Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dXtr

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
Vicces hírünk van: a sárándi dizsit méltató tényfeltáró cikkünk kapcsán a sárándi parasztság körében ki kapára, ki kaszára, ki meg az apja faszára, akarom mondani: billentyűzethez kapott, és elárasztott minket mindazzal, ami gondolatok híján kitölti a koponyáját. A…..
A talicska kereke sokat nyikorgott mostanában, a faszunk (női kollégáink esetében értelemszerűen a pinájuk) tele volt a melóval, így szerkesztőségünk jól megérdemelt kirándulásra utazott Hajdúszoboszlóra egy kis gyógyvizezős fospakolásra. A felfrissítő wellness után, ha már…..
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
Kieran Hayes 2008.01.28. 12:13:39-------- PARANCS -------Ikt. sz. 002/2008Kapja: Elveszett AngyalTárgy: Megjelenés pót-szakítósbulinUtasítom, hogy 2008. január 31-én (csütörtök) 20.00 órakor a "Parázs" nevezetű szórakozóhelyen (Budapest, Szobi u. 4.)…..
Subba Jó étvágyat! 2008.01.25 09:22:00
Nagyvárosi szösszenetek című sorozatunk jelentkezik: a mai természetfilmes epizód a tömegközlekedési eszközökön zabáló emberszabásúak közül mutat be egy extrém példányt. Nincs is annál jobb, ha az ember bármilyen körülmény között - még akár a retek hármas metrón is…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
A csoki tényleg fontos, a többi annyira nem. Külvárosi diszkókban én is szoktam próbálkozni mogyorós milkával, meg sárgabarackos-kekszes bocival, de amit igazán szeretnek a lányok, az a fehér csoki. Hat és fél évig voltunk együtt a volt párommal, kisebb megszakításokkal.…..
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
Az atya és a fiú mellett kispadra szorult szentlélek időről-időre azért megmutatja magát, hátha valaki belezúg. Legutóbb egy CBA-ban látták, ahol a személyzet megvadult zombiként támadt a kekszét naivan vállalati bankkártyával fizető Zsoltra:A karácsonyi bevásárlás utolsó,…..
Tiger Feet - irtó kár, hogy nem árulhatom el, de ez egy pináról és buzulásról sokat énekelő magyar popsztár álneve - anyja pulcsit vett, kettőt, de ráfaragott, mert az egyiket elcsórták. A sztori megnyugtathat minden igaz magyart, hogy néha osztrákba is szar, a múzeum ugyanis még…..
Csípje meg valaki a Homárt, mert ilyen tömény hülyeséget Kádár János foszforeszkáló koponyájával hirdetett kommunista panoptikumban se lehetne látni. A BKV a hét elején hirdette meg csendben háromdimenziós környezetvédő akcióját, ami abból állt, hogy 7 metrómegállóban…..
dXtr 2007.12.07 11:47:04
A Homár és az Index is lemaradt a Csokoládé Szalon elnevezésű rendezvényről, amit 11000 négyzetméterre hirdettek, György szerint viszont az "expó" területe közelebb volt a 100-hoz: Szeretném megosztani Önökkel a VAM Design Centerben megrendezett "Csokoládé…..
dXtr 2007.12.04 14:31:33
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
Azt hiszem, Melinda csak örülhet, hogy az e-mailt író fiúnak volt egy delete billentyű az agyában, és remélhetőleg tényleg az életben soha nem keresték egymást (itt: kommunikációs csatornák meg nem nyitása) Mi az, hogy "betartani szíveskedj" meg ez az egész…..
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
Kicsit megkésve küldte el történetét Mrs Goofy, de örökérvényű is lehet, amennyiben a szétszakadt talpú sportcipő tényleg elveszti garanciáját, ha nem azonnal viszik vissza cserére: Azzal kezdődött, hogy tavaly ősszel vettünk a férjemnek a WestEndben lévő Jákói Sport…..
Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne.…..
A Homár maga a jóindulat és a megértés, de Lajos történetéből úgy tűnik, mintha a debreceni Békés-TEL Kft. addig nem szeretné kicserélni a hozzájuk hibás kijelzővel javításra kétszer beadott, majd ugyanolyan hibásan visszaadott laptopot, amíg le nem jár annak garanciája. A…..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..