Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mthrfckr

0 bejegyzést írt és 419 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A realityk kitermeltek sok vadhajtást, ezek közül a melós reality az egyik legdinamikusabban fejlődő, hiszen amíg vannak szakmák, van utánpótlás is, jó szereplőválogatással nincs olyan szakma, ami nem érdekes. Ezeken a műsorokon belül helyezkedik el az Undercover Boss, a munkások között Mátyás…..
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
mthrfckr 2018.05.24 12:13:54
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
mthrfckr 2017.12.05 16:40:00
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Éjjel 2 és 5 között kiosztották az amerikai televíziós szakma legnagyobb elismerésének számító Emmy-díjakat. A szolgálólány meséjének köszönhetően a Hulu lett az első streaming szolgáltató, amelyik a legnagyobb presztízsű díjat megnyerte. Ez a sorozat adta a legjobb női főszereplőt (Elisabeth Moss),…..
Évek óta szajkózom, hogy addig, míg félórás fórt ad az RTL-nek, a TV2 esélytelen a hétköznapi nézettségi versenyben. A Tények-Tények Extra kettőse 90 perces adásfolyama eleve észbontó volt, egy hírműsornak nem szabadna félóránál hosszabbnak lennie, de mivel ez volt a hétköznapi műsorstruktúra egyik…..
Új műsort kap Ördög Nóra, aki a Séfek séfe című gasztro tehetségkutatót vezeti majd. Az információt a TV2 is megerősítette a SorozatWikinek. "Az ősszel képernyőre kerülő Séfek séfe műsorvezetője valóban Ördög Nóra lesz" – írták. A műsor eredetije a Game of Chefs, amelyben a szakácsok főznek, a…..
Az all3media International 500 órányi programra szóló disztribúciós szerződést között a régióban, amiből számunkra a következő dolgok érdekesek: A TV2 megvett 63 epizódot (öt évadot) Gordon Ramsay The F Word című műsorának brit kiadásából. Főzős-beszélgetős-celebes műsor, a címben az F a Foodot…..
mthrfckr 2017.06.08 07:43:58
Nem szívesen megyünk bele az ilyesmibe, de ez ez azért elég sokat elmond arról, mennyire vállalhatatlan mélységekbe süllyedt a Tények és mindenki, aki az arcát adja ahhoz, ami ott folyik: Tatár Csilla, Gönczi Gábor exfelesége, maga is egykori TV2-s (jelenleg az akol másik felében, az MTVA-felirat…..
Tények, mi? Ja...
mthrfckr 2017.04.20 07:13:23
botka is elég népszerű lett, mióta a komenisták miniszterelnöknek jelölték:
tenyek.hu/search?keyword=botka

szijjártó viszont meglepő módon viszonylag kevés találatot kap, pedig minden nap szerepeltetik :D
tenyek.hu/search?keyword=szijj%C3%A1rt%C3%B3
A Bors írja, hogy annak ellenére, hogy alig egy hónapja újították meg a TV2 reggeli viccműsorát, a Mokkát, a csatorna annyira elégedetlen az új műsorvezetőivel, hogy két embert nem is lehet látni már az adásban. A hírek szerint ez a két ember Serfőző Kriszta és Szabó Dóra, utóbbi ráadásul a…..
mthrfckr 2017.04.03 20:51:42
@Mogyoró007: nem az én táblázatom, erre veri magát dirk gerkens. :D

valamihez csak mérnünk kell a mokka nézettségét, nem? na, akkor a "legszarabb" nézettség a nem létező 18-59-es korcsoportban 158581 volt, tehát ennél is kevesebben nézik a mokkát, ha nem került fel a 30-as toplistára.
mthrfckr 2017.04.04 08:02:36
@Mogyoró007: ó, ha ez reklámbevétel szempontjából ilyen egyszerű lenne! lehet, hogy a mokka "veri" ebben az idősávban a konkurenciát, de ne gondoljunk itt óriási számokra. rtl klubon a jó reggelt skacokkal versenyez meg aztán a tegnapi híradóval és fókusszal.
nézzük meg a számokat, mikor elindul az rtl klub reggeli szarsága. :D

egyébként nem tudom, láttál-e már mokkát? fél óránként hírek?! na, az mindig odabasz, 2,5 perc tömény breaking news, abból aztán lehet tájékozódni. :D
mthrfckr 2017.04.04 11:45:20
@Mogyoró007: fú, az átlagolás kicsit necces, ha a nézettségi adatokat próbáljuk értelmezni. 1040 háztartásban van ilyen faszság, amivel figyelik a tévézési szokásokat. na, most arra elég kicsi az esély, még az 1040-ből is, hogy pont úgy kapcsolgassanak, ahogy te.
én még garanciát sem látok arra, hogy ezt a fostalicska rendszert az áldozatok az előírásoknak megfelelően használják. én konkrétan megbolondulnék tőle, de havi 200ezerért berakhatnák a nappaliba. :D
adattar.nmhh.hu/agb/toplista

az viszont mondjuk érdekelne, hogy a t-home-upc-digi nézettségi adatai mit mutatnának. lehet, hogy az egész reklámpiac bedőlne. :D
A bértárgyalások ugyan még zajlanak Melissa Rauch (Bernadette) és Mayim Bialik (Amy) ügynökeivel, de a főszereplőkkel sikerült megegyezni, így lesz 11. és 12. The Big Bang Theory-évad is. Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg és Kunal Nayyar 900 000 és 1 200 000 dollár között…..
Úgy tűnik, reggeli posztunk, és maga az a tény, hogy Sváby András műsora az atv-n megverte a TV2 aktuális műsorát, annyira felbőszítette Dirk Gerkenst, hogy Sváby András nyilvános Facebook-oldalán, a posztunk megosztása alatti kommentekben kezdett el emberkedni. Ez persze egy vezérigazgatótól már…..
Az Egymás szemében nem volt a kedvenc műsorunk a TV2 kínálatából, de ami a nagyobb baj, mármint a csatorna számára, hogy a nézők sem szerették, így hiába terveztek eredetileg hét epizódot belőle, csak a leforgatott öt kerül adásba, azaz utoljára március 27-én lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a…..
Nincsen azzal semmi baj, ha egy miniszterelnök gyerekeket fogad az irodájában, sőt, nyilván nekik tök nagy élmény, Orbán tovább nyomhatja a jóságos és szigorú atyai képet magáról, lesz mit posztolni az államfői Facebookra, win-win, sőt, win-win-win. Az igazán furcsa az, ahogy végighullámzott ez az…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
A SorozatWiki vette észre, hogy ezen a háten már nem lesz Detektív BT a TV2-n, mert hát a kutya sem kíváncsi rá, meg szar is. na. Amikor Dirk Gerkensszel, a TV2 vezérével interjúztam, ezt mondta a sorozatról: Említette a Detektív Bt.-t mint új műsort. Ennek mi értelme van? Pont…..
Vajon meddig gondolják még jó poénnak a médiában, hogy Pataky Attilát kérdezzék az űrkutatás legújabb eredményeiről? A jelek szerint még jó sokáig: az Edda-énekesnek nyilvánvalóan odaát maradt az agya, és a bornírt összeesküvés-elméletei mindig szórakoztatóak ahhoz, hogy megszólaltassák, amikor a…..
Magyarország idézőjelesen legjobb hírműsora, a Juhász Péter/hajléktalan/Spéder/stb-bashning miatt (is) meglehetősen ironikus című Tények újabb megújuláson van túl, a cél a világszínvonal volt, az eredmény egy bazinagy asztal, egy ívelt ledfal és néha felálló műsorvezetők lettek. Nagyjából ennyit…..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..