Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nezumi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Aki elmúlt 30 éves, alighanem még emlékszik a szocializmus végnapjaira, a mai szemmel sekélyes választékra, a hiánycikkekre, a csak télen kapható banánra és még sorolhatnánk. Pedig Magyarországon még istenes volt a helyzet mondjuk a Szovjetunióhoz képest, melynek egyes részein…..
Nezumi 2013.01.03 20:57:29
@Kívül tágasabb:

talán letörne a kezed, ha megjelölnéd a forrásodat nyominger?

ezt Palibának se néztem el annak idején :)

www.dailymail.co.uk/news/article-2255693/Last-pictures-life-iron-curtain-collapse-USSR.html
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
Múlt pénteken ejtette ki Caramel a Fekete Vonat egykori énekesnőjét a The Voice-ból, de a rajongók azóta sem tudják neki megbocsátani és közösségi oldalán próbálnak rá nyomást gyakorolni, hogy gondolja meg magát. De vannak, akik ennél is tovább mennek, és a romák…..
Pillanatok alatt eltűnik egy lábas forró víz a farkasordító orosz hidegben. Az interneten terjedő videón végigkövethetjük, amint a panelház emeletéről kizuhanó folyadék még a levegőben kicsapódik és köddé válik. Az orosz telekről már számos legenda született.…..
Nezumi 2012.12.19 11:19:42
@Llychllyn:

nem hiszek neked :) bizonyítsd.
Ha a fejlődést nem is tudja visszatartani az észak-koreai rezsim, még mindig felügyelet alatt tarthatja. Az elszigetelt országban közel egymillió mobiltelefont figyelnek és a teljes belső internetet ellenőrzés alatt tartják. Észak-Koreában minden tévét és rádiót úgy…..
Nem kell ahhoz nagy tudomány, hogy az ember lássa, egy igazi zenebuzi mindig talál valami jó okot, ami miatt belerúghat egy nagyot az MTV-be. A klasszikus időszakban azért, mert a zenecsatorna szerintük egy csomó fontos előadót kirekesztett, nem közvetített értéket, és csak azt…..
"Bámulatra méltó hatása van a szemérmetlen és kitartó hazudozásnak" (Thomas Jefferson) A Fidesz legnagyobb hibája hogy teljesen és tökéletesen idiótának nézi a választókat. Még konkrétabban: agyhalott zombiknak. Ülnek a HírTv előtt, (A Fidesz így képzeli) nyitva a szájuk,…..
Nezumi 2012.07.14 12:57:07
@Sissi1976:

ne haragítsál már fel ember.
Gyurcsány soha nem mondott le, a vizitdíjat meg a nép szavazta le.
Mivel Gyurcsi Öszöd után sem volt hajlandó a habos bársonyszékből távozni, jött a 2006-os balhé amit erővel feloszlattak és maradt a helyén. Többek közt erre volt a válaszreakció a fidesz 2/3-ra szavazása és hogy kifejezzék az emberek a nemtetszésüket a ballib kormány iránt.
Na, hogy erre jön egy elmebeteg és lerombolja ami még megmaradt az országból..ki gondolt?
A KÉK jóvoltából, a "Betonretró - Betonjövő" programsorozat részeként 2012 május 5-én megnézhettük a Kálvin téri metróállomást. Ami alapból nem lenne nagy kunszt, tíz- és tízezrek járnak oda nap mint nap. De ez most a 4-es metró Kálvin tér állomása volt.…..
Az építészet fejlettségének hála, a formatervezett szigetek építése mára szinte határtalan. Nem véletlen, hogy sorra emelkednek ki a Perzsa-öböl langymeleg vizében; az öböl menti gazdag…..
Tömegközlekedni szívás, de nem csak nálunk. Tokióban csúcsidőben metrózni például egyáltalán nem kellemes, ha valaki még nem próbálta, könnyen tájékozódhat videóklipekből, de az okoscsatornák is alaposan feldolgozták már ezt az életérzést. Michael Wolf Tokyo Compression…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
Nezumi 2011.10.18 14:22:51
@orient:
mostmár kifúrja az oldalam milyen nemzetiségű lehet a feleséged :) áruld el...
Natsumi Hayashi japán fotóművésznő Tokióban él két macskájával. Hobbija, hogy olyan portrékat készít saját magáról, amelyeken a földtől elrugaszkodva, könnyedén lebeg az amúgy egyszerű és kevésbé izgalmas élethelyzetekben. Az önmagát és projektjét Yowayowa-nak (magyarul…..
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..
A néhány napja már írtam, a BBC által készített legújabb dokumentumfilm-sorozatról a Human Planet-ről. Íme egy érdekes videó a sorozatból! Köszönet agyviharnak a linket! Képforrás: www.matteobertolino.com A Maliban élő dogon törzs tagjai számára a Bamba városa…..
A Forbes magazin idén is listát készített a tíz legjobban kereső rapperről, a 2009 júniusa és 2010 júniusa között beérkező különböző jövedelmeik (ruhamárka, turné, reklámszereplések, produceri munka, albumeladás stb.) alapján.A lista:1. Jay-Z 63 millió dollár2. Diddy (Puff…..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..
Sakkā Nippon Daihyō Japán módi 2010.05.29 18:00:00
Egy kis galéria az angolok elleni meccs elé:  elnyomják a kis japánt?  meg van illetődve körbeveszik zavar a fejekben példaképkarikatúra -részeges?-..
Május 10.-e volt a nap, mikor Okada-sensei keretet hirdetett, "kis" "csúszással" mi is elértünk ide; Lássuk a keretet, kik fogják képviselni a felkelő Napot:  Kapusok:  1 Narazaki Seigo 21 Kawashima Eiji 23 Kawaguchi Yoshi (C)…..
Nincs is szebb, mint amikor az iroda önjelölt Casanovája elkezdi tenni a szépet a legfrissebb dolgozónak, aztán pedig jön a kötelező pofára esés. Figyeljük azért a szöveget, tanulságos! Ráadásnak van ott még azért újabb négy thai reklám, kíváncsi vagyok, kinek melyik a…..
Hello Kitty most már a karácsonyt is magának követeli!Amíg ajándék tárgy azt mondom rendben, sokan szeretik és biztosan örülnek egy újabb kittys bugyinak vagy bögrének. Amíg karácsonyfa-dísz, azt mondom, hogy én ugyan nem tenném fel, de ha valaki szereti, miért is ne? Na de hogy…..