Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopaszállat

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bízik az európai kormányok garanciáiban a kontinensen élő zsidóság jelentős része. A CBN televízió riportja szerint attól tartanak, hogy a jövőben megismétlődhetnek a párizsi, toulouse-i vagy koppenhágai terrortámadások az európai közösségek ellen. Milyen…..
kopaszállat 2015.04.01 18:53:49
@Erdelyi Klara: Megpróbáljuk túlélni . . . :)
kopaszállat 2015.04.01 18:54:45
@Kemény Miklós: Te biztos bevetted a gyógyszered?
Határátkelő Bezzeg az írek 2015.03.07 06:49:00
Az ír kormány úgy döntött, megpróbálja hazahívni a határátkelőit, de nem csak a szavak és a Túró Rudi szintjén, hanem konkrét programot kidolgozva. Az elképzelést már be is mutatta a kormány. Szerintetek a magyar kormánynak mit kellene tennie? New Yorkban hagyományosan nagy az…..
A magyar hatóságok lázas gyorsasággal gyártottak bizonyítékot arra, hogy a hazát gazdasági menekültek ezrei ostromolják naponta. Pechesek voltak azok a koszovóiak, akik éppen akkor próbálták elhagyni országunkat, amikor az illetékesek kiadták rájuk a kilövési engedélyt.…..
kopaszállat 2015.02.08 16:51:04
@Szagértő szakértő: Na, most mész a picsába! Én éltem közöttük (mellettük) több mint egy évig, nekem te ne magyarázz. Ezek (sic) olyanok mint az állatok, mocskosak, patkányok közt, házon belül is nyitott csatornák közt (hogy értsd, a szar szabadon folydogál az épületen belül, majd egyszer csak kiesik a házból a szabadba) élnek. Imádom az ilyen okos, tapasztalt kommentelőket, akik addig osztják az észt, amíg nem jelenik meg valaki, aki ért is hozzá. Volt egy ilyen kollegám, aki - egy kérdésre, hogy ki tud portugálul a munkahelyen - körülnézett és mivel senki nem jelentkezett azonnal bemondta, hogy ő tud. Így került ki Mozambikba egy évre :) (nem tanult meg az egy év alatt sem)
kopaszállat 2015.02.08 17:23:43
@Kovacs Nocraft Jozsefne: :)
Sajnos túlságosan is jól ismerem ezt a fajta "szagértő szakértőt". Bocsi, hogy így kivágta a biztosítékot nálam, öket tartom a káros európai trendek egyik előidézőjének.
Hitlerről mindig megjegyzik, hogy kiváló szónok volt, lelkesítő beszédeivel pedig mindig tűzbe tudta hozni népes közönségét - ez bárki számára nyilvánvaló, aki akár csak egy korabeli felvételt is látott a náci Németország vezetőjéről. Remek szónoki képessége - mint az…..
A ki alatt volt olcsóbb a tojás? emlékezetes mémje óta Bajnai Gordon legtechnokratább támogatói sem mondhatják, hogy a nemjobbikos ellenzék reménybeli Neója és szövetségesei mentesek lennének a demagógiától. A tojáshelyzet Orbánra kenésén túl most újra kiakadt a…..
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
kopaszállat 2013.03.15 12:55:11
@kristoof: faszfejkém, szóltak mindenkinek. Akinek nincs annyi esze, hogy ilyen időben ne induljon el annak azt üzenem, nem fogja a DNS-ét továbbörökíteni. :)
kopaszállat 2013.03.15 12:58:02
@jobbrolbandita: YESSSSZ! :)
kopaszállat 2013.03.15 13:03:58
@Reszelő Aladár: A kilencvenes években kb. évente-kétévente voltak ilyen és ehhez hasonló helyzetek. Mindig mindenkit el lehet/lehetett látni, csak meg kell fogadni a semmiheznemértőpancsernemmaszek állami szervek kérését: OTTHON KELL MARADNI.
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
kopaszállat 2010.11.21 19:44:27
Elgyengültem! Képtelennek érzem most magam, hogy ellenáljak a kísértésnek, hogy bár általában saját munkáim, tapasztalataim, utazásaim kapcsán megfogalmazok kérdésekről, élményeimből írok, ezúttal kivételt ne tegyek és elfogultan ne áradozzak egy japán rezidenciáról, amit…..
A Ferrari a világ legjobb sportautója – bizonyos kategorizálás szerint. Ez többet tud, mint egy Ferrari: nem féltjük annyira. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hogy egy igazi modorossággal kezdjem a poszt bevezetőjét, mr_x a ködös Albionból (na jó, valójában épp nem is volt köd az eset idején) küldött egy videóval is kiegészített levelet (már nem először), hogy megmutassa, ott sem mindenki teljesen normális. Persze lehet, hogy a…..
