Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mundr

0 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázat: felkavaró képek!Azt hittem, hogy nehéz nekem meglepetést okozni, annyi furcsa és bizarr dolgot ettem már. Aztán egy egészen különleges koppenhágai étteremnek mégis sikerült. Megmutatom hogyan! Aki valami szolidabb északi menüt nézegetni, erre meneküljön!..
Erotikus, izgató, buja, sokszor fülledt, érdekes.. Hirtelen ezek azok a szavak, amik eszembe jutnak a helyről, amit - kis segítséggel -  nemrég fedeztem fel. Elsőre azt mondanám, hogy átmenet egy átlag klub/szórakozóhely és egy swingerclub között. De mi is ez pontosan? ..
Van egy olyan műsortípus, amit bevállalva nem nagyon lőhet mellé az ember, mégpedig a celebeket szívatós. A TV2 ennek az extrém verzióját, az Ezek megőrültek című, japán tévévetélkedők és gólyatáborok szerelemgyerekére emlékeztető játékokkal megspékelt agymenés negyedik évadát indította el tegnap,…..
Mundr 2016.08.30 16:51:14
@Kentacsdisz: csodálkoznék ha gabó nője nem illene ebbe a sorba
Mundr 2016.08.30 16:53:06
@lilcsi manó: 34 a blikk szerint, szóval 24 évvel fiatalabb. mondjuk én negyvenesnek néztem, annyira nem tartja jól magát
Rióban csak 36 óra múlva alszik ki a láng, de a magyar vonatkozású versenyek érdemi része már véget ért. Az olimpiai szereplés összességében sikeresnek tekinthető, hiszen a megszerzett 8 aranyéremmel, 3 ezüsttel és 4 bronzzal az összesített éremtáblázaton továbbra is ott vagyunk az első tizenötben.…..
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
Mundr 2016.05.19 14:08:17
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Mundr 2016.04.27 09:33:48
@candusrocks: és nektek Józsiban?
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Mundr 2016.03.08 13:32:23
30/40 Joy - filmkritika 2016.01.02 03:20:29
Álmodozni jó. Ha pedig meg is tudjuk valósítani az még jobb. Persze azt, hogy valaki megtalálja az önmegvalósítás maga számára ideális állapotát, nem adják ingyen. Azért harcolni kell, az rengeteg fájdalmat, áldozatot, szenvedést, vért, verejtéket kíván és a csúcsig vezető…..
Mundr 2016.01.02 15:14:15
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Kedves tippelők. Rettenetesen szégyellem de még az előző bajnokság kiértékelése sincs meg. Azt sem tudom jelenleg mennyire fogom tudni csinálni idén. De a reményhal! Szóval tippsor van, hat meccs csak, jókis házi bajnokság a FIÚK közt, iszonyatosan izgalmas lesz ki pörget melegít…..
Itt lehet tippelni a Finnország - Magyarország labdarúgó EB-selejtezőre, a szokásos szabályok szerint. Minden mást majd később. Betta tippje: Finnország - Magyarország 0-3...
Mundr 2015.06.13 14:34:37
1-0
20. James Gandolfini (1961-2013) Noha Gandolfini egy sorozattal, a kultikus Maffiózókkal vált ismertté, szerepelt még jó néhány olyan filmben is, amikben igazán emlékezetes alakítást nyújtott. A 2013-ban elhunyt színész első nagy mozifilmes dobása az 1995-ös Szóljatok a…..
Mundr 2015.03.03 14:49:40
@hambig: 12 majom, Hatodik érzék, Ponyvaregény
A női kézilabda Bajnokok Ligájában a középdöntők zajlanak. A Válogatott Blog összeállította a kedves Olvasóknak a még versenyben lévő résztvevőkből a Bájosak Ligájának all star csapatát: Sandra Toft: A norvég Larvik dán hálóőre hasonló arckifejezéssel konstatálhatta a…..
Úgy érzem, érdemes ausztrál filmeket néznem. Az utóbbi időből a The Rover vagy a These Final Hours ha nem is ugrottak rögtön a kedvenceim közé, egy egészen különleges és ezen keresztül maradandó élménnyel tudtak megajándékozni. (A The Babadook pedig egyenesen zseniális volt.)…..
