Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cheradenine

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hofi Gézáról nehéz eldönteni, hogy a korábbi rendszer kegyeltje avagy bátor kritikusa volt-e. Íme néhány dolog, amit kevesen tudnak róla...
Cheradenine 2019.05.24 16:59:44
@arncht: Pontosan. Ahogyan lemezkiadáshoz erdős pétert kellett lecuppantani - csepregi éva pl megtette, tehát a neoton hasított, Cserháti Zsuzsa beintett annak a féregnek, így ő, nyilvánvalóan klasszisokkal jobb volta ellenére nem kerülhetett be a pikszisbe -, úgy nem volt ez másképp a televízióban sem. H apedig rendszert csipkedő humoreszkekben utaztál, akkor végképp nem.
Pikáns kalendáriummal jelentkeztek az evezősök. Formás meztelen testek minden mennyiségben. Képek és videó a tovább mögött! Nem szégyellősek az angol Warwick Rowers klub evezősei, tökéletes testüket ezért nem rejtik el. Mi több, közszemlére teszik, hogy mindenki…..
Ismét kitört (immár sokadszor) a Star Wars őrület, ami nem is csoda, a közelgő bemutatóra gondolva. Ha már őrület, akkor azt maximálisan ki is használják a különböző emléktárgyak tulajdonosai, hogy eladják kincseiket. Nagyon sok pénzért... Leai hercegnő ruhája (96 ezer…..
Cheradenine 2015.11.09 11:44:08
@mel gibson: Lightsabre, vagyis fényszablya... nem is lehet lézerből, ugyanis a két egymással találkozó lasernyaláb áthaladna egymáson, duplatouchéval végződne minden párbaj az első csapást követően... teljesen nyilvánvalóan fénylő, magas hőmérsékletű erőtér kell alkossa a fényszablya pengéjét, nyilvánvalóan nem lézer...
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
Tegnap írtunk az Éden Hotel-sajtótájékoztatóról, ahol láttunk pár csajt és faszit a szereplők közül, de nem feltétlenül az első körös arcok közül - na, most megmutatjuk az első 12 szereplőt, hogy mindenki be tudja lőni magának, hogy mire számíthat február 23-tól. Van itt…..
Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és jött volna az időjárás-jelentés, de a kép lefagyott, és a meteorológus pali ott állt a színes kép előtt, ami nem mozdult, és egy grafikus inzert sem jelent meg rajta, se nap, se felhő, se hőmérsékleti adatok,…..
Cheradenine 2014.12.10 16:04:35
A Blikk fáradhatatlan oknyomozó újságírója kiderítette: A népszerű tévés-rá­diós a Shamar­pa Kft.-n keresztül intézi feleségével, a második gyermekével várandós Viktóriával a pénzügyeit. És nem is akárhogy! A cég csak tavaly 123 millió forint nettó árbevételre…..
Christopher Nolan testvére akkora fába vágja a fejszéjét, amekkora tán nincs is sehol, és amihez képest a Trónok harca könnyed ujjgyakorlat csak - Isaac Asimov Alapítvány-regényeit ugyanis szinte lehetetlen úgy tévére vinni, hogy abból ne legyen világraszóló anyázás. Nolan a…..
Cheradenine 2014.11.14 22:40:03
@Advanced Flight: Ne már, amigo mio... az Alapítvány nem jó filmanyag?! Olyan eposzt lehetne csinálni balőle, hogy idővel Star Wars szintre emelkedhetne... egyedi képi világgal, spinoffokkal... persze lehet, hogy elfogult vagyok, Asimov gyerekkorom bálványa volt, ennek ellenére szerintem szinte valamennyi művéből remek film készülhetne, feltéve... nos, feltéve, hogy nem az vagy egy hasonló balfasz csinálja meg, mint pl aki az Én, a robotot a sárba tiporta, és nem osztanak benne nemhogy fő-, de apró mellékszerepet sem az érthetetlen módon 'színész'-nek titulált will smithnek...
