Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őri András

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtszag és nagypapás topogós Surabayán, a Riyadi vendégház kertjében ülök, vasárnap délután érkeztem. Párás meleg van és épp egy farkatlan macska sétál keresztül az udvaron. Beszűrődik a forgalom zaja, a müezzin éneke, miközben az orrom tele van a lejárt, de mégis…..
Bornai Tibor Felhívás 2012.05.28 22:13:00
Kedves barátaim, testvérbátyáim és nővéreim, akik a hatvanas éveket csináltátok! Akikre úgy felnéztem! Akik miatt vagyok most az, aki vagyok. Ugye, emlékeztek még arra az időszakra? Öt-tíz évvel voltatok idősebbek nálam, és azt mondtátok, apáitok megbuktak a vizsgán. Két…..
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
Webisztán A Google Wave halálára 2010.08.05 12:23:00
A jövőben nem emaileket fogunk írni vagy csetablakokat nyitogatni. Hanem "hullámokat" (vagyis topikokat) indítunk, majd ahhoz rendelünk tartalmakat és embereket és megjelenési felületeket. És mindez azonnal, élőben történik. Vagyis miközben megírjuk, hogy nyaralni…..
Egészen egyszerűen nem találunk szavakat.  ..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Őri András 2010.06.11 14:23:20
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
  Az atomrobbanásról elhíresült ukrán városnak valaha több mint 50 ezer lakosa volt. Az 1986. április 27-én történt baleset óta minden lakos elhagyta Csernobilt. Ma így néz ki a város - a képen az egykori városi uszoda látható. Klikk a továbbra több képért! 24 éve…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
A hét aktuális játékcsaja kilóg kicsit a sorból: történetesen egy élő személyről lesz szó. Jade Raymond producerként dolgozott a Ubisoft Assassin's Creed című játékán, és mivel minden szempontból jobban nézett ki, mint azok, akik nagy általánosságban elő szoktak…..
Őri András 2009.11.27 11:55:00
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Őri András 2009.09.24 15:57:25
Egy esküvő, sok temetés – nagyjából így lehetne összefoglalni legrövidebben a Harper-sziget lényegét. Persze az áldozatok száma még kérdéses, de az esküvő az biztos: Patricia Wellington és Henry Dunn kötik majd össze életüket, míg a halál el nem választ. A lagzinak…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Koppány internetét egy könyvelési hiba miatt lekorlátozta a UPC, majd azt javasolták, menjen netkávézóba, hogy át tudja küldeni nekik a bankja igazolását. Jófejség: Havi 7.500,- forintot fizetek egy szélessávú internet-szolgáltatásért a UPC-nek. Minden hónapban. A UPC szerint…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..