Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szídzséj

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos még a hír legvadabb verziója sem sugallja, hogy Hitler találta volna ki az összeesküvéselmélet-hívők által nácizmussal is gyanúsított Walt Disney híres figuráit, mondjuk a zsidógyanús Hapcit. Amit viszont ténylegesen állít William Hakvaag, egy norvég háborús múzeum…..
szídzséj 2008.03.26 03:52:03
A budapesti közlekedésről zajló széles körű - a világváros egészét érintő - társadalmi egyeztetés újabb megállójához érkeztünk. Már korábban is a revelációval hatott rám, hogy a - mindig érdemi és higgadt keretek között maradt - viták a leggyakrabban arról folynak,…..
petiBlog Nem kapsz levegőt? 2008.02.14 17:41:00
 Nem csoda.  Budapesten idén januárban pl. már 23 napon haladta meg az egészségügyi határértéket a levegő szennyezettsége. 31 napból. Szmogriadó persze nem volt. Mint ahogy azóta sem. Ugye, hogy nonszensz?  Pedig a levegő továbbra is minősíthetetlenül…..
Avagy: Mi köze a globális felmelegedésnek a jelenlegi magyarországi viszonyokhoz?A magyar viszonyokat gondolom mindenki ismeri, a munkabéreket nagyon magas járulékok terhelik, becsületes úton szinte lehetetlenség normális életszínvonalat biztosítani, viszont bizonyos…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Valami nagyon nem stimmel az Apple számaival. A Cnet szépen végigzongorázza a iPhone-nal kapcsolatos bejelentéseket:Az Apple azt mondta, hogy 2007-ben 3,7 millió iPhone kelt el. Az AT&T hálózatán év végéig nagyjából kétmillió aktivált iPhone-t aktiváltak, Európában összesen…..
szídzséj 2008.01.26 15:15:11
Én vehetnék bármelyik nap, mert Kaliforniában itten mindenkinek adnak, de nem teszem, mert trágyadomb. Ha tényleg lesz tablet, aminek a képernyőjén a www.index.hu helyett nem weq.umfrc.gi jelenik meg, akkor azt veszek. Akinek nem hegyezték ki a hüvelykujját, az hagyja a dolgot a csudába -- ha nem angolul akar írni.
Fotó: Patrick Demarchelier A szélesre tárt pumák most elmaradnak. Az olajtól csillogó szilikonmellek is. Nincsenek nedvesre szájfényezett, zavarbaejtően eltátott felfújt ajkak, és ennek a naptárnak soha nem fognak összeragadni az oldalai. Helyette itt ez a bukdácsoló koncepciójú…..
szídzséj 2008.01.14 07:41:14
A Penny Market áruházlánc már forgalmazza Ausztriában az iPhone kártyafüggetlen változatát, a forradalmi mobiltelefon december 21-től megvásárolható. A cég weboldala szerint az egyéves garanciával 799 euróért (203 ezer forint) kapható készülék az összes hálózaton…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..