Cheradenine 2014.11.14 22:47:29
@Bambano: Bocs, de ez nem fő szólás volt, ez Salvor Hardin bölcsessége, ("violence is the last refugee of the incompetent" - én itt az incompetent-et egyébként nem gyengének fordítanám ), és rajta kívül nem is igen tartotta hozzá magát senki, szóval ettől még lehetne űroperát csinálni belőle... sőt, azzal még egyet is értenék, hogy némi ilyen jellegű képi világot bele lehetne csempészni, de nem gondolom, hogy egy jó sci-fi feltétlenül űrcsatákról kell szóljon...
A TV2 új üdvöskéje, tán még azt is meg merem kockáztatni, hogy ikonikus arca, Berki Krisztián éppen az Éden hotel harmadik évadát forgatja a Csendes-óceán partján a Super TV2-nek, de közben az anyacsatorna műsorait is reklmozza, jó katonához méltón. Ennek megfelelően…..
Cheradenine 2014.11.13 19:01:18
@Guadalupei Szűz: Bocs, jól értettem? Szerinted breki valamikor, valamettől valameddig jó volt valamiben/valamire?! Ezt te sem gondolod komolyan... ;)
Subba Cukiság: Meleg kisded 2014.11.07 13:20:37
No, lehet kezdeni a fröcsögést és a visszafröcösgést. Tény, hogy nem erre számítasz, de így sem rossz. Remélem a következő vidijében azért még nem kúrják meg B) ..
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
Cheradenine 2014.11.04 14:43:39
@zolij: Volt apró betűs rész, és biztos lehetsz abban is, hogy a glammodell - azt hiszem ezzel a kis eufemizmussal utalnak magukra az ezer eurós luxusprostik - ügyvédei el is olvasták, majd közölték is a cidacicával. De pöszilvike csak hazaérve szembesült vele, hogy agyonsmink és retus nélkül már inkább egy negyvenes anyára hasonlít, mint egy huszas dögre, így aztán megy a nyenyere. Node akármennyire is próbálja úgy beállítani, hogy nem kellemes számára ez a fajta tévés megjelenés, tudjuk jól, hogy az emberi(nek látszó) lények ezen csoportja számára mindegy milyen kontextusban, csak beszéljenek róla. Pedig jobb lenne tudomásul venni, hogy igen rohamosan közelít az idő, amikor már kölcsön síbottal sem igen böködi meg majd senki, hacsak nem egy akkora összeg fejében, amit korábban ő kért egy habkönnyű pipáért... :)
Egy törökországi tanulmány szerint igen, amelyben arra is utalnak, hogy a nagyobb súlyfelesleggel rendelkező férfiak átlagosan több szeretőt tartanak, mint a fittebb, izmosabb férfiak. Azonban van pár bökkenő a kutatásban, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül és némi…..
   A határaink közelében levő nyugtalan külpolitikai helyzet miatt érdemes egy kicsit számba venni hazánk védelmi képességeit, hiszen bármennyire is elképzelhetetlennek tűnik, hogy katonai konfliktus részesei legyünk, az esély mindig is meg lesz rá. Segítségül az angol nyelvű…..
