Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MJ01

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem várt magabiztos győzelemmel hozta le a bukarestiek elleni hazai mérkőzését a hat EBEL-essel megerősített Fehérvár. A lejátszók kitettek magukért, Fodor Szabolcs 3, Vaszjunyin Artyom 2 gólt lőtt, míg Nagy Gergő 4 gólpasszt adott. A hiányzó két találat Tóth Adrián érdeme.…..
MJ01 2010.10.20 12:00:15
@Tillasz:
"Értő kollegák véleményére azonban kíváncsi vagyok. Szabályos-e a palánkra szorítani a mozogni kivánó játékost - akár 4-5 mp-ig is - úgy, hogy a korong a közelben sincs? "

Természetesen nem.
A Vienna Capitals szlovén válogatott csatára az EBEL első fordulójában az Olimpija Ljubljanában játszó honfitársa, Damjan Dervaric ellen a 46. percben (a tovább utáni videón 2:10-nél látható az eset) olyan szabálytalan ütközést mutatott be, amely egyértelműen fejre és nyakra…..
MJ01 2010.09.16 18:53:58
@Rex: Legyél te a helyében és meglátod mennyire vészes.
@rezsi777: A játékvezető hibázott. Nem lepődnék meg ha ez az eset benne lenne valamelyik oktató dvd-ben.
Két óriási különbségű győzelem és egy meglepetés született a Mol Liga második fordulójában, amely sajnos hiányosra sikerült. Az elmaradt Steaua-Ferencváros mérkőzésnek biztosan hosszú lesz még az utóélete, és az előzmények ismeretében bízvást állíthatjuk, hogy megint…..
A Ferencvároshoz érkezik a 30 éves David Vychodil. A korábban Dunaújvárosban két szezonban is felbukkant hátvéd az előző idényt az osztrák negyedosztályban töltötte. Ő lesz az FTC hetedik légiósa, közülük Linus Schellin munka mellett vállalta a játékot, továbbá…..
A Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata elégedett a próbajátékosokkal, így a két dunaújvárosi védő, Erdélyi Tamás és Varga Arnold, valamint a Németországból hazatérő csatár, Pilcsik Tamás is Székesfehérváron folytatja pályafutását. Az EBEL-keretből a farmba áthelyezett Flinta…..
MJ01 2010.08.21 16:22:37
@brunya: Ez így elég érdekes.
A szokásosnál lassabban érkeznek a következő szezonra vonatkozó hírek a csapatoktól. Ennek oka lehet, hogy nem dőlt még el, milyen ligában, hány csapattal zajlik majd a bajnokság. Remélhetőleg a csütörtöki rendkívüli elnökségi ülés után több információ lesz erről,…..
MJ01 2010.06.30 21:07:42
@Tillasz: Tavaly nagyon sokszor voltam Kaposváron. Hullámos és nagyon kemény a jég.
Szerintem egyes játékosok szerint azért ott a legjobb a jég, mert sok gólt lőttek a Kaposvár elleni meccseken. :)
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
MJ01 2010.03.30 21:04:04
@Gaudi: Egyetértek veled. Valószínű azért, mert én sem átlagos vagyok.
@ob4:
"A tehetség 1% a többi szorgalom, ezt nem én mondom."
Az átlagosokat kábítják ezzel a szöveggel.
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredett két magyar jégkorongozó ügyében – tudósít az MTI. A hírügynökség szerint csütörtökön kiderült, a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton. A magyar…..
MJ01 2010.03.18 18:48:11
@pokerface: Az asztma gyógyszerek közül csak a szalbutamol tartalmúak kerültek le a listáról, a többi ugyanúgy rajta van. Amiből eddig is olyan magas volt a határérték, hogy nincs az a sportoló aki annyit tudott volna belélegezni belőle minden komolyabb probléma nélkül.
Azért vagyok képben az asztma gyógyszereket illetően, mert pont most kell beadnom hogy miket szedek.
Ebben az idényben elszaporodtak az alattomos és brutális fejre irányuló ütések és ütközések az NHL-ben. Ősz óta több mint 40 játékos sérült meg ilyen módon, akik összességében több mint egy naptári évnyi időt töltöttek a felépüléssel. A csapatok menedzserei háromnapos…..
Eseménydús mérkőzésen győzött a Dab.Docler a Ferencváros ellen idegenben. A hétfőn Dunaújvárosban megsérült Jánosi Csaba nélkül kiálló zöld-fehérek ma sem adták olcsón a bőrüket. A gyors vendéggólra hamar érkezett válasz, és aztán több, mint fél óráig nem is…..
MJ01 2010.02.24 22:13:47
Hatalmas meccsen győzte le az orosz válogatott a kőkemény cseheket, megszerezve a B csoport első helyét a vancouveri olimpián. Jevgenyij Malkin két gólt lőtt, az egyiket pillanatokkal azután, hogy a végül kétasszisztos Alekszandr Ovecskin a pálya közepén leütközte Jaromir Jagrt. A…..
MJ01 2010.02.24 13:16:04
@tolsztoj: A lassítás alapján 2+10 -et ért volna.
Peterdi Imre az utóbbi időben keveset játszott a Fehérvárban az EBEL-ben, nem meglepő, hogy váltott. Nagyon úgy tűnik, Berta Ákos augusztus óta húzodó átigazolási ügyének végére is pont került. Ennaffati Omar és három erősnek tűnő idegenlégiós után tehát két…..
MJ01 2010.02.01 21:56:19
@PUFI: "Csak azt nemértem, hogy a Lali mit bóklászott ott még a végén, mikor az 52. percben kapott egy 10 perces fegyelmit, hhogy nem irányították be az öltözőbe?"

