Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berkela

1 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vagyonvédelemben rendkívül alacsonyak a vállalási árak, mivel – a sokszor szintén anyagi gondokkal küzdő – megbízóknál jelenleg még nem a szolgáltatás minősége, hanem az ár a meghatározó. Ráadásul a vagyonvédelmi cégek között is hatalmas az árverseny.…..
A kimondott szó egy megerősítés. Nem a szövegben van a lényeg, hanem ami az elmében megfogalmazódik. Éppen ezért teljesen mindegy, hogy egy ima, mantra, igézet milyen nyelven hangzik el, mert a kimondott szó az csak az elmében megfogalmazottak "kivetítése", megerősítése.…..
Berkela 2011.09.28 15:53:31
hogyvolt Aranypart - 1x04 2011.08.26 06:16:00
Tegnap Melli a forgatókönyvnek megfelelően bemártotta Levi és Beki románcát Szaránál, aki Levi otthonfelejtett csaja, és csak a 76-os méretű fekete női cipőre hajazó műanyag telefonkészülék…..
A narancslé a menő, ez 100%, hisz elnyel Ő, a koffein a cukor, só megannyi pusztító jó! Most csak magam maradok egy 250ft-os bioenergy drinkel a szobámba és próbálom átformálni a pusztító magamat, és hálát adni a felettes hatalomnak, hogy így aggódik értem, értünk és időben…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }A magyar nép, avagy nemzet – eztet mindég keverem, pedig nem mindegy – büszke, már-már rátarti. Persze ezt csak az idegenszívűek látják így. Mert a magyar leleményes, rátermett és szép. Ez tényvalóság.   Az egyetlen…..
7 évvel ezelőtt mutatták be a 28 nappal később zombis filmet, Danny Boyle rendezése 82 millió dollárt termelt világszerte, a szép bevétel láttán érkezett a folytatás, a 28 héttel később más csak 64 milliót gyűjtött össze. A harmadik felvonásról lehetett hallani ezt-azt, ám…..
ProgBlog Kell egy Nagy Demokrata! 2010.10.12 00:17:00
A mai nap „jogállamgyilkos” eseményei filozófiai fejtegetésekre késztették Blogunkat – ránk alapvetően nem jellemző módon… A „klasszikus ballibek” lakásai manapság az átható szarszagról könnyen felismerhetők (egy esetleges pogromhoz nem is…..
Ha földönkívüli csillagászok életre alkalmas exoplanéták után kutatnak, akkor elképzelhető, hogy naprendszerünk csalódást okozna nekik - a külső régiókban található nagy mennyiségű por miatt ugyanis messziről az összes bolygó kivehetetlenné válik, kivéve a…..
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
Kettős Mérce Heraldika 2010.09.17 09:11:00
Update: Félreolvastam egy mondatot ez van, szar vagyok :D (kereszténygyülölő ellenben nem) A fülkék forradalma kiterjedt a címerek forradalmára. Sajnos nem találtam utalást mikor változtatták meg a KEH honlapján a logó-ban ( a logo a képfájl neve), a hivatalos alkotmányban…..
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..
Nincs életem Nem győri ETO 2010.08.06 18:15:30
Emlékszünk még az angoltalanított Chelsea-re, vagy később az Arsenalra? Nem csak az angolok, de még sok külföldi is felhördült, mikor a nagymúltú brit egyesületeknél nem került hazai játékos a kezdőbe. Azóta évek teltek el, és már nem is annyira szokatlan az ilyesmi. Az Inter…..
Újabb eredeti szereplő távozik a Helyszínelőkből, ezúttal Marg Helgenberger dobta be a virtuális törülközőt. Catherine Willows megformálója az ősszel kezdődő, 11. évadban lesz utoljára látható a sorozatban, tessék jól megbecsülni minden egyes epizódot. A színésznő egy…..
Numlock Holmes Kövesd az egeret! 2010.07.17 13:40:00
Az IOGraph nevezetű Java program annyit tud, hogy a háttérben naplózza az egér mozgását, hogy merre is ment a képernyőn, és egyes helyeken mennyi időt töltött el. Ezt meg is tudja grafikusan jeleníteni. Az alábbi képernyőkép egy másfél órás gépezés eredménye. Ha nem…..
A drogokról vitatkozott a magyar rap két zászlóvivője a minap az echoTV-n, érdemes megnézni, Fanka 7:40-nél akasztana először. Külön felhívjuk a figyelmet a feltöltő nevére! Második, harmadik rész itt.  ..
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
Berkela 2010.06.05 07:54:53
@butyko: teljesen igazat adok neked!
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
Tudtad? Ki az az SP? 2010.02.13 07:51:00
Ezt a kérdést Fábry Sándor tette fel a Fonogram gálán. Úgy tűnik, Fábry nem olvasta a Tudtad blog posztját erről a rendkívül fontos kérdésről, így most megválaszolom neki: SP egy borzalmas hangú, amerikamajmoló előadó gagyi zenével, akit régen inkább visszazavartak volna…..
Berkela 2010.05.24 13:32:46
Az úgy volt, hogy pénteken egy társasági eseményen vettem részt kedvenc fővárosunkban, és ha már vonatozásra adtam a fejem, akkor a MÁV oda-vissza megszivatott. Ezt most nem fejteném ki, az egy másik blog témája lenne, viszont annyiban mégis megérte tán a dolog, hogy szombat…..
Berkela 2010.05.24 09:47:05
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..