Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
jozan 2009.08.27 22:27:51
@Hagalex: engem itthon belőttek 50 helyet 72-vel. Ennél a sebességnél akár 3 km/h-t is csalhat a traffi, így 30 lett a vége. Ennek alapján kicsi jóindulattal a rendőr csak figyelmeztet hogy figyelj oda. Nem szeretem a szlovákokat. Igazság szerint nem ismerek embert aki szeretné őket se itthon se külföldön.
jozan 2009.08.27 22:32:37
@Dr. Eher: Hahó! Béke van ember. A csatákat belföldön kellene vívni azokkal, akik a saját nemzetüket sanyargatják!
jozan 2009.08.28 07:39:08
@bopat: Valóban nem ismerek sokat, sőt egyet se. Viszont idhaza sokkal futottam össze. Erőszakos, tolakodó és bunkó volt a 80%-a. Magyarul nem akarnak tudni mikor próbálod elmagyarázni, hogy barátom ne lépj már folyton a fiam lábára. De amint le bunkó köcsögözöm, azonnal érti mit próbáltam mondani. Persze volt ellenpélda is. Lehet hogy csak nekem és a baráti körömnek nem volt szerencséje velük. Nem akarom egy kalap alá vonni mindet, ez az én személyes tapasztalatom. :(
A németek mindig is precíz és szabálykövető nemzet hírében álltak. Amikor HF náluk járt, készített egy kis videót. Egy hasonlóhoz Magyarországon valószínűleg egy évig kéne forgatni, mire összejönne ennyi hasonló anyag. Ha összejönne egyáltalán. Innen Budapestről nézve…..
A rendezvényt beharangozó plakát szerint ötszáz autót vártak a felsőtárkányi V. USA autós fesztiválra, ám ottjártunkkor, péntek délután ötvennél is kevesebb amerikai vas ácsorgott a mezőn. A helyszín, a Bükkbe ékelődő falu melletti gondozott zöldterület tágas és…..
Nem késlekedtek sokat a végleges szerződés aláírásával, miután az utolsó fellebbezéseket is elutasította a bíróság. Vélemények az azonos című hírünkről...
jozan 2009.06.14 00:57:49
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..