Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kontár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magunk se gondoltuk volna, hogy kvázi-költészeti posztunk hatására ennyi kiváló ötsoros születik - gondolva itt a lelkesen termelő Csöncsön, Pig_Bodine, montipájton, Vul-Kahn és persze a többiek munkásságára -, így hát újra teret engedünk uborkasalátán megfáradt…..
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
kontár 2009.05.08 15:47:27
@jazs: a második elmélet valószínűsége nagyobb mint az elsőé
Ahogyan arra Sleeping Dancer nevű kedves bloggertársam is emlékeztetett, ezen a napon "ünnepeljük" Radnóti Miklós századik születésnapját.Nagyon régen volt már az az idő, amikor Radnótit jó vagy "nagy" költőnek tartottam; tudatomból szép fokozatosan kitúrták…..