Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harisnyaspecs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfiharisnya A nylon zokniról 2009.05.12 19:50:00
Ezt nem szeretem.Nem tudom megmondani miért, de valahogy úgy érzem, ez az a ruhadarab, ami a zokni és a harisnya minden hátrányát egyesíti.Sokan vágyölő zokniként is emlegetik, és teljesen egyetértek velük.A nylon (nejlon) zoknik általában nagyon rossz anyagból készülnek, nem…..
Férfiharisnya A harisnya 2009.09.14 09:57:00
Múltkor elkezdtem általánosságban boncolni a harisnya, harisnyanadrág témát. Most nézzük részletesen csak a harisnyát!Nézzük mit ír a harisnyáról a wikipédia:A harisnya célja a lábfej és a termék kivitelétől függő magasságig a lábszár öltöztetése, védelme.Persze ez…..
Ahogy múltkor megénekeltem, jönnek a hidegek, ideje átnézni a fehérneműs szekrényt és kiválogatni a szakadt harisnyákat. Csináljunk helyet az újaknak!De hol szerezzük be az új harisnyanadrágokat?Érdemes figyelni a harisnya akciókat, jó dolgokat ki lehet fogni, mint például…..
Férfiharisnya Férfi combfix 2009.01.21 11:31:00
Akik már a férfi nylon harisnyától (harisnyanadrágtól) eldobták az agyukat, most valószínűleg hányni fognak. De gondolom azokban is megütközést kelthet a dolog, akik elsősorban a hideg elleni védekezés megfelelő férfi ruházatát látják a nylon harisnyanadrágban. Férfiaknak…..