Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stanki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Hányszor kell még nektek kiosztani a díjat, hogy esetleg megszüntessétek a sitten ülő spannotok havi 740 ezer forintos fizetésének a folyósítását? Mert ahogy látom a mai képviselőtestületi ülésen sikerült leszavazni még azt is, hogy egyáltalán napirendre kerüljön az ügy ti…..
Stanki 2009.09.22 08:39:08
@statutum: Ebben igazad van de nem fog a dolog megváltozni akkor sem ha xyz kormány lesz...sajnos ez politikus betegség ma Magyarországon! Személy szerint nekem az a jó ha olyan kormány lesz aki többet hagy a zsebembe míg Ő úgy is lop, csal, hazudik, korruptálódik...stb. ez egy irreverzibilis folyamat , hogy szépen fejezzem ki magam :) az összes politikus és klientúrája és barátja és családja és a többi LOP ... ez ilyen egyszerű "sajnos"
Sziasztok! 20éves lány vagyok, több, mint másfél éve vagyok együtt a párommal. persze vannak/voltak problémáink a kapcsolatunkban, de én azt mondom, hogy alapvetően nagyon jól kijövünk egymással. és nagyon szeretjük egymást. De 2hónapja megismerkedtem a munkahelyemen egy másik…..
Stanki 2009.06.23 12:05:14
@FlyByWire: barátom előbb megszületsz de az idiotizmus az később születik:) (időrendi sorrendet állítsunk fel kérem, hogy legyen mire mutogatni :P) feltételezem a helyzet, kor, szituáció, családi állapot, négercsók, tanga bevág, nehéz gyerekkor, bux esik, ..s.tb. :)

itt mindent meg lehet magyarázni csak akarni kőőő :)

 Rendkívül hosszú történet egy nyárról, egy szerelemről. Az élet iróniája, hogy nem én vagyok a blog rendszeres olvasója, hanem az akivel nemrég szakítottam, sőt a blogról is tőle hallottam először. Egyesek talán azt gondolják, hogy egyfajta revans, hogy itt írom le a…..
Stanki 2009.06.22 10:15:19
@AkosBakos: :) hát de nem...sose kutakodnék más cuccaiba, ha úgy érzem valami nem korrekt bakker kimondom ez az egyenes ... no de mind 1 :P
Csaba megpróbálta felmondani előfizetői szerződését a Fibrenetnél, de talán a szolgáltató úgy próbálja megtartani ügyfeleit, hogy nem reagál semmire, csak küldi a számlát. A lenti levelet is nekik írta, de mi jobban bízunk a Homárerőben. 9 hónap nagy idő. Ennyi idő alatt…..
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
Stanki 2009.05.06 09:33:16
@NtRaid: igazán büszke lehetsz magadra :) és még publikálod is... :P
Stanki 2009.05.06 10:04:00
@min: Nem irta senki azt hogy hülye a posztoló, hol olvastad? :(

egy bank nem így működik mint ahogy le lett írva ..skypról nem lehet faxolni...stb. Enyi ismerni kell alapvető dolgokat ha már írunk róla...ennyi ilyen egyszerű a világ, nem kell itt feleslegesen keverni!

:)
Stanki 2009.05.06 10:12:54
@Kitalátor feljegyzete: Bizonyára csak akkor ha tényleg igaz a fax :) és az emberünk ezt még publikálja is mellette :) és innentől kiderül igaz e a story... Andersen halott de itt van velünk :D