Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makepeace

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tommy és Mick állnak fázósan egy épület előtt, ahol éppen AA gyűlést tartanak a megtévedt lelkeknek. Láthatóan nem igyekeznek befele, helyette beszélgetnek, mert a hideg ellen az véd, plusz még az a laposüveg, ami a zsebekből kerül elő. Kiderül, hogy az előző rész végén…..
Bár már mindenki többszörösen is eltemette ezt a hogyvoltot, a multiszakrális siralomházi hangulat ellenére is itt van megint. Lassan már én sem tudom, hol járunk a történetben, ettől érdekes ez a műfaj. Jutka nem izgatóhelyettes többé, mert becsületes hülyeségből lemondott,…..
Kiss Péter programigazgató már tavaly megígérte, hogy a Tv2 abbahagyja a kapkodást, és felépíti azt, amit eddig nem sikerült, pedig az RTL Klub a sajátjára lassan már műemléki táblát is kitehetne. A délutántól a főműsoridő végéig ívelő programstruktúrát. Már akkor…..
makepeace 2010.02.18 09:46:25
@celebtemető: Én ezt értem, hogy a reklámokból élnek, és bár én csak egy egyszerű néző vagyok, és nem tudom a többi csatornánál hogy működik a finanszírozás, de pl. a viasat, az axn és még sok adónál ez nem probléma, hogy pontosan kezdjenek, pedig valószinű, hogy nekik is fontosak a reklámbevételek.
makepeace 2010.02.18 10:22:53
@celebtemető: Igen, ebben igazad lehet, hogy ez a két csatorna szabadon fogható, így azt csinálnak amit akarnak. És ez szomorú :(
A Viasat3 ma este mutatja be a Nurse Jackie című igen sötét komédiát, amiben Edie Falco, a Maffiózókban Carmela Sopranoként megismert kiváló színésznő bűvöli el a nézőket azzal ahogy ezt a gyógyszerfüggő, iszonyú kemény, de egyben borzasztó törékeny főnővért alakítja.…..
Nagy karácsonyi hangulat van a Házban, House éppen kihajítja a kukába az ajándékait, még azt is, amire az van írva, hogy „Greg, erről te jutottál eszembe” (WTF?), Cuddy meg szállítja az aktuális esetet, és cserébe kap pár keresetlen célzást arra, mit keres itt, pláne…..
hogyvolt Ments meg 5x12 - Kór 2009.12.11 09:00:00
Zenével nyitunk, égő házban vagyunk éppen, minden lángol, majd egyszer csak lassítva bezuhannak a képbe a tűzoltóink, és kezdenek el menetelni az ablak felé, gondolom onnan várható számukra a segítség. Így is van, Tommy ragad magához egy lángoló fadarabot még mindig lassított…..
A Doktor House főszereplőjéről eddig is tudtuk, hogy nem feltétlenül egydimenziós pali, korábban számos vígjátékban szerepelt Nagy-Britanniában, írt könyvet is, és én meg mernék esküdni arra, hogy a Headway című angol nyelvtankönyv-sorozat első kiadásához mellékelt…..
A következőkben nem fotót kéne beillesztenem, hanem mozgóképet, mert ezt a csodálatosan morbid, átgondolt és fasza nyitányt mindenkinek látnia kéne. Ezekkel az előző részekből kivagdosott másodpercekkel kár törődni, utánuk jön, hogy 14 nappal ezelőtt és remek, remek…..
comment:com Ádám és a pokol 2009.12.02 16:30:00
Szerda van, úgyhogy sokaknak nyilván adott a program és a csatorna:Doktor House (3x13, AXN, 20:00, 5x22, TV2, 21:25), aztán Született feleségek 5x21 (TV2, 22:25), majd elalvás előtt A Harper-sziget 1x11 (TV2, 23:25). Art-mozis beállítottságúak is nyugodtan lerakhatják a…..
hogyvolt Ments meg 5x10 - Kontroll 2009.11.26 16:00:00
Mentés színhelyén vagyunk, Lou éppen osztja az észt az embereknek, ki hova menjen, Tommy-t és Mikey-t egybe találja pakolni, aminek egyik fél sem örül a múltkori balhé után, de hát Lou a főnök, nincs nyafogásnak helye. Az alagsorba kellene körülnézniük, és mint kiderül, Tommy…..
