Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szervátültetés

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd' minden kisfiú életében van egy olyan időszak, amikor buszsofőr akar lenni. Vagy épp mozdonyvezető. Vagy troliáramszedőfelhajtó. A többségnél aztán ez elmúlik, s mire szőrösödik a zacsi, a srácok általában túllépnek a bazi nagy járművek varázsán. Persze van akinek ez…..
Járókelő.hu Bubi visszajelzés 2014.07.26 13:16:47
Kaptunk egy újabb olvasói levelet a Bubiról.  Kedves Bubi tesztelők és jövőbeni felhasználók! Én magam is a tesztcsapat tagja vagyok, ami remek dolog, az ingyen bérletet leszámítva már csak azért is, mert nagyon jó érzés a része lenni annak, hogy a rendszer felépül (még ha…..
Amikor az ember felül egy jó öreg, levegőtlen, klíma nélküli buszra, óhatatlanul eszébe jut a felháborodott mondat: „Ezért fizetünk?!” És jön is rutinból a válasz is, hol az önkormányzatra, a kormányra, a bliccelőkre, hol másokra hivatkozva. Csakhogy a forráshiánynak sok…..
A cikk apropóját a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntéshozatala szolgáltatta, miszerint többmilliós prémiummal jutalmazta a városi cégek vezetőit. A BKK vezére, a mindössze 25 éves Vitézy Dávid évi 19 milliós fizetése mellé kapott 6 millió forintot, hogy ne haljon éhen. A…..
Szervátültetés 2013.06.15 10:24:53
@Ezténírtam: Én járok arra az indexes fórumra és Dávidka sosem volt elnök, ez tuti. Azt az egyesületet is csak kihasználta, a hátukon felkapaszkodott, aztán beléjük rúgott. Nagyjából úgy ahogy mindenki másba aki segített neki a rapid karrierje során.
Szervátültetés 2013.06.15 10:28:21
@azbesztos: az meg tény, hogy a BKK-nál vezetői pozíciót betölteni úgy, hogy gyereked van, az kizárt. Ellenben ha rendszeres vendége vagy bizonyos buzibároknak, az felér egy ajánlólevéllel és egyben alkalmassági kritérium.
Szervátültetés 2013.06.15 10:30:42
@Akvyr: néddmán egy fizetett beíróember. Könnyű megismerni.
Na léptem mára ennyi ebből elég is volt, a hányinger környékez még a témától is.
Fegyelmezettség vagy véleménydiktatúra. Lojalitás vagy szolgalelkűség. Önállóság vagy szétbeszélés.  Látszólag ellentétes jelentésű szavak, gyakran mégis nagyon szűk a mezsgye a fogalmak – és használatuk - között. Talán már kiderült, hogy nem tartozom azok…..
Az fővárosi MSZP szusszanásnyi időt sem hagyva ellenfeleinek, az országgyűlési választás másnapján máris ráfordult az őszi önkormányzati választásra. A biztató eredmények hatására Horváth Csaba csöppet kiengedve, meglazított nyakkendősen, arcán optimista mosollyal vághat…..
Szervátültetés 2010.04.27 15:10:33
Van már a csávónak weblapja is:
www.vanegyjohirem.hu

A magam részéről csak gratulálni tudok a remek időzítéshez.
w Reset a kék halál után 2010.01.18 07:00:00
Amikor végleg kiderül, hogy a régi szervezetet hiába foltozgatjuk, akkor nincs más hátra, mint újra felépíteni, nulláról. Magyarországon jó sok ilyen alvadt struktúra működik – haldoklik –, egyik közülük a BKV. Akárhol nyúlnak hozzá, valakinek biztosan fájni fog,…..
Szervátültetés 2010.01.18 16:25:10
  A Népszabadság vezércikkében nehezményezi, hogy a BKV-nál tapasztalható káosz kapcsán nincs egyetlen döntéshozó, aki magyarázatot adna arra, mi történik a cég buszjárataival. A lap úgy fogalmaz: Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali…..
Szervátültetés 2010.01.07 11:15:46
@Aszi:
Észre kéne már venni, hogy Csacsi tarthatatlan, menthetetlen figura. Minél tovább szerepel, annál többet árt az MSZP-nek. Hiába nyomatjátok orrbaszájba az ATV-n, a kutya nem ismeri, aki meg igen az elhányja magát tőle.
Végül is nekem mindegy, Csacsi szerepeltetése olyan mint egy nagy nyilvánosság előtt elkövetett rituális öngyilkosság, de hát a ti dolgotok ott a stábban hogy nyírjátok ki saját magatokat.
Én csak élvezem a műsort.
Szervátültetés 2010.01.07 12:10:10
@Kalmár:
Ha nem is Cuslág Jani, de Csacsi ún. antikorrupciós csomagját nem kisebb személyiség fémjelzi, mint Sziebert György.
Igen, el tetszett találni, jelenleg előzetes letartóztatásban ül miután a kommandósok rajtakapták hogy 10 milla kenőpénzt vett át egy pláza garázsában.
Ki is ez a Sziebert?
Hát Szalainé Eleonóra utódja, nem mellesleg pedig Szigetvári Viktorék beépített embere, NBH-s védelem alatt. Nagyot nézett amikor a rendőrök lecsukták, úgy gondolta ő a törvények felett áll.
Naszóval ez a grállovag írta (a BKV jogi igazgatósága írta, de azt meg ő vezette és ezt a munkát személyesen ő vitte) a Csacsi antikorrupciós csomagját.

Minden út ugyanoda vezet.
Jön még kutyára teherautó.
Még fél évig sem volt a brit Arriva tulajdonában álló Eurobus Invest Közlekedésfejlesztési Zrt. vezérigazgatója Regőczi Miklós, aki korábban a BKV vezérigazgató-helyetteseként vált ismertté. Több forrásunk is megerősítette, hogy a multinacionális buszüzemeltető…..
Hiába váltott R. fekvőkocsi-jegyet Erdélyből Budapestre, a MÁV egyszerűen kevesebb ilyen szerelvénnyel indította el a hirhedt Corona expresszt, hiába tudták, hányan váltottak jegyet. Az eredmény elképzelhető és alant elolvasható, a slusszpoén az, hogy a magyar kalauz …..
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
Kettős Mérce Kapolcs 2009.07.24 11:50:06
 A pokol szélén ülök, nehéz estém volt a zombitámadás és a vérfarkasok kitartó ostroma után, most kicsi manók basszák szét a fejem.Mint említettem a pokol szélén ülök, mert csak itt van wifi Kapolcson. A Csipszer-kertet megszállták a humanisták, csapataink harcban…..
Hófrász után itt a hőfrász? Déltől este hétig legfeljebb 80-nal haladhatnak a vonatok az egész országban. A nagy melegre való tekintettel döntött így Szamos Alfonz, nyugdíjazás előtt álló pályavasúti főigazgató. Az eleve kisebb sebességű (40-80 km/h közötti legnagyobb…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..