Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogen

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid, de eseménydús eddigi életem jelentős részét munkavédelmi oktatáson töltöttem. Tudom, hogy bizonyos anyagok tűzveszélyesek, meg hogy forgó fogaskerékbe fitymát helyezni fájdalmas tevékenység. Mégis, vannak pillanatok, amikor az egységsugarú user nem gondolkodik, csak…..
hogen 2010.08.21 06:43:08
S6 / 6.400 cm3 / 280 PS / 1.100 Nm / Vmax: 120 km/h / kerék méret: 455/70 R24 (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Dolgozószobám mélyén írogattam, három kávé után is félálomban, amikor Dzsabba barátom becsengetett: tudom-e, hogy mindjárt elviszi akáclombos-fatornyos kis falunkat, Bogácsot a víz. Leballagtunk a kert végébe: hát, színültig tele a meder, az iszapos ár fadarabokat, üres…..
autózz! Bunkóbb-e a BMW-s? 2008.08.09 07:41:00
Tamás egészen frusztrálttá vált a posztjaink olvasása közben, mert folyton mindenki a BMW-seket bántja, miközben az Audisokat ugyanúgy cseszteti a nép, de ennél is érdekesebb, hogy pont a suzukit hozza fel ellenpéldaként, mikor a suzukisokat gyakrabban éri inzultus a sok…..
Motoros mutatványozni próbál. Igen rosszul. ..
hogen 2010.03.13 06:24:12
Nem elég az NKH-nak a maga baja, konkrétan a friss korrupciós botrány, most a mopedautósok is támadásba lendültek – persze nem először. MOPEDAUTÓK és SEGÉD-MOTORKERÉKPÁROK Magyarországi Érdekvédelmi Egyesülete 5200 Törökszentmiklós, Bethlen G. út 4. Tel: 30/9982-725…..
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
Van, aki - nyilvánvalóan környezetvédelmi okokból - nem szeret fékezni, Dinyus autójába is egy ilyen autós szállt bele majdnem, mert ő úgy gondolta, hogy nem volt az a piros még olyan piros és mindketten átfértek volna lendületből. Mondom én, hogy veszélyes dolog megállni csak…..
Látják? Valamikor egészen izgalmas dolgok történtek a magyar futballpályákon – a műsor nem az volt, hogy a lelátón sportszeretet címszóval egymásnak esnek az emberszabásúak. A robbanást nem a nézők okozták, tűz csak a kipufogók végén bújt ki néha, a hangorkánt az…..
Monty blogja FILM: A 9. század 2009.01.15 07:22:00
„Soha senki nem győzte le az afgánokat. Soha senki.” A Szovjetunió 1979-ben vonult be Afganisztánba, és a következő bő kilenc évben ki is vette a részét az itt folyó polgárháborúból. Az ide vezényelt 620 ezer katonából több mint 15 ezer veszítette életét. A 345. légideszant-ezred filmben szereplő 9.…..
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Bőrös srácok 2009.10.12 16:31:09
Nem nehéz kitalálni, hogy ez a fotó nem ma készült. Bizony, 180 fokot fordult a világ, a múlt héten csütörtökön még így jött a brancs fele ebédelni a Házisárkányba. A háttérben Randy Csikós Mamola legfrissebb szerzeményén a Honda Super Cub-on, az előtérben a Safety First…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
Persze nem volt egyszerű bejutni, ellenőrizték, tényleg újságírók vagyunk-e. Az ajtónálló lány kedvesen mosolygott közben, de nem viccelt. Aztán bemehettünk. Nem mondhatnám, hogy tömegnyomor volt bent. Egy-két öltönyös, egy kedves hostess, egy asztal. Meg két autó. Az egyik…..
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..
Autófília Meglepődtünk mi IZS! 2009.08.23 16:00:00
Katicska küldött a titkos szerkesztőségi levlistára egy képet, amit néhány órával korábban fotózott. Egy motor látható rajta, fogalmunk sincs, hogy milyen. Úgy tűnt, hogy IZS. Lowtyóval legalábbis erre a következtetésre jutottunk a tank alapján, közelebbit nem sikerült…..
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
Az nem derült ki számomra MZs sztorijából, hogy a balesetett szenvedett kerékpárosnak lett-e komolyabb baja, vagy egyáltalán túlélte-e a nem vágyott kalandot. Az viszont szomorú, hogy tényleg van ilyen, amit leírt nekünk, pár éve BKV buszon ülve láttam egy kikerülést, aminek…..
hogen 2009.08.12 09:53:52
Itéletet mondani megint sokkal könnyebb, mint belegondolni a dologba, ne adja Isten beleképzelni magunk az áldozat helyébe.
Könnyen lehet, hogy a két szaki a tükrökkel volt elfoglalva és nem vették észre a repülő kétkerékzsokét, DE: mi van a többiekkel?
Egy valós sztori, munkatársam párjával esett meg: a hölgy rossz vonatra szállt az egyik fővárosi pályaudvaron. Pánikba esett, kiugrott a már mozgó vonatból, a sínek közt összetörte magát, de járóképes maradt. Végigcaplatott véresen, koszosan a sínek közt (az esés előtt elegánsan volt öltözve, hivatalos okból utazott), a kutya meg nem kérdezte tőle, mit segíthet (még a Zrt. nagyonfelkészült-nagyonsegítőkész munkatársai sem!), a taxis meg egyszerűen kivágta a kocsijából, hogy ilyen koszosan ő oda be ne tegye a hátsóját...
Meglehet a véleményünk a dologról, DE:
mint említettem, senki sem ment oda hozzá, hogy: -Kisasszony, mi történt, mit segíthetek?
Emlékszünk még a labanc autópályán buszbalesetet szenvedett fociszurkolókra? Mindenki el volt ájulva, hogy így nem álltak meg - meg úgy nem segítettek, de belegondolt valaki abba, hogy itthon is ez megy, csak észre sem vesszük, hiszen természetes?
Nem hinném.
Helyette elmerülünk a politikában, mint örök fikáznivalóban, meg -amúgy magyarosan- az "én tudom ki a hülye, mert biztosan nem én vagyok az, hisz ki tudom magyarázni" - felfogásban.
És ezért (is) tartunk ott, ahol tartunk...
Ekecs és Nyárasd között adta meg magát a lánc Másfél hete az égig magasztaltam Vérfagyasztó Tádét, az öreg Jawámat. Imádom a trotty csehszlovákot, pedig volt, hogy cserbenhagyott: előbb az elektromos rendszerében veszett el négy-öt-hat volt, aztán a rozsdás tank okozott…..
A most következő rövid történettel kapcsolatban (amelyet Zig Zagtól kaptam percekkel ezelőtt) számos találgatás és elmélet született: van, akik szerint városi legenda, s vannak, akik leteszik a nagyesküt, hogy valóban megtörtént, méghozzá valamikor az évezred elején. Mivel…..