Ez a hatezredik posztom a blog.hu-n, remélem nem tetszettek még rám unni. Köszönöm az olvasók kitartását, pozitív és negatív kommentjeit, függjünk tovább együtt a sorozatokon...
makepeace 2009.11.20 13:45:52
Nos, drága olvtársak, ott hagytuk abba két hete a történetet, hogy Etus kiállítást szervezett, amelynek előkészületei minimum a világkiállításra emlékeztettek, akkora felhajtást sikerült csapni körülötte. Na persze semmi nem jött össze, mert a mi kis univerzumunk erről…..
makepeace 2009.11.20 13:44:09
hogyvolt Ments meg 5x9 - Enyhülés 2009.11.19 16:00:00
Mai mókánkat ott folytatjuk, ahol múltkor abbahagytuk, ugye mindenki emlékszik, Damien-t kellett kimenteni egy égő szobából Mikey okosságának eredményeként. Ez természetesen sikerült is, a srácok ez után érnek vissza a laktanyába mégis eléggé elkent szájjal. Kászálódnak ki a…..
Mick látogatja Tommy-t a munkában, és nem sokat teketóriázik, hanem a piálásról kérdezi egyből, biztos valami látnoki képességei vannak, vagy valami. Tommy mindenesetre még nem kész, hogy kiadja a titkait, mármint hogy megint inni kezdett kicsinyég, így tagad szemlesütve.…..
(Íme, egy epizód, amiben a gyilkos a legkevésbé fontos szereplő.) A virginiai Fredericksburg-ben este helyi fiatalok adnak az érzésnek: egy mezőn platós terepjárókról csapolják a sört és beszélnek valami lány eltűnéséről, de az egyik lány, Molly szerint csak lelépett valami…..
Határozottan „game on” –hangulatban zárult az előző epizód House és Cuddy között, nagyon úgy tűnik, hogy a csók miatt kialakult feszültséget azzal próbálják oldani, amihez a legjobban értenek: egymás határainak pofátlan feszegetésével. Lássuk, most mire…..
hogyvolt Ments meg 5x6 - Kilátás 2009.10.29 16:00:00
AA gyűlés szünetében vagyunk, Mick és Tommy éppen a dohányzás oltárán áldoznak, fújják a füstöt ezerrel, legalább valami káros is maradt az életükben, ha már a gigájuk úgyis porzik. Tommy panaszkodik, hogy belőle ezek az összeröffenések pont az ellenkezőjét váltják ki,…..
Tegnap ott hagytuk abba, hogy Garcia gépén a kocka srác kódolt fájlt talált, emiatt felfüggesztés hírét hozta Hotch a kórházba a lánynak és a csapatnak. Hotch távozása után Garcia felül, és elkezdi leszedegetni magáról a műszereket. Morgan próbálja visszafektetni, és…..
Előző részből emlékeztetőt látunk: Garcia elmondja Morgannek, hogy egy vadidegen randira hívta, Morgan szerint bízzon a megérzéseiben,aztán az idegen vacsorára invitálja a lányt, majd hazaérve a bejárat előtt lelövi. Mentősök érkeznek a lépcsőhöz, egy idősebb szőke nő…..
Második epizódfél következik, az ajánlás azonos a tegnapival. A 3x09 is két részben készül, keddi és szerdai megjelenéssel, de ebből nem csinálunk rendszert, csak annyira imádjuk Penelopét, hogy úgy érezzük, többet érdemel egyetlen hogyvoltnál. Sötétben száguld egy autó az…..
Kedves Hogyvolt-Olvasók! A mostani epizód rendhagyó módon lett megírva, ugyanis két részben kerül fel a blogra: az első fele ma, a második holnap. Ennek két oka van. Az első, hogy annyi minden történik az epizód 43 perce alatt, hogy az egyetlen hogyvoltba nem fért volna bele…..
hogyvolt Ments meg 5x5 - Sheila 2009.10.22 16:00:00
Tűzoltóink úton vannak éppen, de most nem menteni igyekeznek, hanem csak táplálkozni, azt is kell olykor-olykor. Azonban csalódás éri őket, amikoris kiderül, hogy a hely, ahol enni szándékoztak, megszűnt létezni, átadván a helyét egy kevésbé vonzó, ámde étkezési szempontból…..
Újból itt vagyunk a búbánat és a depresszió eme kies new york-i szegletében, bár idén talán más lesz a helyzet hangulatügyileg, s lesz móka, kacagás is néhanap, majd kiderül. Ugye arra mindenki emlékszik, hogy végződött az előző etap? Úgy bizony, egy érdekes sorminta…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Kaszinóban nyitunk, örömködnek és játszanak a népek. Párhuzamosan látunk egy szőke, kissé megfáradt felszolgálót, amint hajnalban kinyitja a kávézót. A kaszinóban egy öregúr fülébe susog a szőke és zsetont kap, a felszolgálónknak pár penny jut borravalóul. Nagyot…..
makepeace 2009.09.21 18:05:30