Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betegesh_

29 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
betegesh_ 2015.03.31 16:28:33
@M41THEW: a szöveget már nem tudtad tovább olvasni?
Mivel a köztévé egyelőre nem kommentálja a Nemzeti Hírtévé nézettségét, gondoltuk, segítünk, nehogy azt mondják, hogy belőlünk csak a rosszindulat meg a folyamatos genyóság árad. Istenbizony szeretném én a köztévét, ha nem ennyire egyoldalúan nyalná a kormány seggét,…..
Ma este nálunk is bemutatkozik a Better Call Sau, a Breaking Bad előzménysorozata, amiben Saul Goodman még Jimmy McGill, és elég messze van attól az erkölcstelen, gátlástalan fickótól, akivé lesz a Breaking Bad idejére. A sorozat nagyszerű, de tényleg, a pilot is rohadt jó volt (itt…..
betegesh_ 2015.02.26 16:00:48
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
Hanna, Viktor (Perutek János) és Áron száll ki a napi mókából írja a Blikk, de az már nem teljesen egyértelmű, hogy a sorozatban terhes csaj, a Joe lánya szerepében megismert Hanna (basszameg, nem tudom a rendes nevét, kénytelen vagyok így hivatkozni rá) miért nem lesz látható a…..
betegesh_ 2015.01.28 13:47:31
@cukkmukk: igen, most a konkurenciánál megtaláltam: "szintén villalakó szeretett volna lenni egykoron Peru", szóval nem lett (amúgy mikor vmikor láttam talán épp a voice-ban, egyből a vévé peru név ugrott be róla, már akkor is tökre azt hittem, h játékos is volt)
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Még a Velvet szúrta ki a Rising Star full érdektelen előválogatóján azt az esetet, ami miatt most a TV2-nek magyarázkodnia kell. A lényeg annyi, hogy az egyik férfi induló nőnek öltözve adta elő Edith Piaf egyik dalát, aminek hatására Feke Pál annyira kiakadt, mintha a szeme…..
betegesh_ 2014.11.04 13:04:17
Már a legelejétől elhibázott ötletnek tűnt, hogy a TV2 megint új tehetségkutatós műsort indít, hiszen a Voice is várakozáson alul teljesített. Ennek ellenére vasárnap este elindult a Rising Star, de még nem az élő adással, hanem egy, az eredeti formulában nem létező felszopó…..
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
Rém tanulságos elolvasni a Business Insider cikkét, amiben Susan Kelechi Watson, jamaikai színésznő elmeséli, hogyan kapta meg a Louis című sitcom egyik szerepét, azaz hogy lett ő Louis CK exneje a sorozatban. És hogy kitől tanulságos? Hát attól, hogy a sorozatban Louis-nak ugye…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Az RTL Klub a Blikk információja szerint azért fizet havonta százezres nagyságrendű összeget a színésznek, hogy ne legyen képernyőn. Ezért történhetett, hogy Stohl nemrég visszautasította a Tv2 10 millió forintos ajánlatát is. Korábban Kolosi Péter, az RTL Klub…..
betegesh_ 2014.06.27 16:59:45
Fehér Valter és Andervud Ferenc FTW! (via)  ..
betegesh_ 2014.04.03 16:43:41
Namármost. A House of Cards (Kártyavár) az egyik legjobb dolog, ami a sorozatvilággal történhetett - legalább olyan kiváló politikai sorozat, mint az Elnök emberei volt, csak hiányzik belőle Aaron Sorkin mindent átható optimizmusa és liberalizmusa. Ez egy olyan sorozat, ami pont…..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
Az amerikai elnök híresen nagy tévéfüggő, azt eddig is tudtuk - a régebbi sorozatok közül a Breaking Bad-et, a Maffiózókat vagy a Drótot imádta nagyon, mostanában pedig a House of Cards-ra, a True Detective-re és a Trónok harcára is nagyon rá van kattanva. A House of Cards…..
betegesh_ 2014.02.18 16:55:02
betegesh_ 2014.02.18 17:15:53
@betegesh_: sorry, nem tűnt fel, hogy benne van a posztban :P
Tegnap megírtuk, hogy az MTI rutinosan elhallgatta, hogy Tölgyessy Péter, Stumpf István és Sólyom László az Alaptörvényről mondott véleményt egy könyvbemutatón. Azt is írtuk, hogy az MTI sem fotóst, sem tudósítót nem küldött az eseményre, mert hát mi mást…..
betegesh_ 2013.12.13 14:03:03
Az ember, miközben böngészi az Egyetlen Hivatalos Magyar Hírügynökség honlapját, percenként szembesül azzal, mennyi minden történik egy nap ebben az országban. Szerdán például sajtótájékoztatót tartott Volner János, a Jobbik alelnöke a fővárosi közlekedési káoszról,…..
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
comment:com A nap képe 2013.08.22 10:00:00
Heisenberg rulez. ..
betegesh_ 2013.08.22 14:33:14
Steven Spielberg minisorozatot készít Stanley Kubrick Napóleon életéről írt forgatókönyvéból. A Lincoln rendezője erről a francia Canal + csatornának nyilatkozott. Azt is elmondta, hogy egy másik Kubrick-forgatókönyvön is dolgozik az 1999-ben meghalt rendező családjával. Kubrick…..
Előző bejegyzésemben éppen azon örvendeztem, hogy harmadik gyanúsításomat végre nem a Népi Megfigyelő Magyar Nemzet hasábjain olvashattam először, de az örömöm nem tartott sokáig. A gyanúsítást követő napon a Magyar Nemzet szó szerint idézte az előző nap ismertetett…..
betegesh_ 2013.02.28 16:24:30
„...semmi kétség az asztrakháni péklány vagy a szent / 
pétervári szajha
 / egy napon megfogja szülni az uj embert.” (Kassák Lajos: A ló meghal A madarak kirepülnek)   Van egy fajsúlyos kérdés. Ki fogja megújítani a baloldalt? Honnan jön majd az a friss erő, amely…..
15 évvel ezelőtt a Cartoon Network egyik legsikeresebb és legkedveltebb animációs sorozata, a Dexter laboratóriuma egy olyan epizóddal jelentkezett, amit a rajongók azóta is párás szemekkel és sóhajtozva emlegetnek - na nem azért, mert olyan jónak tartják, hanem azért, mert soha nem…..
betegesh_ 2013.01.24 14:32:34
@Kabarészínész: az pont nem. az a hotel Transylvania, amire gondolhatsz..

@Kurta: az abszolút Tartakovsky-gyerek, saját figura, általa írt sztorik (lesz talán végre film is belőle)