden bizonnyal jól szájon vágna, ha az a típus lenne (de nem az) elég keményen belefingott a proverbiális nulláslisztbe azzal, hogy a karácsonykor még a kése hegyére kívánt nejével együtt…..
Ez a hó a gyerekeknek és a cukiság kedvelőknek különösen kedvez, tegnap Manyi, most meg itt van nekünk Buborék. Aki annyira remekül álcázza magát, hogy elsőre nem is találtuk a képen. Brandy írt róla nekünk: "A Téli állat pályázatról már kissé lecsúsztunk, de azért…..
Kedves Fesztiválozók Köszönjük, hogy olyan sokan eljöttetek és hogy mindenki hazavitte a saját töklámpását. A 2009-es. első Töklámpás fesztivál nyertese:         Kérlek hívd meg külföldi barátaidat is, az oldal angol…..
manovsky 2009.11.01 12:39:54
@leonsio: az enyém elég hasonló ahhoz, ugyanabból a sablonból dolgoztunk (netről) :)) csak nekem nincs rajta az ág mint azon.
ezeken kívül volt még hello kitty is.... :)
manovsky 2009.11.02 08:56:31
@leonsio: nem, ez ugyanaz mint a másik videón :)
itt az enyém: aprochef.blogspot.com/2009/11/toklampas-fesztival-2009-budapest.html
Ismét Vega posztját olvashatjátok. Bevallom, én végigröhögtem az egészet, szenzációs!Árufeltöltőként rengeteg időt töltök az eladótérben (napi 4-5 órát), így volt alkalmam megfigyelni, hogy milyenek is a tipikus vásárlói szokások. Ezekből szemezgetek alant. MultipackEz az…..