Mert ha döntetlen lett volna az állás 60 perc után akkor még lejárhatott volna a kiállítása a hosszabbításban.
102 perc kiállítás és hat gól született ma este Miskolcon az OB I. középszakaszának első mérkőzésén. Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy ez lesz a vége. Az első harmadban egy miskolci és három ferencvárosi kiállítást láthatott a közönség, de gólt egyet sem. A…..
MJ01 2010.01.22 23:33:08
@moszkvicssluszkulcs: Rá tudnak játszani, ne aggódj. Nekem is kihúzzák a lábam simán esek olyat, hogy talán még le is pontozzák. :)
A serdülőknél a MAC nagyon elkapta a magabiztosan listavezető Bp. Sztárok SE-t, a kölyök korosztályban a jól hajrázó Kercsó-csapat gálázva nyerte az alapszakaszt, és bekezdett a rájátszásban is, itt a káposztásmegyeriek bajban vannak. Serdülők. Akik eddig úgy hitték, csak…..
A Vasas Bp. Stars keddi győzelmével bebiztosította helyét a Mol Liga jövő hét végi négyes döntőjében. Eldőlt az is, hogy a Dab.Docler és az UTE külön ágon versenyez az elődöntőben. Az OB I.-ben azonban még szinte bármi előfordulhat, a bónuszpontokért folytatott verseny…..
MJ01 2010.01.13 21:06:49
@kerusz: Nem ugyanaz. Pécsben-Pécsen...
Hát ennek a címnek első ránézésre nem sok értelme van, mindjárt meglátjuk, van-e másodikra. A január 9-ei 1-4-es Toronto–Pittsburghön az orosz Goncsar hatalmas lövést eresztett meg, amely annak rendje és módja szerint Gustavsson kapujába vágódott, de olyan gyorsan kijött…..
MJ01 2010.01.13 01:34:14
@malibuhc: Most látom, elég értelmetlen (ellentmondó), amit írtam. Egy kérdőjel kellett volna a végére. Csak szemléltetni akartam, hogy miért maradt érvényben a kiállítás.
MJ01 2010.01.13 13:16:39
@advocatusdiaboli: Természetesen. De most másról van szó, ugyanaz a csapat lőtte a gólt és kapott kiállítást.
Pár napja felkerült egy videó a híres megosztóra, amelyben az elmúlt tíz év legnagyobb NHL-jeleneteit szedték össze. Természetesen szubjektív ez is, mind minden ilyen, de nekünk tetszik. Úgyhogy ezzel kívánunk boldog új évet minden kedves olvasónknak. Köszönünk mindent, főleg…..
A célunkat nem adtuk fel, egy hatos széria első mérkőzésén vagyunk túl, ha tudjuk hozni a szezon elején kitűzött célokat, továbbra is bízhatunk a playoffban, nyilatkozta Énekes Lajos a grazi vereség után. A Sapa Fehérvár AV19 edzője szerint szerencsénk sem volt, de ha az elején…..
MJ01 2009.12.31 23:12:27
@ekanai:
De csak pont olyan hangosan, hogy még tudjunk a lelátón beszélgetni. :)
Jól fogynak a jegyek a december 27-ei Ferencváros–Újpest mérkőzésre, tájékoztatta blogunkat Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára. Elővételben eddig több mint kétezer jegyet adtak el, így az már biztos, hogy bajnoki nézőcsúcs születik vasárnap. Ne feledjék, még holnap is…..
Jégkorong Fehérvár–Vienna 4-2 2009.12.22 23:26:00
Kétszer vezetett az örök mumus Vienna Capitals a Sapa Fehévár AV19 otthonában, mégis a magyar bajnok diadalmaskodott. Góljainkat sorrendben Sofron, Ackeström, Sofron és Vas Márton szerezték, utóbbi az üres kaput vette be két másodperccel a vége előtt, 4-2. Ladányi két gólpasszt…..
MJ01 2009.12.23 16:35:24
@miki78: Szerintem olyan szerencsés helyzetben van Fehérvár, hogy a választások nem befolyásolják a jégkorong támogatottságát. Maximum több pénz lesz mint eddig. :)
Nemcsak a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon született meglepetés, hanem a két divízió 1-es csoportban is. Ezek után J. P. MacCallum feljutásra pályázó csapata nem kaphatott könnyen legyőzhető ellenfelet a 2010 decemberében esedékes újabb vb-re. A divízió 1 A…..
A Winter Classic helyszíne, a Kisstadion a magyar jégkorong emblematikus tere. Kevesen gondolják, de a több mint 14 000 nézőt befogadó létesítmény még ma is Európa 15 legnagyobb jégkorongarénája közé tartozik. 1959-ben kezdték építeni, 1961-ben adták át, a szabadtéri…..
MJ01 2009.12.21 23:10:20
@archybald: Szerinted miért baj? ;)
A december 27-ei Winter Classic legendás helyszínét, a Kisstadiont szövegesen, fotókban és térképesen már bemutattuk, ezúttal mozgóképeken is ismertetjük. Videós stábunk bejárta a betonteknőt, korántsem a katasztrófaturizmus igényével. ..
MJ01 2009.12.21 23:08:36
@Rock me Amadeus: Én lenémítottam a hangszórókat. :) Tényleg nagyon zavaró.
Kis híján tragédia történt a svéd másodosztályú bajnokság Örebro–Bofors mérkőzésén. Az örebrói Niklas Lihagen minden előzmény nélkül összeesett a jégen az első harmadban. A játékosnak megállt a szíve, életét Wolmer Edqvist játékvezető mentette meg, aki azonnal…..