Egy hatvanhoz közelítő női vezető szösszenetét targogattam nektek így szombat kora estére, talán lassan hazaér mindenki a naptól barnított - kevésbé szerencsések rákvörös - bőrrel, hogy háboroghasson kicsit. Azt meg lehet ezen, még ha vér nem is folyik végül. Nekem is van…..
kopaszállat 2010.06.19 23:17:01
@szaGértő: Na, komám, te vagy az igazi veszély az utakon. Magányos hős, sheriff, az igazságosztó! Dühöngd ki magad itt a neten, mert közúti közlekedésre teljesen alkalmatlan vagy. Addig erőlteted ezt a frusztrált fenyegetősdit, amíg valaki meg nem tanít kesztyűbe dudálni.
Azért fel a fejjel, majd csak felnősz.
kopaszállat 2010.06.19 23:20:24
@bélabébi: Köszönjük Szombathely (taps, hosszú viharos taps)!
Korábban többször is volt már szó mindenféle védett konvojokról és a sofőrök viselkedéséről, legutóbb talán egy autópályás, kormány ráhúzós verzió volt a témában. Kóbor Szellem tovább bővítette a kört, ezúttal városi változatot olvashattok. Ha jól tudom, akkor…..
kopaszállat 2010.06.19 02:41:18
@Edecker Bürger: Nagyon jó :)
Szép álmokat ...... hagyjad nyugodtan magára a kiscsoportot, tudunk magunkra vigyázni, nincs közöttünk rendőr. :) :) :)
Nagyon rendes vagy, hogy elvtelenül nem akarsz cáfolni személyes impressziókat (vagy ebben a rendészeti rémálomban három macska voltam és az egyik te voltál, hogy megtapasztald az érzéseimet...?? :)).
Bocsi, csak azt akartam érzékeltetni, hogy ezeket a kísérős - kinyalom játékokat más, boldogtalanabb országokban a szolgálatok teljesen másként csinálják. Mit is mondjak ...... fel sem tűnik, ez így megvan??
Ez a munkavégzés. Amiről itt beszéltünk (magyar kivagyizás) az Pintér úr figyelmébe ajánlható.
Sziasztok, szép álmokat
kopaszállat 2010.06.19 02:46:42
@Mityu: osztrák kérdés:
gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/11/12/az_osztrakok
nyugodtan olvasd el, ha egy jót akarsz röhögni....:)
kopaszállat 2010.06.19 02:58:32
@Edecker Bürger: Jaaaaj, neeeem. Ez nem komoly, legalábbis nem véresen. A rendszerük nem rossz egyébként, csak éppen az "en bloc" állomány rendkívül khmmmmm.... izéééé. Én még ismertem az öreg Gundingert (sőt dolgoztunk együtt :) :) ), Ő biztos nem ilyen szarjankókban gondolkodott. Mondom, nem a rendszer hibája, pénzük, érdekérvényesítő képességük megvan. Csak így működtetik ezek a cigizős, RS-elgyorsulásirakivillantó, írástudatlan, frusztrált KÖZALKALMAZOTTAK.
Na, elég.
Mindenkinek szép álmokat (nekik is)!
Mindig élvezettel olvasom Lánczos Vera írásait, amelyeknek visszatérő témája a politikai elemzők butasága, felületessége és fájdalmas hozzájárulása a demokrácia minőségromlásához. Korábban az ÉS-ben, legújabban pedig a Galamus-csoport nevű formációban ostorozza időnként…..
kopaszállat 2010.02.14 11:08:26
@simonmondja.: jókomám, ne élj vissza egy helyesírni sem tudó, de normális emberi gondolatokat közölni kívánó ember egyszerűségével. Nyilvánvaló, hogy az "önkényuralmi jelkép" jogi/közértelmezésű formulájával van dolgunk. Igaza van, annak az izének semmi keresnivalója fővárosunk egyik legszebb, legfrekventáltabb terén. Vigyék haza az oroszok, ünnepeljék a barbarizmusukat otthon vele (gázért nem vagyok hajlandó benyalni nekik). Más. A korona persze ugyanúgy önkényuralmi jelkép, mint az USA alkotmánya, hiszen a többség/kisebbség elnyomását deklarálja. Szóval ÖNKÉNYT szentesít. Játtszhatunk a szavakkal és megtölthetjük betűkkel ezt a blogot, de ez ugyanaz az idióta mszp-s okoskodás marad, amit már ötven éve unok. Egyébként az index egyre inkább teret enged a szociálliberális bizonyítvány magyarázásoknak. Ez nagyon sajnálatos. Szóval bekaphatjátok.
kopaszállat 2010.02.14 14:47:49
@lüke: a "bekaphatjátok" törölve, bocs pipa voltam. Véleményem változatlan (bár nyilván nem szorosan a témába vágó), a szovjet emlékműnek csillagtól függetlenül menni kell!
Szinte szóról-szóra ugyanaz esett meg velem újév után egy nappal, mint amit Nikolaj írt meg még karácsony másnapján. Az ilyen döntésképtelen sofőrök sokszor veszélyesebbek tudnak lenni, mint az agresszív vadállatok, mert náluk is kiszámíthatatlan, hogy mit fognak tenni, de…..
kopaszállat 2010.01.05 14:41:50
Egy korábbi bejegyzésben említettem, hogy elméletileg maradt még egy vezércsele az MSZP-nek, ez pedig valamilyen „magyar olajfa”, azaz egy baloldali választási együttműködés létrehozása. Akkor két fontos ellenérvet jeleztem: egyrészt az MSZP belső helyzetét, másrészt…..
kopaszállat 2009.12.29 11:23:25
@Héttörpe (a Sötétség Seregeinek tábori lelkésze): Ez a lényeg!!! Ez az egyetlen tarsolyból kihúzható megoldás!
