Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coreduo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Háború! 2015.02.09 05:54:12
„You know, you gotta stop them at the beginning. Like they should have stopped Hitler at Munich.” („Tudod, az elején kell megállítani őket. Ahogy Hitlert is meg kellett volna állítani Münchenben.”) Pete Clemenza szavai A keresztapa c. filmből – 1972   1. Háborús helyzetek: „’S isch de…..
coreduo 2015.02.09 20:35:07
@Moin Moin: Gratulálok jó leírása a jelenlegi helyzetnek és történelmileg vissza tekintve is jól szemlélteti, hogy milyen hibát követ el majd a nyugat benne mi is bár ezt mi már Orbán Putyini se..nyalásával elkövettük már megint a rossz oldalon állunk.
Az atomháborúval viszont nem értek egyet ugyanis te abból indulsz ki, hogy racionális gondolkodással döntenének, de Putyin, aki már leélte az életét egy bunkerban, biztonságban miért ne nyomhatná meg a gombot egy ember érzelmei lelki állapota bármi befolyásolja adott pillanatban ott az indító táska mellette pik pakk annyi mire az orosznép észbe kap vége az egésznek.
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
coreduo 2014.08.18 09:11:57