Angelina Jolie nem buta lány. Tudja, hogyan tartsa fenn az érdeklődést maga iránt, világsztár még úgy is, hogy évek óta nem forgatott komolyabb filmet. Lassan, de biztosan megpróbál átállni a kamera túloldalára. Látszólag könnyű dolga van, hiszen gyakorlatilag azzal forgat,…..
Mundr 2015.02.06 12:25:39
@gizmo266:
Changeling?
Az időutazás témáját már sokan sokféleképpen feldolgozták mozgóképes formában. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy kevés az igazán minőségi, emlékezetes darab. Vagy logikai bukfencekkel vágják tönkre az egész koncepciót vagy szimplán az időutazás témáját nem…..
Mundr 2015.01.31 17:36:10
Gyorsposzt h mindenki tippelhessen. Kispest - FTCTippunk: 1-2Betta: 3-0KTE - VideotonTippunk: 1-1Betta: 2-0Paks - PápaTippunk: 2-1Betta: 0-2UTE - FelcsútTippunk 1-1Betta: 0-2 Mai Bettank Candice Swanepoel Pécs - ETOTippunk 1-1Betta: 2-0DVSC - DunaújvárosTippunk 2-1Betta: 0-2Haladás -…..
Kezdenünk kell, nincs mese! Keződik az Nb1! Kőkemény lesz, hát milyen lenne? Tippeljenek!! Ki a túró lesz az első, ki tippel a legjobban, mikor még azt se tudjuk ki nyerte az előzőt (Emi2 vagy Nóbádi?:) Dehát sebaj! A válogatott, előző szezon nb1, világbajnokság összesítők majd…..
Amerikai karrierről és dollármilliókról szóltak a hírek azután, hogy az Attraction árnyékszínháza megnyerte az angol Britain's Got Talent című műsorát. A csapatnak az egyik legmenőbb producer, Simon Cowell ajánlott fel Las Vegas-is szerződést, amin Szűcs Zoltánék sokat…..
Aki ismeri az American Apperal márkát tudja azt, hogy kampányaik meglehetősen provokatívak. Az új fehérnemű kampányuknál sem történt ez másként. Most éppen a gyönyörű Jacky O’Shaughnessy-t választották modellként új kollekciójukhoz. Jacky egyszerűen ámulatbaejtően…..
Mundr 2014.02.06 18:31:50
A következő március 15-ét az új Polgári törvénykönyv hatálybalépésével ünnepeljük. A törvény szövege már eddig is ismert volt, most pedig benyújtotta hozzá a kormány az átmeneti rendelkezéseket, az „apró betűs részt”, ahol az ördög lakozik. Lássuk az egyik…..
Mundr 2013.09.26 15:39:51
@Konzervatív0: nekem májusban volt 2 misim. nem tudtam volna kft-t alapítani ezekkel a feltételekkel, pedig havi szinten úgy nézett ki, hogy lesz 2 milla bevételem külföldi piacokról, ami realizálódott. mivel online marketingről van szó feketén is lehetett volna csinálni lásd google adsense pl. tisztán csinálom, de ezzel a kitétellel feketéznem kellett volna vagy alapítani egy offshore céget. én lexarom ki vesz komolyan, nem is találkozom a partnereimmel a könyvelőkön kívül:) szóval ez a törvény inkább adócsalásra ösztönöz sokakat.
Lejátszották az Nb1 ötödik fordulóját és már jön is a hatodik. Juhé! Tippelőink nem parádéztak, bár volt pár tisztességes pontszám bizony igen sok méltatlan komponálás, alacsony pontszám is borzolta a kedélyeket. Gratulációnk Titi120-nak szól, aki megnyerte a fordulót.…..
Nohát kedves versenyzőink, ez a forduló se sikerült parádésra! Tudják hány ember tippelt összesen arra, hogy a Mezőkövesd nyer Kecskeméten? Kettő! bendeguz90 és Betta! Tudják hányan tippeltek arra, hogy a Haladás megveri az MTK-t a Hungárián? Egy! Betta!!! Na hát így nehéz…..
Izzadtak csapataink rendesen előző hétvégén és fognak most is. Semmi egetrengető nem történt, az ETO-nak még nincs győzelme, a Derbecen agyonverte 1-0-ra a Kövesdet így első továbbra is, a Fradi meg a Vidi lekopírozta a tavaszi meccsüket, Kassait csak majdnem verték meg, az UTE…..