Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frankó néró

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
via kistesó..
frankó néró 2011.02.16 15:09:32
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
Nehéz lesz ezt a posztot úgy megírnom, hogy ne csapjon át már az első mondatok után valami szánalmas, nyálban fetrengő, görcsös önigazolásba. Pedig lelkem mélyéről gyűlölöm azt a fajta hozzáállást, hogy az én autóm a legjobb, ha szar, akkor meg pláne, csakazértis.Higgyék…..
Szeretnél kilométer alapon fizetni az autópályáért? Elsőre ésszerűnek tűnik, de hidd el: rohadt drága lenne. Vélemények az azonos című írásunkról...
A francia márka 2006 után szinte biztosan jön jövőre, nem kizárt, hogy csatlakozik a Kumho és a Hankook is.Az autosport.com állítja, a Michelint még áprilisban bejelentik hivatalosan, de nem kizárólagos szállítónak. A Bridgestone jövőre kiszáll, és az angol szaklap úgy tudja, a…..
A hétvégi Maláj GP-n szabályos utoljára az oldallégterelőre szerelt visszapillantó, a fél mezőnynek új helyet kell találnia a kicsi, de annál fontosabb eszköznek. A pilóták Ausztráliában akadtak ki, legtöbbjük semmit nem lát a mozgó, vibráló minitükörben, ami…..
Rubens Barrichello szerint az idén 270 helyett 245 milliméter széles első abroncsok jócskán csökkentik az előzési lehetőséget.”Követed a másikat, és az alulkormányzottság levisz a pályáról. Hacsak nem vagy egy másodperccel gyorsabb, nem tudsz előzni, mert elúszik a kocsi…..
A McLaren különönleges rendszerét elsőként a svájciak vették át, de kicsit másképp.Az angolokkal ellentétben ők nem a kocsi elején, hanem a bal oldaldoboz tetején nyitottak egy kis kéményt, amin a beömlő levegő a kocsi testén átvezetve a hátsó szárnyig áramlik. Az orrkúpot…..
135 ezer eurós Maserati GranCabriót ajándékozott a Ferrari a spanyolnak, mert megnyerte a bahreini nyitófutamot.Az olaszok győzelmi prémiumként adták a 440 lőerős, 4,7 literes, V8-as gépet, ami a testvérgyár egyik legújabb és talán legszebb modellje. A Maserati-honlap szerint…..
frankó néró 2010.03.23 11:27:04
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
Gyakran hangoztatott kritika, hogy a kapitány nem meri az ifjú csillagokat – az „aranygeneráció” tagjait – beépíteni a csapatba. Ide kívánkozik az a véleménycsokor is, mely szerint hibát követ el Koeman akkor, amikor nem válogat az NB1-es játékosok közül…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
frankó néró 2009.11.06 12:24:38
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
frankó néró 2009.10.22 12:12:58
@Javorszarvas: Igazad van amúgy meg nem is. A magyarokkal semmi bajom csak a hirtelen jobb kocsiba átült majmokkal van bajom. Azt hiszik mert jobb autóban ülnek bérelt helyük van belül.Ez nem így van. És igen nem volt még balesetem, egyszer lecsúsztam kb 30-al egy totál jeges útról a hegyekben az út mellé de ennyi. Azért nem volt még balesetem mert én általában a szabályokat betartva vezetek.Akármilyen hihetetlen is gyorsan sem szeretek hajtani. Megtehetném de már kinőttem ebből. Sokat vezetek gyakran külföldön is és inkább jó tempót szeretek autózni mintsem gyorshajtani.
Belsőség Öregkor jó kór 2009.06.11 10:58:00
Hetvennyolc veteránautó, Balaton-Felvidék, napsütés, la dolce vita, és szól a rakenroll. Nagyjából ennyiben foglalható össze az idei Balaton Classic hangulatát meghatározó ingeregyveleg, meg persze volt egy rakás, századmásodpercre teljesítendő, kijelölt szakasz is, ami csak…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
Jó néhány hónap eltelt, amióta utoljára piszkáltam Erát, de mint korábban is írtam, a szerelése még korántsem fejeződött be. Célom persze nem a tökéletes, muzeális állapot elérése, hiszen az kisebb anyagi Taigetoszt jelentene számomra, de mindenképpen kellemesen…..
Rám került a sor az e heti szerkflotta-posztban, így kezdhetek vakaródzni, hiszen mi a francot is írjak egy immár 12 éves japán kisautóról? Baja van, szeretni nem, ellenben tisztelni lehet, megy, működik, nem áll meg, és nem olcsó hozzá a pótalkatrész.Ennyi persze nem elég, így…..