Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namkuzu

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy nem szereti a számokat. Nem használja, nem dolgozik vele, igazából egyik száma sem jön be, ez már számtalanszor bebizonyosodott. Gyuri beláthatta, hogy ez így nem állapot, ez így nem mehet tovább, mivel úgy döntött a kormány, hogy létrehozza a Nemzeti Stratégiai és…..
hogyvolt VV5 - 1X46 2011.10.29 18:00:00
A világ legjobb rakott krumplija után – természetesen én, ki más - csak pupillareflexre vagyok képes, hogy posztot sikerül-e írnom, rövidesen kiderül. A többi inszomniásnak szeretettel üzenem, ma óraállítás, számunkra örömünnep, egy órával többet nem alszunk ma. Dya…..
Új MÁV blog A bunkó bringások 2011.10.07 18:59:00
Nem irigylem Pretoryant, aki biciklijével utazott haza a MÁV segítségével. A baj ott kezdődött, hogy kimaradt a vonat, így mindenki csak a következővel tudott hazautazni, mely csak egyetlen Flirt-ből állt. Sajnos a dühös utasok a Flirtben velük együtt szorongó három…..
namkuzu 2011.10.09 22:29:54
@Benbe: összekevered a saját kényelmedet mások kényelmével, meg sztem tekerni se tucc
A minap lőttük a MOM Parkban az alábbi kis finomságot. Táskát 89.800 forintért, a császár új ruháját pedig potom 307.400 forintért tehetjük magunkévá. Persze levonna a dolog értékéből, ha addig vártunk volna, míg a kirakatrendező pont leveszi a ruhát a babáról és sunyiban…..
  Az ügyészség kihallgatta Gyurcsány Ferencet. Forog tehát az elszámoltatás vaskereke, sőt elérte a XXI. század Nagy Imréjét is, most már csak azt kellene tudni, hogy ennek a politikai lépéssorozatnak mi az értelme, a logikája, lesz-e politikai vagy akár gazdasági haszna a…..
Úgy látszik, sok embernek fogalma sincsen arról, hogy kétkerekű járművével felhajthat-e autópályára vagy autóútra. Egyes (többnyire Európán kívüli) országokban megszokott, hogy ilyen helyeken is lehet számítani lovasszekér, kismotor, bicikli, gyalogos felbukkanására, de…..
hogyvolt VV5 - 1x19 2011.10.01 18:00:00
Én nem reménykedem abban, mint a mi csillogós Bazsánk, hogy mindenki hozzábújt a kedveséhez és kényelmesen elhelyezkedett, inkább töltöm mindenkinek svepszt – nem, nem tudok lejönni róla – és eszem ágában sincs főnökösködni, úgyhogy mindenki fogja be a száját!…..
namkuzu 2011.10.02 13:54:05
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
namkuzu 2011.09.24 18:04:48
@Agent Cooper: Szar lehet ennyivel mindenki felett állni, őszintén sajnállak
Varánusz Még adót, még! 2011.09.24 04:02:24
Tovább folytatódik a kormány gazdaságpolitikai gegparádéja. A Nemzeti Mazochizmus Rendszere hű kárdereinek köszönhetően épül tovább, pedig ami ebből következik annál csak egy kínosabb dolgot ismerek: azt, mikor Clinton bevallotta a népnek, hogy bőrtrombitán fújatta Maúnika…..
namkuzu 2011.09.24 07:42:16
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
Két internetes hírportál - az Index és az Origo - fotósait kitiltotta az Országgyűlés elnöke az Országházból arra hivatkozva, hogy az Országgyűlés szabályzatában foglaltakat megsértve készítettek fotót a miniszterelnök szeptember 12-ei beszédének vázlatáról. A…..
Subba Nemzeti Vágta 2011.09.20 14:00:00
Igen, az a bele (csak erős idegzetűeknek). Ez pedig pörög a Facebookon pár napja, itt több kép is van:Ő az egyik ló aki meghalt az idei vágta giccsparádén. Nekirohant a palánknak ami a képen is szerepel és szó szerint kibelezte!!! Valaki azt mondja, hogy egy kaput akart…..
namkuzu 2011.09.20 16:37:02
Meghatódottságtól, könnyes szemeim árnyékában megbúvó szeretettel kívánok minden olvasónak, nyugodt, békés és áldott Őszöd napot! Ezen a napon 5 éve este 5 óra árnyékában érkezet meg a futárok által, az öszödi beszéd hangaanyagai minden szerkesztőségbe, innentől…..
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
Mióta ember az ember, és magyar a magyar, legnagyobb, és világszerte elismert értékünk a munkánk. Minden szinten képesek vagyunk jól végezni a dolgunkat, így bármit elő tudunk állítani, véghez tudunk vinni kétkezi, vagy szellemi munkánkkal.Ennek gyümölcseihez hozzá is tudunk…..
 Mutatnánk az objektumot, mely Óbudán található. (Köszönjük K. G. barátunknak a témát és a képet.) Ez egy automata, amely vizet ad. Becsületkasszás alapon működik. Tehát ingyen is juthatsz vízhez. Ha befizetsz, a Csodalámpa Alapítványnak megy a pénz. Ők életet is…..
hogyvolt Aranypart - 1x05 2011.08.30 06:29:00
Egy hét telt el azóta, hogy Beki felrángatta Pörkölt nevű nyulát a siófoki villának csúfolt kalyiba tetejére vezető lépcsőn, Pókmajom meg ugyanazzal a lendülettel otthagyta a munkát a picsába, hiszen ő nem szegény, vagy hogy is mondta a Viasat3 nyakára nőtt, BB Évi-nagyságú…..
Persze, mért pont róla írok, amikor rajta kívül ez meg az meg még más is belefullad a Balatonba. Azért, mert kötődöm hozzá, azért. Zsebkendőket elő, szomorúság lesz.Az idei balatoni szezon egyik utolsó áldozatát Simon Józsefnek hívták, 24 éves volt, csütörtökön fulladt…..
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
namkuzu 2011.08.12 06:26:08
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
namkuzu 2011.08.12 06:01:00
  mysrc="http://idegallapot.blog.hu/2011/08/05/onnek_ot_uj_uzenete_erkezett_1"; ..
namkuzu 2011.08.05 21:56:17
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Ott voltunk Veronika (Alekosz ex-menyasszony) szülinapi partiján, amit egy swinger klubban tartottak. Hogy mit kerestünk ott? Kedvesen meghívtak, vendégül láttak, mi pedig figyeltünk és nyugtáztuk, hogy DopeMan papának mindig igaza van. Nézd meg, hogy mulat az úri társaság. VV Szandi…..
namkuzu 2011.07.25 18:39:56
 Igen, hallottuk! Egyszerre sóhajtott fel mindenki a számítógép előtt: micsoda természetes szépség! Ugye? Nem hiába lett királynő...Szóval az van, hogy Amerika sír és zokog. Minap az ABC-n is bejelentették, hogy Eden Wood, minden idők kedvenc szépségkirálynője nyugdíjba…..
namkuzu 2011.07.15 03:24:17