Semmi kétségem, hogy valami hasonlónak tanúi leszünk.
autózz! Ha előzök, ne adj gázt! 2009.11.25 11:56:00
Más megközelítésből, ám szintén autós témákkal foglalkozó bloggerkollégám, boylepke hozott egy rossz döntést és robogóval próbált meg közlekedni. Naná, hogy lett is egy kis incidense egy autóssal. Azt meg mindenki különösen szereti, ha a másik félnél beakad a lemez és…..
kopaszállat 2009.11.25 13:22:15
@Snake_Ey3s: de eltaposni simán!
Egyébként ész megáll ezektől a faszarcú motorKERÉKPÁROSOKTÓL. Ez az idióta robogós pont az az eset, amiért a motorostaposómban tartok egy csákánnyelet (ha nem csípem meg menetközben, úgyis megáll ugatni, akkor meg ........).
Tökorrú motorosok..........
Sárdobáló Hülyék mucsája 2009.11.19 13:00:00
Lássuk be, TGM keveset mondott akkor, amikor azt mondta, hogy Magyarszág mucsa. Ez nem mucsa. Annál sokkal rosszabb. Ezen a mondaton jobberek rendszeresen ki szoktak akadni, javaslom, hogy hihetetlen sebességgel kapcsoljanak át a szellemileg igen csak korlátozott fidesz.hu blogra, a…..
kopaszállat 2009.11.20 08:55:38
@bm613: "híresztelések szerint" te síkhülye vagy! Így O.K.?? by Veresné
Kevés eszetlenebb és bunkóbb dolgot tudnék felsorolni a büntetőfékezésnél, az ilyen eszközökkel élő vadállatoknak el sem jut az agyáig, hogy csúnya vége is lehet az ilyesminek. Ha pedig valaki motoros előtt tesz ilyet, azzal könnyen meg is ölheti azt, aki a kétkerekűn ül,…..
kopaszállat 2009.11.17 09:11:02
@Shopping : MINDEGYIK furgonos és motoros faszfej! Vajon miért nem előztél a motoroddal, ha egy FURGON képes volt rá? Ja, hogy nem volt kedved?? Akkor állj be a sorba és tartsd a követési távolsággal együtt a csőrödet is!
Elég gyengécske poszt, valaki legalább fasisztázna, vagy cigányozna! :)
Ma 20 éves a Harmadik Köztársaság. Az első a Károlyi-féle volt, az pár hónapig tartott, a második a II. Világháború utáni, érdemben talán két évig működött, így egész szép teljesítmény a mostanitól ez a 20 év. Hogy méltóképp meg is ünnepeljük, a széles népi…..
kopaszállat 2009.10.24 09:51:48
@kapitalista: NE gyere haza (a kifejezést, hogy "haza" érted?)! Kívülállóként köszönjük az értelmes hozzászólást, shift to IMF homepage!
Az, hogy itthoni idióták írkálnak hülyeségeket, még rendben van, magyar hülyék, szeretem Őket, de te komám.............
Gondolom nem Etiópiába tántorogtál ki, így van mit tejbe aprítanod, nekünk nincs. Nincs 3. autónk hobbiból, nincs Aspenben ingatlanunk és nincs pszichológusunk, hogy a lét borzalmait fel tudjuk dolgozni (bár néha jó lenne).
Itt öregedtem meg, itt basztam el az életemet (és másét), ki a kutyafasza vagy te, hogy onnan, valahonnan oszd az észt. Tűnés!
Ne válaszolj, mert megyek pénzt keresni (szombaton!, mert nem zsidó vagyok, hanem csóresz).
Subba Trükkös kódisok 2009.10.15 07:00:00
Természetesen nem azt mondom, hogy ne adjatok pénzt a majd mindenhol megtalálható bérkoldusoknak és társaiknak, de ezeknek a huncutoknak aztán semmiképp se! Mondjuk nem valószínű, hogy találkoznátok velük, tekintve, hogy a képek nem Magyarországon készültek. Ja, a délinél a…..
kopaszállat 2009.10.15 14:14:27
@hrcs_123: itt a pont komám! A mai nap igazsága.
Nem tudom, mennyire szól D mentségére az, hogy elismerte, hogy hibázott, amikor nem vette észre a nagy kerek piros táblát fehér vonallal a közepén, mert ahogy az írásából kivettem, a szemből jövő elengedése után ő folytatni szándékozott volna az útját az illegális irányba.…..
kopaszállat 2009.10.15 12:21:01
@s_timcsi: timcsike, ne csak a türelmet hiányoljad! Sajnos a tefélék azért igényelnek türelmet, segítséget, mert a gyorstalpaló jogsiszerző tanfolyamon csak rettegtetek, az oktató csak udvarolt, az idő meg egyszer csak elfogyott.