Cheradenine 2014.09.12 14:53:55
@Allesmor Obranna:

Igen, ez is kifejezett hungarikum. A gyakorlatilag nem létező hadseregre is el tudunk költeni egy komolyabb vagyont, de valóban ez a helyzet az egészségüggyel is, ahol szintúgy intézményesítve megy a lopás. Az alapellátásban gyakorlatilag azt tudják-hajlandóak megtenni, hogy elküldenek magánrendelésre; a rendszer úgy emészt fel horribilis pénzt, hogy a fenntartói - az állampolgárok - szinte semmilyen, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy semmiféle érdemi szolgáltatást nem kapnak érte. Egy kiragadott példa: a kórházi beszerzéseket a gazdasági vezető intézi. De ha odamész és bejelentkezel, hogy naked mondjk van fecskendőd x forintért, ami veszett jó ár, akkor azt fogják neked mondani, hogy a kórház csak az XYZ Kft.-től szerez be, ezért ha el akarod adni a fecskendőidet, először ennek a kft.-nek - jellemzően egy ügyvezető meg a titkárnője - kell eladnod azokat, majd ez a társaság - bármiféle hozzáadott érték nélkül - továbbadja a kórháznak alaphangon is dupla áron. Ami viszont már veszettül nem jó ár, de ezzel nem egy embert lopnak meg, hanem tízmilliót, az meg senkit sem érdekel, sőt, remekül lehet sztorizni vele a golfklubban. Zseniális üzlet ez a közbeiktatott cég vezetőjének, meg az ehhez hasonló rengeteg más kis aranyosság, de ez eredményezi, hogy egy térdprotézisre pl 5-8 évet kell várni. És azért különösen visszataszító az egészségügyben történő visszaélések tömege, mert itt nem arról van szó, hogy akkor T. Honpolgár majd nem eszik sonkát csak párizsit, hanem arról, hogy barátunk meghal, mert nincs pénz a kemójára- vagy meghal, mert gyomorrontásnak diagnosztizálják hyasnyálmirigyrákját a rendelkezésre álló röntgenkészülékkel, amit még Mózes hozott a kőtáblákkal a Hóreb hegyről. Nem vagyok egy radikális beállítottságú valaki, de ezen okonál fogva az EÜ-t szipolyozó férgeket vigyorogva kísérném a bitó alá, és fizetnék, hogy én rughassam ki alóluk a sámlit.
Micsoda szójátéka az életnek: "Nem kártevő, király vagyok" höhö. Szinte hallom, ahogyan egyként röffen föl minden pösti B) Kö-szi Szo-szi! ..
Cheradenine 2014.08.02 18:29:57
@Goddamit:

Muhahaha.... az igazi royalok nem Budapesten élnek... ha pedig netán mégis, hát semmiképpen sem az ostoba budasznob kiskancsók azok... ;)
Subba Ki Ő? 2014.05.02 18:38:34
Mindenrégen, semmisemarégi. Ha kitalálod megpaskollak B)..
Cheradenine 2014.05.06 00:47:34
@Dr. Schwanzkopf Rudolf:

Annyira azért nem egyértelmű, mert ez a kép még a temetése, majd az ezt követő zombifeltámadása előtt készült 114 évvel... ;)
Zsuzsától kaptuk, ő is örökzöldnek nevezi, mert annyiszor volt már ez a hamis barát - csak itt most egy kicsit kínosabb kontextusban sikerült félrefordítani: http://index.hu/kulfold/2014/04/27/igy_nem_beszelt_meg_a_holokausztrol_palesztin_elnok/ Az "express sympathy" nem a…..
Cheradenine 2014.04.28 14:42:55
@Haloperidol:
Az index olyan mértékben kritikán aluli, hogy arra jelző nincs. És erre az sem mentség, hogy átvettek egy közleményt... ellenőrizzék le, vagy csak használják a józan eszüket: ebben a kontextusban szimpátiáról beszélni elég nagy baki. A HVG is világ életében az economistból ollózta a cikkeit, de legalább vették a fáradságot, és rendesen lefordították, ha kellett kiegészítették. Az index azonban saját kútfőből is képes 10 cikkből 8 esetében olyan nyelvtani retteneteket produkálni, hogy néha elgondolkozik az ember, vajon nem arról van-e szó, hogy idegen anyanyelvűek a szerkesztőik, és google fordítóval dolgoznak...
Sok minden elmondható a fenti holland riporterről, de az, hogy nem hoz áldozatot a munka oltárán, azt nem. A téma egy szopásmaraton volt, amit egy belga prosti (Hot Marijke) vállalt volna be, mert szerette volna felállítani az orálszex világrekordját. A rendőrség keresztbe húzta a…..
Cheradenine 2014.04.24 16:18:41
@SemBoga:
Nem úgy tűnt, mint egy véletlenül bekapcsolva felejtett kamera... másrészt ezt a bringát még kamera nélkül sem pippantatnám le, nemhogy élőben... :)