Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanyag anyag

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai elnök még 2012-ben írta ezt ki a Twitterre: I never fall for scams. I am the only person who immediately walked out of my ‘Ali G’ interview — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 30, 2012 Ami szép és jó, de nem igaz. Mert ugye itt fent az áll, hogy Nem dőlök be az…..
Továbbra is a 70. évvel ezelőtti események felidézéseképpen kitérnék egy ritkán emlegetett – vagy inkább agyonhallgatott – ütközetre, melyre immár német földön került sor, egy hatalmas rengetegben, a hürtgeni erdőben, és amely állítólag az amerikai hadsereg leghosszabb – és jó eséllyel egyik…..
    Metro. Nálunk ugye fogalom, évek óta, nincs híradó, amikor ne szerepelne... és ugye nem mindig a legjobb történésekkel. Mi csak egy halvány javallatot küldenék az illetékesek felé, hogy nagyon szívesen utazánk a lent látható, koppenhágai módon. Zene…..
hogyvolt Éden hotel - 2x20 2012.04.06 06:00:00
A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz,…..
Az alábbiakban leírt eset kb. fél éve történt velem. Előre bocsátom, azóta hülye tyúknak érzem magam, és valószínűleg az is vagyok. Mentségemül szolgáljon, hogy bár általában két lábon állok a földön, a jóhiszeműségem legendás. A kedvesemmel egy wellness szállodában töltöttünk egy hétvégét. A…..
hanyag anyag 2012.04.05 17:19:28
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
hanyag anyag 2012.03.24 10:53:41
@masszazsblog: hú de frusztrált itt valaki? szerintem felesleges ilyen hangvételben írogatni. Inkább szexelj egyet, az válaszaidból úgy tűnik, már jó ideje nem volt részed egy jó szexben. de nehogy fizess érte másfél millát. és próbáljatok életszerűbb kamu sztorikat írogatni, akkor nem fog a kommentek 90%-a arról szólni, hogy mekkora gyenge kamu az egész. az ügyvédi részen kívül is az egész sztori nagyon gyengére sikerült. Ki kajál be pl. olyat egy kurvától, hogy "Egyszer azt mondta, hogy alig várta a látogatásomat, mert nagyon sokat jelentek neki, ha én nem járnék hozzá, nem bírná csinálni ezt a munkát, annyi hülyével van körülvéve és olyan megalázó helyzetekbe kerül." Ilyen nincs a való életben, hol élsz te? Na mindegy, majd a következő talán jobban sikerül.
hogyvolt Éden hotel - 2x12 2012.03.23 07:20:00
Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését…..
hanyag anyag 2012.03.23 10:10:53
hanyag anyag 2012.03.23 10:43:59
@f.fredericks: nézd meg az utolsó képet, szerintem nem Műanyag van rajta, neki sötétebb a bőre. Otthon fel van véve, majd megnézem még egyszer és megírom. Hoppá, most nézem, hogy már javította is sixx is a bejegyzést. Broki rakott köveket (ez talán még a klotyópapíros szívnél is romantikusabb).
Tisztelt cím! Mint látom a blog munkavállalói szemszögből nyújt segítséget, én azért megpróbálkoznék egy ellentétes dologgal kapcsolatban kérdést feltenni. Egy kis vendéglátóhelységet üzemeltetek, ahol mar közel 10 éve dolgozik az egyik alkalmazottam rengeteg problémával.…..
Masszőrhölgyek is olvassák a masszázsblogot, elsősorban az ő szíves okulásukra írom a következő sorokat. A masszőz a visszajáró vendégeiből él és ha ilyenek nincsenek, akkor hirdethet bárhol és bármennyit, akár fejtetőre is állhat, akkor sem fog jól menni a biznisz. Egy…..
hanyag anyag 2011.11.23 10:53:25
@rozzantkéjenc: hogy felmerült-e bennem, hogy nő írta? felmerült, ezért is írtam, hogy kamu a poszt (mint a legtöbb az ilyen blogokon. Attól persze, hogy benne van a szövegben, hogy "érzékeny pont", még lehetne férfi a posztíró). Mindenesetre kamunak is ócska a poszt és valódinak is. Én viszont dühödt nem vagyok, csak szánakozom. Ha valódi a poszt akkor azért, hogy egy férfi ennyire szerencsétlen, hogy nem elég, hogy nem tud ingyen nőt szerezni, de még pénzért is csak egy öregasszonyt egy putriban, ha meg kamu, akkor azért, hogy csak ilyen rosszul tud kamuposztot írni. Hogy miért enyhül a kisebbségi érzésed akkor, ha páran elolvasnak egy szar írást és utána azt mondják, hogy az egy szar, azt nem pontosan értem.
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam.   Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam - azt gondoltam, két kicsi gyerekkel faképnél…..
Az alábbi jogi ügy számos sebtől vérzik, a Zugügyvéd inkább elrettentő példaképp teszi ki a blogba, hogyan nem szabad beleugrani egy lakásadásvételbe. Üdv!Egy elég érdekes esetben szeretnék tanácsot kérni. Elég szövevényes ügy, de megpróbálom érthetően…..
Elhagyni Budapestet Szomszédok No2 2009.12.01 17:30:00
Amikor megtudtuk, hogy mögöttünk egy orvos házaspár lakik, megnyugodunk, na, velük biztos nem lesz semmi bajunk, orvosok tehát művelt, tanult emberek, tehát az együttélés szabályait biztosan tiszteletben tartják.Hát persze…Az első vizuális kapcsolat apropója az volt, hogy az…..
Abszurd története van Pacsker szerint a Budapestet Dunakeszitől elválasztó zöldsávon található lápnak, amelynek felét az M0-ás korábbi építkezése során elpusztították és most a maradékot szándékoznak tönkretenni a szomszédos hipermarket parkolójának bővítése miatt.…..